Skocz do zawartości

ja i pan

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1) Moje postrzeganie pana - paż bułąw we mnie sporo energii, chciałabym żeby wiecej się działo

2 jak pan postrzega mnie -6 buławon jakoś dziwnie mi się widzi, że sądzi, że coś wygrał

3)Moje potrzeby w relacji Rycerz Pucharów więcej ciepła, ( no napewno nie chce deklaracji)

4) jego potrzeby w relacji - Sprawiedliwość on chce więcej równowagi

5) Aktualny stan relacji 9buław siedzenie na tyłku, i oczekiwanie na ruch z drugiej strony, to też takie poobijanie jednej i drugiej strony

6) Jak chciałabym by dalej to się potoczyło- koło fortuny lekko, bez presji, sama lekkość, bez spięć iograniczeń

7) Jak on chciałby by to dalej się potoczyło - Rydwan taa on powozi, ja mam się dostosować, to on ustala warunki itp

8) Rzecz istotna w relacji do przemyślenia 7 mieczy zastanowić się nad większą otwartością bo udawanie do nikąd nie doprowadzi

9) Wynik - Głupiec Coś radosnego, jak się by to wszystko ogarnęło, jakiś nowy początek

karty 5, 6, 7, 8 są w rzędzie poziomo, karty 1, 2, 3,4, 6, 9 w rzędzie pionowo karta 6 jest w środku

Napisano

Moje postrzeganie pana - paź buław obawiasz się , że nie jest on stały w uczuciach , że może nie dotrzymać danego słowa, że to taki lekko duch

2 jak pan postrzega mnie -6 buław - postrzega Cię jako osobę ambitną , znającą swoją wartość i trzymającą się pewnych reguł

3)Moje potrzeby w relacji Rycerz Pucharów więcej ciepła - no tak jakbyś była na romans nastawiona :)

4) jego potrzeby w relacji - Sprawiedliwość on jeszcze nie wie czego oczekiwać od tej relacji , rozważa to i myśli nad tym

5) Aktualny stan relacji 9buław - no jest pewien zastój , ale i brak zdecydowania co dalej z tym zrobić

6) Jak chciałabym by dalej to się potoczyło- koło fortuny - sama jeszcze nie wiesz , ale chcesz by sprawy szły swoim torem, zdajesz się na los na razie

7) Jak on chciałby by to dalej się potoczyło - Rydwan - chciałby się może zaangażować , ale tak jak piszesz On chce ustalać warunki

8) Rzecz istotna w relacji do przemyślenia 7 mieczy - nie prowadzić żadnych gierek , robić przemyślane i zdecydowane kroki

9) Wynik - Głupiec - no jakby miało coś z tego wyjść , taka niezobowiązująca relacja .

karty 5, 6, 7, 8 są w rzędzie poziomo, karty 1, 2, 3,4, 6, 9 w rzędzie pionowo karta 6 jest w środku

• Lubię to! 1
Napisano

1) Moje postrzeganie pana - paż bułąw w sensie jak Ty go widzisz? jako ciekawą, interesującą osobę ale raczej niezbyt poważną

2 jak pan postrzega mnie -6 buław jako osobę wyróżniającą się

3)Moje potrzeby w relacji Rycerz Pucharów chcesz adoracji, flirtu i czarowania

4) jego potrzeby w relacji - Sprawiedliwość on chce aby było uczciwie i położyć solidne podstawy pod znajomosc, ewentualnie wymiana intelektualna

5) Aktualny stan relacji 9buław walka z przeszkodami, determinacja może byc lekki przestój ale ruszy

6) Jak chciałabym by dalej to się potoczyło- koło fortuny na zasadzie niech sie dzieje samo

7) Jak on chciałby by to dalej się potoczyło - Rydwan do przodu, energicznie

8) Rzecz istotna w relacji do przemyślenia 7 mieczy tak otworzyć się na siebie zeby niebyło tak ze tylko pięknymi słówkami się czarujecie

9) Wynik - Głupiec tak coś się zacznie miedzy wami fajnego ale zalążek dopiero :P

• Lubię to! 1
Napisano

1) Moje postrzeganie pana - paż bułąw Postrzegasz Go jako takiego lekkoducha z którym nie można się nudzić.

2 jak pan postrzega mnie -6 buław On raczej widzi Cię jako kobietę spełnioną ale jednak samą. Wiesz czego chcesz od życia.

3)Moje potrzeby w relacji Rycerz Pucharów Potrzebujesz romantycznych uniesień, ciepła i czułości.

4) jego potrzeby w relacji - Sprawiedliwość A On chce jasnej sytuacji - określenia relacji - czy to jest przyjaźń czy to jest kochanie? (;

5) Aktualny stan relacji 9buław Bardzo ostrożnie do siebie podchodzi i nieśmiało. Ale widać, że oboje chcielibyście aby w końcu zaczęło się dziać. Tylko wydaje mi się, że chcecie ale się trochę boicie.

6) Jak chciałabym by dalej to się potoczyło- koło fortuny Oj chciałabyś aby ten zastój minął. Aby w końcu relacja zaczęła się kręcić (;

7) Jak on chciałby by to dalej się potoczyło - Rydwan On też chciałby aby to ruszyło do przodu.

8) Rzecz istotna w relacji do przemyślenia 7 mieczy Nie ukrywać się pod maską. Nie ukrywać swoich prawdziwych twarzy i więcej otwartości.

9) Wynik - Głupiec Głupiec to karta początku... Tylko tak na prawdę to mi ją ciężko odczytać w tej sytuacji - bo nie wiem w którą stronę ten początek. Tutaj chyba bym wyciągnęła 3 karty...

Gość Amfora
Napisano (edytowane)

1) Moje postrzeganie pana - paż bułąw -intrygujący, działa szybko z zaskoczenia, obawiasz sie, że jak szybko sie zaczął Toba interesować tak szybko przestanie ;)

2 jak pan postrzega mnie -6 buław- jako osobę spełnioną, zdeterminowaną, nie lubiacą siedzieć bezczynnie ;)

3)Moje potrzeby w relacji Rycerz Pucharów - uczucia, zainteresowania, może troche opieku, poczucia bycia kochaną, stać sie tą jedyną (ale kto o tym nie marzy ;) )

4) jego potrzeby w relacji - Sprawiedliwość -równowagi, stabilizacji, on potrzebuje okreslenia waszej reklacji

5) Aktualny stan relacji 9buław Dużo rozwań, co by było gdyby, a jeśli on/ona będzie taka sama jak poprzedni/a, Zachowujecie dystans na wszelki wypadek

6) Jak chciałabym by dalej to się potoczyło- koło fortuny -Zeby jakoś tak samo wyszło ;) Bez szczególnych wyznań, owacji i fajerweków,

7) Jak on chciałby by to dalej się potoczyło - Rydwan - Chciałoby sie być samcem Alfa ;) Kierować tym jak dalej potoczy sie związek, chciałby mieć nad tym kontrolę

8) Rzecz istotna w relacji do przemyślenia 7 mieczy-Czy umiecie byc wobec siebie szczerzy i otwarci, nie oszukiwać, kombinować, ale czy nie przesadzacie z ostrożnościa

9) Wynik - Głupiec Wychodzi na to, że zapowiada sie dobry poczatek, wszystko w waszych rękach, bo to od Was zależy jak dalej potoczy sie Wasza relacja ;)

Przepraszam, że dopiero dzis rano

Pozdrawiam ;)

Edytowane przez Amfora
interpretacja ;)
Napisano

dziękuję ślicznie :bukiet: strasznie dużo prawdy w tym co piszecie ;) Zresztą i same karty mnie zaskoczyły ;)znowu