joannalp Napisano 12 Grudnia 2012 Napisano 12 Grudnia 2012 (edytowane) Hej;) Bratowa poprosiła postawienie kart na prawo jazdy:) Więc zapytałam się kart czy zda ona za pierwszym razem? przy tasowaniu wypadła mi 7 denarów i pierwsze co pomyślałam, że ma szanse zdać ale niestety nie za pierwszym razem później wyłożyłam 3 karty 10 kielichów,3 denary,Królowa denarów 10 kieli to karta spełnionych życzeń 3 deny to dobra karta na egzaminy a Królowa denarów- to mi się wydaję że pokazała mi się ona w samochodzie no i ogólnie kart sprzyjające gdyby nie to 7 denarów, więc się jej zapytałam kiedy ma ten egzamin..ona na to że jeszcze nie wie bo ją muszą zapisać i teraz nie wiem w którą stronę się skłonić: ma duże szanse zdać ale będzie musiała długo czekać na egzamin czy będzie miała prawo jazdy jak nie odpuści ale za pierwszym razem może się nie udać jak myślicie?? pozdrawiam Edytowane 12 Grudnia 2012 przez joannalp Cytuj
nirva2991 Napisano 12 Grudnia 2012 Napisano 12 Grudnia 2012 zmień sobie język forum bo piszesz znaczkami ) zda , ale możliwe , że za drugim razem (plac manewrowy może oblać ) . ale ogólnie to zdobędzie prawo jazdy Cytuj
joannalp Napisano 12 Grudnia 2012 Autor Napisano 12 Grudnia 2012 poprawiłam;) no też widzę że zdać zda;) i ogólnie prawi jazdy zdobędzie a po czym wnosisz że może oblać na placu?? ciekawi mnie to;) Cytuj
nirva2991 Napisano 12 Grudnia 2012 Napisano 12 Grudnia 2012 takie moje luźne nasunięcie po 7 denarów , że może nie do końca przygotowanie . a osobiście oblany prac manewrowy 3 razy pokazała mi karta 3 buław Cytuj
Gość Amfora Napisano 12 Grudnia 2012 Napisano 12 Grudnia 2012 zda , ale możliwe , że za drugim razem (plac manewrowy może oblać ) Też jestem ciekawa, czyzby przez denary? Zda, ale nie za pierwszym razem. Odwlecze sie to w czasie, Cytuj
joannalp Napisano 12 Grudnia 2012 Autor Napisano 12 Grudnia 2012 jeden wniosek...pierwsza myśl zawsze najlepsza:D hehe Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi