Gość Iwka78 Napisano 12 Grudnia 2012 Napisano 12 Grudnia 2012 Dziękuję Sacralko za wyciągnięcie kart:serduszka: a pytanie było następujące: jaki będzie rezultat sprzedaży moich rzeczy na portalu x? To jest - Rycerz Mieczy - Widac sporo wahania w Tobie. Chcialabys zadzialac, ale nie jestes do konca pewno, jak Ci pojdzie. Duzo w Tobie woli dzialania, ale malo zdecydowania i konkretow. To sie krzyzuje - Rycerz Kielichow - Starasz sie decyzje podejmowac przy pomocy swojej intuicji, kierujesz sie w duzej mierze wyczuciem. Swiadomosc - 3 Bulawy - Zdajesz sobie sprawe, ze to sprawa nie na "od razu" i bedzie wymagala z Twojej strony cierpliwosci. Trzeba bedzie czekac na efekty. Podswiadomosc - XV Diabel - Boisz sie, ze sie nie uda. To mija - 5 Kielichow - Czas, gdy nie wszystko szlo po Twojej mysli i spotykalo Cie duzo rozczarowan. To nadchodzi (do 3. m-cy) - 4 Kielichy, XIX Slonce, III Cesarzowa ---> suma (HB) VIII Sprawiedliwosc - Mysle, ze moze byc roznie. Moze byc poczatkowy zastoj, potem cos ruszy w sumie powinnas byc w tej Cesarzowej zadowolona. Sprawiedliwosc tez mowi o tym, ze co tam dasz to i pojdzie. Plony wg dzialan. Twoje nastawienie - Krolowa Monet - Starasz sie do sprawy podchodzic praktycznie, planowac. Nie bujasz w oblokach. Twoje otoczenie - Paz Kielichow - Wspiera Ciebie i popiera Twoje dzialania. Twoje obawy/nadzieje - IX Eremita - Masz nadzieje na usamodzielnienie sie zawodowe i staniecie na nogi. Rezultat/dalsza przyszlosc (do 6. m-cy) - 7 Monet, As Mieczy, 2 Kielichy ---> suma (HB) VIII Sprawiedliwosc - Tu wyglada tak, jakby jednak nie do konca szlo wszystko tak, jakbys chciala i jakbys jednak kogos dociagnela do wspolpracy? w tych 2. Kielichach. Podsum taki, ze moze czekac Cie rozmowa z kims i zwiekszysz swoje wysilki, zeby i efekty byly bardziej zadowolajace i szybciej osiagalne niz w tych 7 Monetach. Zerknie ktoś jeszcze? dzięki I. Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 12 Grudnia 2012 Napisano 12 Grudnia 2012 uciekło już na drugą stronę... może ktoś coś dopowie ciekawego? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 12 Grudnia 2012 Maestro Napisano 12 Grudnia 2012 To jest - Rycerz Mieczy - Ty jako osoba, która pragnie coś zaryzykować, w celu osiagnięcia korzysci To sie krzyzuje - Rycerz Kielichow - Widać, że Ci zalezy, ale się boisz Swiadomosc - 3 Bulawy - Wyczekujesz pozytywnej zmiany Podswiadomosc - XV Diabel - To Twoje nerwy, ale ja to postrzegam tez inaczej: kusi Ciebie to, bo TY tego przecież chcesz:) To mija - 5 Kielichow -Jakieś smutki, zadręczanie się, ze to nie wypali To nadchodzi (do 3. m-cy) - 4 Kielichy, XIX Slonce, III Cesarzowa ---> suma (HB) VIII Sprawiedliwosc - z początku marazm, wyczekiwanie na odpowiedni moment, ale za jakiś czas widać, ze bedziesz szczęsliwa:) Twoje nastawienie - Krolowa Monet - Nastawiasz się na zyski i, ze w końcu kupisz sobie fajne sukienki:) Twoje otoczenie - Paz Kielichow - Jest pozytywnie nastawione Twoje obawy/nadzieje - IX Eremita - Boisz się, że zostaniesz ze wszystkim sama, ze nie otrzymasz wsparcia Rezultat/dalsza przyszlosc (do 6. m-cy) - 7 Monet, As Mieczy, 2 Kielichy ---> suma (HB) VIII Sprawiedliwosc - Potrzebujesz cierpliwości, ale ten zastój się skończy i wg mnie wszystko powiedzie się zgodnie z Twoimi oczekiwaniami:) Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 12 Grudnia 2012 Napisano 12 Grudnia 2012 Twoje nastawienie - Krolowa Monet - Nastawiasz się na zyski i, ze w końcu kupisz sobie fajne sukienki:) no wiesz... po schudnięciu to nowe by się przydały! :-)))) i oby Twoje słowa ciałem się stały! dzięki i powodzenia Tobie życzę:-) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 12 Grudnia 2012 Maestro Napisano 12 Grudnia 2012 no wiesz... po schudnięciu to nowe by się przydały! :-)))) i oby Twoje słowa ciałem się stały! dzięki i powodzenia Tobie życzę:-) Ja tak napisałam, bo uwielbiam sukienki:))) A często jako Królowa Monet wychodzę Teraz są ładne w sklepach i nawet wyprzedaże się pojawiły, więc na pewno coś dla siebie znajdziesz:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi