Skocz do zawartości

miałam SEN... niekoniecznie piękny sen...

Gość e

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Śnił mi się ON a jak ON mi się śni to czuję, że to jest dosyć ważny sen. Ogólnie mogłabym zerknąć w sennik, ale żaden symbol mi nie pasuje... ON we śnie był obecny ciałem, ale nie duchem... Dziwnie się zachowywał wobec mnie... Pamiętam dużo odczuć z tego snu a mało obrazów... Byliśmy obok a tak jakby daleko... Prosiłabym o pomoc w zrozumieniu poprzez interpretacje.

Dlaczego ON mi się śnił?

6 Pucharów, 4 Buław, Mag

Tak jakby moja podświadomość zabrała mnie na chwilę do przeszłości. Ukazuje relację, która nie została określona. A sen pojawił się dlatego, że moje myślenie wobec tego wszystkiego się zmieniło.

Jakie jest przesłanie dla mnie tego snu a propos tej relacji?

9 Denarów, 10 Buław, Cesarzowa

Jakby podświadomość chciała mi powiedzieć, że wszystko co złe w końcu obróci się na moją korzyść. Jakby ta 10 Buław blokowała tą 9 Denarów - ten niedosyt. Abym w końcu rozwinęła skrzydła i przestała się zamartwiać. Uwolniła umysł. Odnalazła siebie w tym wszystkim.

• Maestro
Napisano

Dlaczego ON mi się śnił?

6 Pucharów, 4 Buław, Mag

chyba dużo o nim myślisz? Mam wrażenie, że jestes tym męzczyzną wprost oczarowana, być może dobrze Ci było w jego obecności..

sen chce Ci powiedzieć, że dasz radę, bo jesteś silną kobietą, masz szansę osiągnąć spełnieniem Cesarzowa jest kobietą spełnioną, więc jakby nie było poczujesz spełnienie:)

Gość Amfora
Napisano

Dlaczego ON mi się śnił?

6 Pucharów, 4 Buław, Mag

Wiążesz z nim miłe wspomnienia, bezpieczeństwo, stabilność. Patrzysz na niego jak na ideał,mężczyzny, bezpieczeństwa aż mitycznie by sie chciało powiedzieć.

Jestes troche odosobniona, ale marzysz o wolności w pełni świadomej, mocnej, takiej samowystarczalnej i dzięki pracy możesz osiągnąć ten stan. Jednak jeszcze troche przed Tobą starań o zostanie Cesarzową ;)

Napisano

Wiesz kochana mozliwe, ze on się znowu pojawi w Twoim życiu. To, ze ktoś nam sie sni nie znaczy, ze tylko my o tej osobie myslimy ona o nas tez mysli bardzo. W kartach wyraznie sie pokazuje powrót tej osoby na nowo.

No on widocznie będzie znowu cię czarował i komplementami zarzucał ale ty masz chyba jakis uraz do niego i nie bedziesz od razu chciała ruszyć w jego stronę, wiec bedziesz w swoim swoim cesarstwie a on się stara. Powiedz mi kochana czy wy to nie jesteście karmiczni??

Napisano

Dlaczego ON mi się śnił?

6 Pucharów, 4 Buław, Mag

to sygnal, ze furtka jest znow otwarta... pan moze sie pojawic, zadzialac w Twoim kierunku

nie orientuje sie kompletnie w Waszej sytuacji (rozstaliscie sie?)

ale mam wrazenie, ze panu cos sie psuje w uczuciach i chec sie u Ciebie pocieszyc - liczy na Twoja wielkodusznosc, zrozumienie

cos "jak zle, to do mamy" tylko w krzywym zwierciadle bo partnerka nie powinna robic za mame

przy okazji zacznie Ci kadzic, jaka jestes wspaniala (to nie znaczy, ze nie jestes - ale to bedzie robione na osiagniecie konkretnego efektu)

Napisano (edytowane)
Wiesz kochana mozliwe, ze on się znowu pojawi w Twoim życiu. To, ze ktoś nam sie sni nie znaczy, ze tylko my o tej osobie myslimy ona o nas tez mysli bardzo. W kartach wyraznie sie pokazuje powrót tej osoby na nowo.

No on widocznie będzie znowu cię czarował i komplementami zarzucał ale ty masz chyba jakis uraz do niego i nie bedziesz od razu chciała ruszyć w jego stronę, wiec bedziesz w swoim swoim cesarstwie a on się stara. Powiedz mi kochana czy wy to nie jesteście karmiczni??

Nie sprawdzałam nigdy tego czy jesteśmy karmiczni... Ale podejrzewam ze tak... Owszem ma do Niego uraz, kiedyś ślepo wpatrzona teraz raczej ostrożna bo nie chcę znów płakać...

Edytowane przez e
Napisano
Dlaczego ON mi się śnił?

6 Pucharów, 4 Buław, Mag

to sygnal, ze furtka jest znow otwarta... pan moze sie pojawic, zadzialac w Twoim kierunku

nie orientuje sie kompletnie w Waszej sytuacji (rozstaliscie sie?)

ale mam wrazenie, ze panu cos sie psuje w uczuciach i chec sie u Ciebie pocieszyc - liczy na Twoja wielkodusznosc, zrozumienie

cos "jak zle, to do mamy" tylko w krzywym zwierciadle bo partnerka nie powinna robic za mame

przy okazji zacznie Ci kadzic, jaka jestes wspaniala (to nie znaczy, ze nie jestes - ale to bedzie robione na osiagniecie konkretnego efektu)

Alathea, mam teraz wielkie oczy ze zdziwienia, bo właśnie od kilku dni chodzę z jakimś dziwnym przeczuciem, że w Jego życiu uczuciowym się psuje... I dlatego też zapytałam kart o co chodzi z tym snem, bo ON mi się zawsze śni jak coś się u Niego dzieje i tak na prawdę nie wiem dlaczego akurat mi ): A nasza sytuacja jest taka, że rzeczywiście się rozstaliśmy... Zaczyna mnie to męczyć, bo jak już jestem maksymalnie skupiona na czym innym to nagle Bach! i znów się śni...

Napisano

Dlatego ze on jest czescia twojej przeszlosci mozliwe ze byloscie w zwiazku... Albo to proroczy sen?

A przeslanie jest takie zeby pokochac siebie i byc pelna optymizmu jakby bo trudnym okresie bylo spelnienie...

Napisano
Dlatego ze on jest czescia twojej przeszlosci mozliwe ze byloscie w zwiazku... Albo to proroczy sen?

A przeslanie jest takie zeby pokochac siebie i byc pelna optymizmu jakby bo trudnym okresie bylo spelnienie...

Proroczy? Nigdy nie miałam proroczych snów raczej symboliczne, które w jakiś sposób się sprawdzały. Jak proroczy to wróci...

Napisano
Kto wie, ja tylko piesze jak widze, moge sie mylic oczywisci...

Wiem... (:

Dziękuję. (: