Skocz do zawartości

Jak będzie teraz wyglądało, po jej odejściu?

Veroniczka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dowiedziałam się że zmarła osoba z mojej rodziny..

Jak teraz będzie wyglądało życie po śmierci ciotki?

Król Pucharów - Król Mieczy - 4 Puchary suma Pustelnik

Widać że sytuacja ulegnie zmianie, zrobi się bardziej normalnie, spokojniej - może ludzie z rodziny wezmą sobie coś do serca z tego.. i nie będzie już jakichś złości.. i niejasności.. ehh.. śmierć jednak zmienia postać rzeczy..

Napisano

a ciocia byla komus "sola w oku" albo miala z kims "na pienku" ?

tu widac, ze osoba (pan), ktory do tej pory czerpal przyjemnosc/korzysc jakas z bylej sytuacji - zaprzestanie swoich dzialan, odsunie sie na bok - ucichnie

Napisano

ja tu widzę jak na razie dwóch panów pogrążonych w żałobie.. dlatego będą potrzebować dużo czasu spędzonego w samotności , mało ich będzie cieszyć . król mieczy to może jej mąż a pucharowy brat

• Lubię to! 1
Napisano
a ciocia byla komus "sola w oku" albo miala z kims "na pienku" ?

tu widac, ze osoba (pan), ktory do tej pory czerpal przyjemnosc/korzysc jakas z bylej sytuacji - zaprzestanie swoich dzialan, odsunie sie na bok - ucichnie

Taak, ona miała typowy charakter.. lubiła wszędzie wszystko wiedzieć, i być.. może przez to ją ktoś nie lubił..

ja tu widzę jak na razie dwóch panów pogrążonych w żałobie.. dlatego będą potrzebować dużo czasu spędzonego w samotności , mało ich będzie cieszyć . król mieczy to może jej mąż a pucharowy brat

Jej mąż i syn..

Napisano

wlasciwie nie rozumiem, dlaczego pytasz...

uwazasz, ze ktos sie przyczynil swoim zachowaniem do jej smierci ?

albo, ze jej smierc rozwiaze jakies problemy np. starsza pani juz nie bedzie jatrzyc? albo majatkowe sprawy sie roziwaza (spadek/testement)?

Napisano
wlasciwie nie rozumiem, dlaczego pytasz...

uwazasz, ze ktos sie przyczynil swoim zachowaniem do jej smierci ?

albo, ze jej smierc rozwiaze jakies problemy np. starsza pani juz nie bedzie jatrzyc? albo majatkowe sprawy sie roziwaza (spadek/testement)?

Niee, ona po prostu miała zawał :(

Ale moja rodzina jest bardzo dziwna.. więc dlatego pytam o zachowanie, bo nie wiem jak to będzie.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

weryfikacja:

jak teraz będzie wyglądało życie po śmierci ciotki?

Król pucharów - król mieczy - 4 puchary suma pustelnik

widać że sytuacja ulegnie zmianie, zrobi się bardziej normalnie, spokojniej - może ludzie z rodziny wezmą sobie coś do serca z tego.. I nie będzie już jakichś złości.. I niejasności.. Ehh.. śmierć jednak zmienia postać rzeczy..