Skocz do zawartości

Koło 2013

Veroniczka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1. Osobowość, sposób życia i odbioru wydarzeń - 7 Buław/6 Buław -> Śmierć

No widzę tu dużą zmianę, będę walczyć ze swoich wnętrzem, z rozterkami, widać że sobie z tym poradzę, wyjdę na prostą, chociaż lekko wydawać się nie będzie, trochę takie przepychanki, ale w końcu zawsze jakoś mi się uda - powinnam w siebie wierzyć.

2. Pieniądze - Mag/7 Mieczy -> Siła

Będą kombinacje, plany jak te pieniądze zdobyć - działania wejdą także w życie, bo ja wiadomo na planach spocząć to jeszcze mało, możliwe będzie że będę próbowała się gdzieś ruszyć, z miejsca, aby te pieniądze uzyskać - więc może jakiś wyjazd wchodzi tu w grę.

3. Życie codzienne - 4 Denary/Rydwan -> Świat

Będę głównie skupiona na sobie, na swoich sprawach - chociaż działać będą także, chyba rzeczywiście mnie jakiś wyjazd czeka, tam 7 Mieczy.. Tu już Rydwan i Świat.. Podejmę chyba konkretne kroki, by doprowadzić to swoje życie do czegoś, czego pragnę.

4. Dom - 4 Miecze/Rycerz Buław -> Rydwan

W domu to mnie chyba za wiele nie będzie - chyba że jakiś odpoczynek, coś - a tak to cały czas będę w biegu..

5. Wszystko co cieszy - Rycerz Buław/Królowa Mieczy -> Umiarkowanie

Będę podejmowała różne decyzje - samodzielnie - w sumie, będzie wyglądać na to że będą one odpowiednie dla różnego stanu rzeczy, więc nie ma się co obawiać, że podejmę jakąś nieprzemyślaną gafę.

6. Praca - 5 Denarów/Księżyc -> Sprawiedliwość

Będę jej poszukiwała, w sumie widać jakieś oferty będą spływać - ale raczej nic stałego tu nie widać.. chyba będę musiała sobie coś ustalić.. bo bez konkretnych planów, na tym poziomie nie ujadę.

7. Partnersko, miłość - 5 Mieczy/5 Denarów -> Sąd Ostateczny

Eee, nie widzę tego kolorowo - może coś będzie - ale na pewno nie będzie to nic na stałe, i na pewno nie tak jak ja sobie bym to wyobrażała - różne sprzeczki, niejasności, ukrywanie czegoś.. dojdzie w końcu do tego że poczuję się samotna.. ale chyba jednak wybiorę ową drogę niż jakieś zatrute jagody..

8. Tajemnice, tabu - 10 Mieczy/Królowa Denarów -> Kochankowie

Wydaje mi się że stanę przed jakimś wyborem, gdzie nie będę już miała nic do stracenia.. Aby decyzja będzie należeć do mnie.

9. Wyższe poznanie - Król Mieczy/10 Pucharów -> Rydwan

Rodzina stanie się dla mnie wszystkim - będę próbowała dążyć do tego, aby ową swoją zbudować.

10. Uznanie społeczne - 8 Mieczy/Cesarzowa -> Sprawiedliwość

Wyjdę z Cienia, na pewno każdy będzie mnie zauważał - wyrobione będę już miała zdanie o sobie - ale będzie ono dobre.

11. Przyjaciele - 8 Mieczy/6 Mieczy -> Umiarkowanie

Chyba zmienię towarzystwo..

12. Ukryte nadzieje i obawy - 5 Buław/Król Pucharów -> Śmierć

Że jakiś Pan tu o mnie powalczy, że coś się zmieni w relacji..

Napisano (edytowane)

Będziesz podchodzić do nowych sytuacji z nastawieniem bojowym. Dużo energii, woli zawalczenia o siebie, o swoje sprawy... a kiedy będą atakować to będziesz się bronić. Będziesz czuła, że masz w sobie siłę przebicia. Zmiana w Twojej osobowości nastąpi - na pewno - być może w końcu poczujesz pewność siebie, docenisz siebie, zauważysz swoją wartość...

Będziesz działać, kombinować jakby tu te pieniądze zdobyć. Ale lekko nie będzie. Dużo oszczędzania, liczenia grosza, ale takiego umiejętnego. Poradzisz sobie.

Ogólnie będzie stabilnie. Bardzo możliwe, że wyfruniesz z rodzinnego gniazda. Zapragniesz czegoś nowego w swoim życiu. Raz dobrze a raz troszkę gorzej - jak to w życiu. (;

Kurczę, a czy to możliwe, że będziesz się o kogoś martwić...? Rodzeństwo? Bo powiedziałabym, że tutaj na pierwszy plan jeśli chodzi o dom wysuwa się ktoś inny...

Będziesz się cieszyć z tego, że jest równowaga i harmonia - ogólnie zadowolenie. Ze potrafisz wyważyć każdą sytuację sprawiedliwie i trzeźwym okiem. I chyba znów ta podróż... Jakaś podróż Cię ucieszy i związana z tym Twoja dojrzałość...

No z pracą krucho... Ciężko będzie coś znaleźć - chyba mało ogłoszeń... A jeśli znajdziesz pracę to będzie ona raczej z niewielkimi zarobkami. Znów oszczędzanie...

Chyba zakończysz w swoim życiu jakąś relację w 2013 roku i to będzie raczej takie poddanie się z Twojej strony.

Tutaj nawiązałabym do punktu 7 - zdecydujesz się coś zakończyć. Będzie bolało, ale mimo wszystko uznasz, że to właściwa decyzja.

Umiejętność rzeczowego i konkretnego patrzenia na świat, podejmowania decyzji. Dojrzewanie do założenia rodziny. A także jeśli chodzi o obecną rodzinę to umiejętność rozmowy z bliskimi.

Na pewno będą widzieć w Tobie trochę takie niezdecydowanie. Tak jakbyś poszukiwała jeszcze swojej ścieżki życiowej. Ale to minie - bo Ty za sprawą swoich działań doprowadzisz do tego, że zaczną postrzegać Cię jako silną i pewną siebie kobietę, bo Ty też taką siebie będziesz widzieć.

Tak jakby obie strony zablokowały się na siebie. Może Twój wyjazd spowoduje, że oddalicie się od siebie.

Masz nadzieję, że będzie to kolejny intensywny rok w Twoim życiu. Pełen słonecznych chwil, nowy lepszy etap. No i miłość - masz nadzieję, na wzajemne uczucie.

Edytowane przez e
Napisano
Veroniczka, masz 2x 8 mieczy (10., 11.)- tak ma byc?

Karty netowe, dlatego tak.

Napisano (edytowane)

bedziesz aktywnie probowala, z sukcesem sadze, wplywac na to, co sie dzieje - nie bedziesz biernie czekala, gdzie Cie los skieruje, moze troche wbrew ogolnemu pradowi

bardzo pasuje do 1)

wplywanie na rzeczywistosc, z kasa moze byc srednio - ale powinans sobie poradzic

codziennosc bedzie troszke dusic, brak kasy - bedziesz sie wyrywac w swiat, moze na poczatek jednorazowy wyjazd, a docelowo wyprowadzka

tu male ochlodzenie w kontaktach, moze niezbyt beda akceptowali Twoja wyprowadzke/wyjazd- byc moze odczuja Twoj brak albo beda mieli poczucie, ze jakos zostawiasz ich na lodzie

chyba walsnie te wypady/wyjazdy - z jednej strony bedziesz czula, ze kogos ranisz, z drugiej bardzo potrzebujesz sie wyrwac, potrzebujesz oddechu

nie za bardzo prace widac, moze wpakujesz sie w cos, co na pierwszy rzut oka bedzie korzystne, ale powstana ukrtyte dotad koszty; to moga byc koszty dojazdu do domu albo koszty wyjazdu i utrzymania sie samodzielnego

raczej posucha, odzyje dawne uczucie/znajomosc - ale moze za wiele bedziesz sobie po tym obiecywac?

moze, gdybys wiedziala - co siedzie pod tym Ksiezycem wyzej - to byloby lepiej z kasa

ta pozycja wg mnie wskazuje na niewlasciwe decyzje

eh, jakis facet Ci namaci w glowie, ciezko bedzie myslec - a moze to jakis karmiczny... on Cie blokuje przed szczesciem, bo chcialabys z nim byc, a on nie chce

jak przeskoczysz swoje kompleksy, to je zyskasz i to duzo

tutaj sama masz najwiekszy wplyw na to

i tak mi sie tez nasunelo, ze gdybys zostala matka/mezatka - to byc uszczesliwila rodzine

chyba niezbyt pomoga, raczej na odleglosc/internetowo - moga sie nawet troszke odsunac

ze jak zawalczysz, to zdobedziesz ukochanego, tego wlasciwego i Twoje zycie uczuciowe/osobiste sie mocno odmieni

Edytowane przez alathea
sorki za literowki :*
  • Lubię to! 1
Napisano
1. Osobowość, sposób życia i odbioru wydarzeń - 7 buław/6 buław -> śmierć

bedziesz aktywnie probowala, z sukcesem sadze, wplywac na to, co sie dzieje - nie bedziesz biernie czekala, gdzie cie los skieruje, moze troche wbrew ogolnemu pradowi ---> hah, no fakt, ja taka jestem..

2. Pieniądze - mag/7 mieczy -> siła

bardzo pasuje do 1)

wplywanie na rzeczywistosc, z kasa mzoe byc srednio - ale powinans sobie poradzic ---> jak zwykle.. :)

3. życie codzienne - 4 denary/rydwan -> świat

codziennoscbedzie troszke dusic, brak kasy - bedziesz sie wyrywac w swiat, moze na poczatek jednorazowy wyjazd, a docelowo wyprowadzka ---> właśnie planuje wyjazd daaalekooo :)

4. Dom - 4 miecze/rycerz buław -> rydwan

tu male ochlodzenie w kontaktach, moze niezbyt beda akceptowali twoja wyprowadzke/wyjazd- byc mzoe odczuja twoj brak albo beda mieli poczucie, ze jakos zostawiasz ich na lodzie ---> rodzina niezbyt akceptuje moje decyzje, ciężko pogodzić się im że jestem już dorosła..

5. Wszystko co cieszy - rycerz buław/królowa mieczy -> umiarkowanie

chyab walsnei te wypady/wyjazdy - z jednej strony bedziesz czula, ze kogos ranisz, z drugiej barzdo potrzebujesz sie wyrwac, potrzebujesz oddechu --> tak, też tak czuje..

6. Praca - 5 denarów/księżyc -> sprawiedliwość

nie za bardzo prace widac, moze wpakujesz sie w cos, co na pierwszy rzut oka bedzie korzystne, ale powstana ukrtyte dotad kosztyto moga byc koszty dojazdu do domu albo koszty wyjazdu i utrzymania sie samodzielnego

7. Partnersko, miłość - 5 mieczy/5 denarów -> sąd ostateczny

raczej posucha, odzyje dawne uczucie/znajomosc - ale moze za wiele bedziesz sobie po tym obiecywac?

8. Tajemnice, tabu - 10 mieczy/królowa denarów -> kochankowie

moze, gdybys wiedziaal - co siedzie pod tym ksiezycem wyzej - to byloby lepiej z kasa

ta pozycja wg mnie wskazuje na niewlasciwe decyzje

9. Wyższe poznanie - król mieczy/10 pucharów -> rydwan

eh, jakis facet ci namaci w glowie, ciezko bedzie myslec - a moze to jakis karmiczny... On cie blokuje przed szczesciem, bo chcialabys z nim byc, a on nie chce ---> chyba wiem o kogo chodzi.. :(

10. Uznanie społeczne - 8 mieczy/cesarzowa -> sprawiedliwość

jak przeskoczysz swoje kompleksy, to je zyskasz i to duze

tutaj sama masz najwiekszy wplyw na to

i tak mi sie tez nasunelo, ze gdybys zostala matka/mezatka - to byc uszczesliwila rodzine

11. Przyjaciele - 8 mieczy/6 mieczy -> umiarkowanie

chyba niezbyt pomoga, raczej na odleglosc/internetowo - moga sie nawet troszke odsunac

12. Ukryte nadzieje i obawy - 5 buław/król pucharów -> śmierć

ze jak zawalczysz, to zdobedziesz ukochanego, tego wlasciwego i twoje zycie uczuciowe/osobiste sie mocno odmieni

dziękuje :*