nirva2991 Napisano 12 Grudnia 2012 Napisano 12 Grudnia 2012 jak zrealizuje się dzisiaj czekanie na kontakt/wiadomość od Y cała talia księżyc , mag , diabeł no nie wiem ... chyba się nie odezwie . Cytuj
agaMAJ Napisano 12 Grudnia 2012 Napisano 12 Grudnia 2012 a może to bedzie kontakt przez internet? Cytuj
nirva2991 Napisano 12 Grudnia 2012 Autor Napisano 12 Grudnia 2012 właśnie przed chwilą mnie natchnęło aby zsumować karty ... i wyszedł wisielec więc raczej nici z kontaktu . a zadałam pytanie kartom ponieważ rano stawiałam sobie karty "jak spędzę wieczór " i wyszedł mi rycerz kielichów , król mieczy , 3 puchary także zastanawiałam się czy to może ta osoba mogła wyjść w mieczowym... ale zweryfikuję później Cytuj
Gość Amfora Napisano 12 Grudnia 2012 Napisano 12 Grudnia 2012 Obawia sie kontaktu i gdy już będzie miał odpisywać, zajmie sie czyms innym, coś go odciągnie od napisania Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi