LasMeninas Napisano 12 Grudnia 2012 Napisano 12 Grudnia 2012 Ja w oczach Pana ... mój intelekt-> 8 kielichów, Rycerz Mieczy -> Cesarzowa Emocjonalnie podchodzę do kwestii rozumowych, jestem bystra choć raptus on sobie chyba myśli ze ze mnie taka typowa kobieta :/ moje ciało -> 5 kielichów, Gwiazda (wieża dociągnięta) -> Cesarz Oj głupek! niech spada jak mu sie nie podobam :_smutny:Jest rozczarowany w 5 kieli ;((( a Gwiazda z wieża optymistycznie i tak mu sie podobam pesymistycznie wszelkie wyobrazenia legły w gruzach Zaznaczam, że widział mnie tylko w ubraniu moja osobowość Król mieczy, 6 kielichów, 2 monet -> Diabeł Całkiem udane połączenie intelektu i uczuciowością takie w tym Diable chyba dla niego kuszące UWAGA!!! Teraz mega infantylnie jak spełnią się moje oczekiwania na pocałunek z Panem paź kielichów, 4 mieczy, Rycerz kielichów -> Pustelnik Trzeba będzie jeszcze cierpliwie czekać..... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 12 Grudnia 2012 Maestro Napisano 12 Grudnia 2012 mój intelekt-> 8 kielichów, Rycerz Mieczy -> Cesarzowa uwazą, ze ciągle poszukujesz nowych wyzwań, masz sporo do powiedzenia, myślisz logicznie, choć czasem faktycznie uczucia przebijają się na plan pierwszy moje ciało -> 5 kielichów, Gwiazda (wieża dociągnięta) -> Cesarz Babo!! On się smuci, ze Cię nie maił, bo mu się cholernie podobasz:lol: moja osobowość Król mieczy, 6 kielichów, 2 monet -> Diabeł ostra babka, która ma wiele do powiedzenia, ale która potrafi również wykrzesać z siebie sporo ciepła, wg niego lubisz gierki, w jakiś sposób opętałas go UWAGA!!! Teraz mega infantylnie jak spełnią się moje oczekiwania na pocałunek z Panem paź kielichów, 4 mieczy, Rycerz kielichów -> Pustelnik Trzeba będzie jeszcze cierpliwie czekać..... on o tym marzy, za jakis czas Ciebie pocałuje (miałam Rycka Kielichów na pocałunek i mnie pocałował...) 1 Cytuj
LasMeninas Napisano 12 Grudnia 2012 Autor Napisano 12 Grudnia 2012 mój intelekt-> 8 kielichów, Rycerz Mieczy -> Cesarzowa uwazą, ze ciągle poszukujesz nowych wyzwań, masz sporo do powiedzenia, myślisz logicznie, choć czasem faktycznie uczucia przebijają się na plan pierwszymoje ciało -> 5 kielichów, Gwiazda (wieża dociągnięta) -> Cesarz Babo!! On się smuci, ze Cię nie maił, bo mu się cholernie podobasz:lol: moja osobowość Król mieczy, 6 kielichów, 2 monet -> Diabeł ostra babka, która ma wiele do powiedzenia, ale która potrafi również wykrzesać z siebie sporo ciepła, wg niego lubisz gierki, w jakiś sposób opętałas go UWAGA!!! Teraz mega infantylnie jak spełnią się moje oczekiwania na pocałunek z Panem paź kielichów, 4 mieczy, Rycerz kielichów -> Pustelnik Trzeba będzie jeszcze cierpliwie czekać..... on o tym marzy, za jakis czas Ciebie pocałuje (miałam Rycka Kielichów na pocałunek i mnie pocałował...) uwielbiam Cię za tą interpretację Cytuj
Gość Daffne Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 jak się zrealizowało oczekiwanie na pocałunek? Cytuj
LasMeninas Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 Cóż jeszcze się niezrealizowało, nadal czekam w podsumie pustel to pewnie jeszcze sobie poczekam albo już nici ;p ale zweryfikuje na pewno Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi