Skocz do zawartości

sprzedaż - celt

Gość Iwka78

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Iwka78
Napisano

Dziękuję Sacralko za wyciągnięcie kart:serduszka:

a pytanie było następujące: jaki będzie rezultat sprzedaży moich rzeczy na portalu x?

To jest - Rycerz Mieczy - Widac sporo wahania w Tobie. Chcialabys zadzialac, ale nie jestes do konca pewno, jak Ci pojdzie. Duzo w Tobie woli dzialania, ale malo zdecydowania i konkretow.

To sie krzyzuje - Rycerz Kielichow - Starasz sie decyzje podejmowac przy pomocy swojej intuicji, kierujesz sie w duzej mierze wyczuciem.

Swiadomosc - 3 Bulawy - Zdajesz sobie sprawe, ze to sprawa nie na "od razu" i bedzie wymagala z Twojej strony cierpliwosci. Trzeba bedzie czekac na efekty.

Podswiadomosc - XV Diabel - Boisz sie, ze sie nie uda.

To mija - 5 Kielichow - Czas, gdy nie wszystko szlo po Twojej mysli i spotykalo Cie duzo rozczarowan.

To nadchodzi (do 3. m-cy) - 4 Kielichy, XIX Slonce, III Cesarzowa ---> suma (HB) VIII Sprawiedliwosc - Mysle, ze moze byc roznie. Moze byc poczatkowy zastoj, potem cos ruszy w sumie powinnas byc w tej Cesarzowej zadowolona. Sprawiedliwosc tez mowi o tym, ze co tam dasz to i pojdzie. Plony wg dzialan.

Twoje nastawienie - Krolowa Monet - Starasz sie do sprawy podchodzic praktycznie, planowac. Nie bujasz w oblokach.

Twoje otoczenie - Paz Kielichow - Wspiera Ciebie i popiera Twoje dzialania.

Twoje obawy/nadzieje - IX Eremita - Masz nadzieje na usamodzielnienie sie zawodowe i staniecie na nogi.

Rezultat/dalsza przyszlosc (do 6. m-cy) - 7 Monet, As Mieczy, 2 Kielichy ---> suma (HB) VIII Sprawiedliwosc - Tu wyglada tak, jakby jednak nie do konca szlo wszystko tak, jakbys chciala i jakbys jednak kogos dociagnela do wspolpracy? w tych 2. Kielichach.

Podsum taki, ze moze czekac Cie rozmowa z kims i zwiekszysz swoje wysilki, zeby i efekty byly bardziej zadowolajace i szybciej osiagalne niz w tych 7 Monetach.

Zerknie ktoś jeszcze?

dzięki

I.

Gość Iwka78
Napisano

uciekło już na drugą stronę... może ktoś coś dopowie ciekawego?

• Maestro
Napisano

To jest - Rycerz Mieczy - Ty jako osoba, która pragnie coś zaryzykować, w celu osiagnięcia korzysci

To sie krzyzuje - Rycerz Kielichow - Widać, że Ci zalezy, ale się boisz

Swiadomosc - 3 Bulawy - Wyczekujesz pozytywnej zmiany

Podswiadomosc - XV Diabel - To Twoje nerwy, ale ja to postrzegam tez inaczej: kusi Ciebie to, bo TY tego przecież chcesz:)

To mija - 5 Kielichow -Jakieś smutki, zadręczanie się, ze to nie wypali

To nadchodzi (do 3. m-cy) - 4 Kielichy, XIX Slonce, III Cesarzowa ---> suma (HB) VIII Sprawiedliwosc - z początku marazm, wyczekiwanie na odpowiedni moment, ale za jakiś czas widać, ze bedziesz szczęsliwa:)

Twoje nastawienie - Krolowa Monet - Nastawiasz się na zyski i, ze w końcu kupisz sobie fajne sukienki:)

Twoje otoczenie - Paz Kielichow - Jest pozytywnie nastawione

Twoje obawy/nadzieje - IX Eremita - Boisz się, że zostaniesz ze wszystkim sama, ze nie otrzymasz wsparcia

Rezultat/dalsza przyszlosc (do 6. m-cy) - 7 Monet, As Mieczy, 2 Kielichy ---> suma (HB) VIII Sprawiedliwosc - Potrzebujesz cierpliwości, ale ten zastój się skończy i wg mnie wszystko powiedzie się zgodnie z Twoimi oczekiwaniami:)

Gość Iwka78
Napisano

Twoje nastawienie - Krolowa Monet - Nastawiasz się na zyski i, ze w końcu kupisz sobie fajne sukienki:)

no wiesz... po schudnięciu to nowe by się przydały! :-))))

i oby Twoje słowa ciałem się stały!

dzięki

i powodzenia Tobie życzę:-)

• Maestro
Napisano
no wiesz... po schudnięciu to nowe by się przydały! :-))))

i oby Twoje słowa ciałem się stały!

dzięki

i powodzenia Tobie życzę:-)

Ja tak napisałam, bo uwielbiam sukienki:))) A często jako Królowa Monet wychodzę:) Teraz są ładne w sklepach i nawet wyprzedaże się pojawiły, więc na pewno coś dla siebie znajdziesz:)