Gość Lukrusia Napisano 12 Grudnia 2012 Napisano 12 Grudnia 2012 Jego intencje wobec Ciebie -Paż monet - ciekawośc poznania mnie , chęć wejścia w znajomość ze mną . 2. Jego oczekiwania wobec Ciebie - Q.Kielichów - Uczuciowe , chciałby abym pokazała więcej uczucia , że jednak miętę przez majeranek czuję do niego . 3. Jak Cie postrzega - 10 kielichów - Dwukrotnie kielichy się pojawiają dla pana dużą rolę odgrywają uczucia, emocje. Postrzega mnie pozytywnie , ciepłe nastawienie z jego strony . Czuje , że jestem do niego przyjażnie nastawiona nie konfliktowo. 4. Co Tobie moze dac - ryc.kijów poparcie moich decyzji , działania . Mogę liczyć na jego poparcie , pomysły . Pomoc? 5. Ogolnie jego nastawienie do Ciebie - słońce Ciepłe nastawienie , słoneczko podgrzewa relację .Póki warunki sprzyjają rozijaniu relacji jest fajnie. Jego nastawienie przyjazne nieco dziecinnie podchodzi bo słoneczko to fajna karta ale jednak łącze ją z dziećmi . 6. Co ukrywa - 3 miecze, as kijów,as mieczy 7. Czego Ty oczekujesz - księżyc relacji w tajemnicy przed innymi . 8. Co mozesz dac z siebie - paż kijów jak taki młody paż - szybciej mówię niż piomyślę . Szybkość działania to ja będę nakręcać znajomość . 9. Obraz relacji w obecnej chwili - zakochani , sprawiedliwość ,rydwan Dgadujemy się dobrze ze sobą , uzgadniamy , rozmawiamy wiele ze sobą , ale staramy sie nie kręcić raczej szczere podejście rydwan do przodu relacja mknie nieco się zmienia. 11. W jakim kierunku zmierza relacja - 2 monety moc, Qkijów Ja będę uwodzić pana i chyba trudno będzie sie jemu powstrymać bo moc jest kusząca mimo wachania . Cytuj
Gość Amfora Napisano 12 Grudnia 2012 Napisano 12 Grudnia 2012 Jego intencje wobec Ciebie -Paż monet - Na coś wiecej, na poznanie, byc może nawet na utworzenie związku z czasem oczywiście 2. Jego oczekiwania wobec Ciebie - Q.Kielichów- wiecej emocji, uczuć, pokazywania. Jakby czekał na wybuch Twoich emocji, Wiecej otwartości, oczekuje, że mu zaufasz 3. Jak Cie postrzega - 10 kielichów - Spontaniczna, radosna, ciesząca sie z małych rzeczy, z codzienności 4. Co Tobie moze dac - ryc.kijów - powiedziałabym dużo zamieszania, i zawsze możesz na niego liczyć, będzie Twoim motorem do działania 5. Ogolnie jego nastawienie do Ciebie - słońce Ciepłe nastawienie , słoneczko podgrzewa relację .Póki warunki sprzyjają rozijaniu relacji jest fajnie. Jego nastawienie przyjazne nieco dziecinnie podchodzi bo słoneczko to fajna karta ale jednak łącze ją z dziećmi . 6. Co ukrywa - 3 miecze, as kijów,as mieczy Hmmm jakby ktoś go zranił w przeszłości i znowu chciał utrzymać z nim kontakt.. 7. Czego Ty oczekujesz - księżyc- prywtności, związku troche w sekrecie, 8. Co mozesz dac z siebie - paż kijów- swój idealizm, entuzjazm, swoja energie, wporwadzić zamieszanie w jego zyciu, nie bedzie sie z Tobą nudził 9. Obraz relacji w obecnej chwili - zakochani , sprawiedliwość ,rydwan -Jesteście szczerzy wobec siebie, darzycie sie zaufaniem jednocześnie podchodzicie do waszej relacji spokojnie, nie nakręcacie sie, macie świadomośc, że wszystko jest w waszych rękach i daży do wzmocnienia relacji 11. W jakim kierunku zmierza relacja - 2 monety moc, Qkijów - Do partnerstwa, chyba przejmiesz inicjatywę i sama zaczniesz działać P.S. A gdzie punkt 10 ? Cytuj
nirva2991 Napisano 12 Grudnia 2012 Napisano 12 Grudnia 2012 Jego intencje wobec Ciebie -Paź monet - próbuje zdobyć Twoją sympatię , chce Ci się przypodobać 2. Jego oczekiwania wobec Ciebie - Q.Kielichów . chce byś była jego partnerką Jak Cie postrzega - 10 kielichów - jako osobę bardzo przyjacielską ,ciepłą , życzliwą. bardzo rodzinną . 4. Co Tobie moze dac - ryc.kijów oj narobi zamieszania , możliwe , że zmusi Cię do podjęcia jakiejś decyzji . Może zmusi Cię do zastanowienia co masz zrobić z tą znajomością , w jakim kierunku ma iść . 5. Ogolnie jego nastawienie do Ciebie - słońce bardzo ciepłe , przyjacielskie . może darzy Cię jakimś uczuciem 6. Co ukrywa - 3 miecze, as kijów,as mieczy - jakieś zranienie . może jest po jakimś romansie z jakaś kobietą 7. Czego Ty oczekujesz - księżyc - że da Ci wsparcie i zrozumie Twoje problemy , Twoją sytuację 8. Co mozesz dac z siebie - paż kijów - no jak na razie to nic konkretnego, poważnego . możesz dać mu miłe rozmowy , flirt 9. Obraz relacji w obecnej chwili - zakochani , sprawiedliwość ,rydwan relacja wprowadza dużo wahań . idzie szybko do przodu 11. W jakim kierunku zmierza relacja - 2 monety moc, Qkijów - Pan będzie zabiegać o Twoje względy , ale jednocześnie Ty też nie pozostaniesz bierna , mimo , że będą momenty , że sama nie będziesz wiedziała czy robisz dobrze Cytuj
Gość Daffne Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 w jakim kierkunku relacja zmierza? Cytuj
Selenit666 Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 Dzisiaj Daffne rozlicza z weryfikacji ))) ale dobrze dobrze, sama jestem niektórych rzeczy ciekawa :-* Cytuj
Gość Lukrusia Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 Facet rzeczywiście ciepły , można na nim polegać w trudnej sytuacji .Dał mi tego kopa rycerz kijów , którego mi brakowało teraz już taka spokojna, wyluzowana mogę szukać faceta dla siebie , ale już na innych zasadach albo jest współpraca albo jej nie ma to wtedy dowidzenia . Trafiłam na 33 mistrzowską i powiem , że coś w tym jest , że Ci ludzie potrafią ''naprawiać ''. pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi