Skocz do zawartości

Celt - MOJA CIĄŻA

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Ponieważ w kolejnym rozkładzie mam informacje mówiące o ew.drugiej ciazy spytałam kart Jak się ta druga ciaża zrealizuje,czy będzie?

To jest Umiarkowanie - spokój, zastój, bo póki co nie ma szans na wpadkę

Krzyżuje się Głupiec - własnie teraz mnie naszło,ze póki co jakby tu rzec unikam seksu,ale może coś się niespodziewanie wydarzyć

Nastawienie 9 monet - że będę sobie zyła wolna i swawolna:0

Świadomość 9 buław - boję się ciazy, poprzednią fatalnie znosiłam..

Podswiadomość 7 monet - coś tam we mnie dojrzewa

Mija 9 kielichów -nie wiem, jakis niedosyt,albo mój egoizm

Nadchodzi 4 mieczy -nie wiem jak to ugryźć,karta izolacji, chyba nie chodzi o zwolnienie lekarskie z tego powodu??

Obawy 5 kielichów - przed rozczarowaniem

Nadzieje 7 buław - że uda mi się sprostać trudnościom

Otoczenie Paź Denarów- to może być młodszy mężczyzna ode mnie

Wynik Słońce Wieża As Kielichów Sąd suma Głupiec

nie wiem jak podejść do tego, jakis wstrząs nastąpi,ale po tym jakby pojawi się odrodzenie i nowa droga

zrobiłam jeszcze piramidkę, mimo że raczej tego unikam

Słońce Wieża As Kiel Sąd suma głupiec

....Śmierć...Kapłan..Pustelnik

.........Ksieżyc...Umiar

..............Koło

Dla mnie w tym Kole moze być wpadka,Księżyc - ciąża,umiar - oczekwianie, kolejne kart wyżej mówią o końcu mojego związku i byciu samej chyba..

Napisano

nie chcesz tej ciazy, pilnujesz sie - ale mozesz sie przypadkowo zapomniec

Glupiec sie krzyzuje i Glupiec na podsumie wyniku

moze byc bliskie spotkanie z kims, kogo dawno nie widzialas

Kolo to dla mnie wskazowka, ze to bedzie(sytuacja) nieplanowana, tj. jej rozwoj - kwestia przypadku

ale tez Kolo - to szanse pol, na pol - wiec moze uda sie uniknac, przynajmniej z perspektywy "tu i teraz"

Napisano

jest dobrze teraz , nie jest Ci do szczęścia potrzebne dziecko . bardzo się obawiasz tej ciąży i odczuwasz dużą niechęć do tego . Ale podświadomie tak , jakbyś była gotowa na ciążę. no w wyniku mi się wydaje , że ciąża jest możliwa i może wywrócić Ci życie do góry nogami ... no ale skoro o tym wiesz , że jest taka możliwość, to możesz zapobiec

• Maestro
Napisano
jest dobrze teraz , nie jest Ci do szczęścia potrzebne dziecko . bardzo się obawiasz tej ciąży i odczuwasz dużą niechęć do tego . Ale podświadomie tak , jakbyś była gotowa na ciążę. no w wyniku mi się wydaje , że ciąża jest możliwa i może wywrócić Ci życie do góry nogami ... no ale skoro o tym wiesz , że jest taka możliwość, to możesz zapobiec

I o to chodzi:) Żeby zapobiec:)

Napisano

to mi się wydaje po kartach , że ciąża będzie praktycznie od razu jeśli nie będziesz zapobiegać :)

• Maestro
Napisano
to mi się wydaje po kartach , że ciąża będzie praktycznie od razu jeśli nie będziesz zapobiegać :)

AAAAAAA, nie strasz ....;)

• 1 miesiąc temu...
  • Maestro
Napisano
jak tam z ciążą?

Ej, ja na dłuższy okres stawiałam, na 2 lata w zalożeniu:))) Jeszcze w niej nie jestem,aczkolwiek ostatnio zaczęły pojawiać się myśli,że może warto?

• Maestro
Napisano
czyżby wieża to zmiana Twojego nastawienia ? :)

Możliwe, ale na razie mam przebłyski,że w zasadzie fajnie by było miec przy sobie drugie maleństwo i chyba wtedy poczułabym się szczęśliwa...