Skocz do zawartości

Ja w jego oczach

LasMeninas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja w oczach Pana ...

mój intelekt-> 8 kielichów, Rycerz Mieczy -> Cesarzowa Emocjonalnie podchodzę do kwestii rozumowych, jestem bystra choć raptus :P on sobie chyba myśli ze ze mnie taka typowa kobieta :/

moje ciało -> 5 kielichów, Gwiazda (wieża dociągnięta) -> Cesarz Oj głupek!:wstydnis: niech spada jak mu sie nie podobam :_smutny:Jest rozczarowany w 5 kieli ;((( a Gwiazda z wieża optymistycznie i tak mu sie podobam pesymistycznie wszelkie wyobrazenia legły w gruzach Zaznaczam, że widział mnie tylko w ubraniu :jezyk2:

moja osobowość Król mieczy, 6 kielichów, 2 monet -> Diabeł Całkiem udane połączenie intelektu i uczuciowością :P takie w tym Diable chyba dla niego kuszące

UWAGA!!! Teraz mega infantylnie jak spełnią się moje oczekiwania na pocałunek z Panem paź kielichów, 4 mieczy, Rycerz kielichów -> Pustelnik Trzeba będzie jeszcze cierpliwie czekać.....

• Maestro
Napisano

mój intelekt-> 8 kielichów, Rycerz Mieczy -> Cesarzowa uwazą, ze ciągle poszukujesz nowych wyzwań, masz sporo do powiedzenia, myślisz logicznie, choć czasem faktycznie uczucia przebijają się na plan pierwszy

moje ciało -> 5 kielichów, Gwiazda (wieża dociągnięta) -> Cesarz Babo!! On się smuci, ze Cię nie maił, bo mu się cholernie podobasz:lol:

moja osobowość Król mieczy, 6 kielichów, 2 monet -> Diabeł ostra babka, która ma wiele do powiedzenia, ale która potrafi również wykrzesać z siebie sporo ciepła, wg niego lubisz gierki, w jakiś sposób opętałas go

UWAGA!!! Teraz mega infantylnie jak spełnią się moje oczekiwania na pocałunek z Panem paź kielichów, 4 mieczy, Rycerz kielichów -> Pustelnik Trzeba będzie jeszcze cierpliwie czekać..... on o tym marzy, za jakis czas Ciebie pocałuje (miałam Rycka Kielichów na pocałunek i mnie pocałował...:wstydnis:)

• Lubię to! 1
Napisano
mój intelekt-> 8 kielichów, Rycerz Mieczy -> Cesarzowa uwazą, ze ciągle poszukujesz nowych wyzwań, masz sporo do powiedzenia, myślisz logicznie, choć czasem faktycznie uczucia przebijają się na plan pierwszy

moje ciało -> 5 kielichów, Gwiazda (wieża dociągnięta) -> Cesarz Babo!! On się smuci, ze Cię nie maił, bo mu się cholernie podobasz:lol:

moja osobowość Król mieczy, 6 kielichów, 2 monet -> Diabeł ostra babka, która ma wiele do powiedzenia, ale która potrafi również wykrzesać z siebie sporo ciepła, wg niego lubisz gierki, w jakiś sposób opętałas go

UWAGA!!! Teraz mega infantylnie jak spełnią się moje oczekiwania na pocałunek z Panem paź kielichów, 4 mieczy, Rycerz kielichów -> Pustelnik Trzeba będzie jeszcze cierpliwie czekać..... on o tym marzy, za jakis czas Ciebie pocałuje (miałam Rycka Kielichów na pocałunek i mnie pocałował...:wstydnis:)

uwielbiam Cię za tą interpretację ;)

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Cóż jeszcze się niezrealizowało, nadal czekam :P w podsumie pustel to pewnie jeszcze sobie poczekam albo już nici ;p ale zweryfikuje na pewno :P