Veroniczka Napisano 12 Grudnia 2012 Napisano 12 Grudnia 2012 Dowiedziałam się że zmarła osoba z mojej rodziny.. Jak teraz będzie wyglądało życie po śmierci ciotki? Król Pucharów - Król Mieczy - 4 Puchary suma Pustelnik Widać że sytuacja ulegnie zmianie, zrobi się bardziej normalnie, spokojniej - może ludzie z rodziny wezmą sobie coś do serca z tego.. i nie będzie już jakichś złości.. i niejasności.. ehh.. śmierć jednak zmienia postać rzeczy.. Cytuj
alathea Napisano 12 Grudnia 2012 Napisano 12 Grudnia 2012 a ciocia byla komus "sola w oku" albo miala z kims "na pienku" ? tu widac, ze osoba (pan), ktory do tej pory czerpal przyjemnosc/korzysc jakas z bylej sytuacji - zaprzestanie swoich dzialan, odsunie sie na bok - ucichnie Cytuj
nirva2991 Napisano 12 Grudnia 2012 Napisano 12 Grudnia 2012 ja tu widzę jak na razie dwóch panów pogrążonych w żałobie.. dlatego będą potrzebować dużo czasu spędzonego w samotności , mało ich będzie cieszyć . król mieczy to może jej mąż a pucharowy brat 1 Cytuj
Veroniczka Napisano 12 Grudnia 2012 Autor Napisano 12 Grudnia 2012 a ciocia byla komus "sola w oku" albo miala z kims "na pienku" ?tu widac, ze osoba (pan), ktory do tej pory czerpal przyjemnosc/korzysc jakas z bylej sytuacji - zaprzestanie swoich dzialan, odsunie sie na bok - ucichnie Taak, ona miała typowy charakter.. lubiła wszędzie wszystko wiedzieć, i być.. może przez to ją ktoś nie lubił.. ja tu widzę jak na razie dwóch panów pogrążonych w żałobie.. dlatego będą potrzebować dużo czasu spędzonego w samotności , mało ich będzie cieszyć . król mieczy to może jej mąż a pucharowy brat Jej mąż i syn.. Cytuj
alathea Napisano 12 Grudnia 2012 Napisano 12 Grudnia 2012 wlasciwie nie rozumiem, dlaczego pytasz... uwazasz, ze ktos sie przyczynil swoim zachowaniem do jej smierci ? albo, ze jej smierc rozwiaze jakies problemy np. starsza pani juz nie bedzie jatrzyc? albo majatkowe sprawy sie roziwaza (spadek/testement)? Cytuj
Veroniczka Napisano 12 Grudnia 2012 Autor Napisano 12 Grudnia 2012 wlasciwie nie rozumiem, dlaczego pytasz...uwazasz, ze ktos sie przyczynil swoim zachowaniem do jej smierci ? albo, ze jej smierc rozwiaze jakies problemy np. starsza pani juz nie bedzie jatrzyc? albo majatkowe sprawy sie roziwaza (spadek/testement)? Niee, ona po prostu miała zawał Ale moja rodzina jest bardzo dziwna.. więc dlatego pytam o zachowanie, bo nie wiem jak to będzie. Cytuj
Gość Daffne Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 jak wyglądało po jego odejsciu? Cytuj
Veroniczka Napisano 1 Lutego 2013 Autor Napisano 1 Lutego 2013 weryfikacja: jak teraz będzie wyglądało życie po śmierci ciotki? Król pucharów - król mieczy - 4 puchary suma pustelnik widać że sytuacja ulegnie zmianie, zrobi się bardziej normalnie, spokojniej - może ludzie z rodziny wezmą sobie coś do serca z tego.. I nie będzie już jakichś złości.. I niejasności.. Ehh.. śmierć jednak zmienia postać rzeczy.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi