NarratorkaHorrorow Napisano 12 Grudnia 2012 Napisano 12 Grudnia 2012 (edytowane) Od kilku dni ktoś dzwoni do mnie z nr zastrzeżonego.Nie mam możliwości oddzwonić,a kiedy udaje mi się odebrać,po drugiej stronie głucha,przerażająca cisza.Telefonów jest sporo,o różnych porach. Jestem przestraszona,oczami wyobraźni widze psychopate z nożem który czycha na mnie w jakimś ciemnym zaułku,albo co gorzej z siekierą. Kto dzwoni do mnie i powoduje mój strach ? II pałek Paż denarow rycerz pałek Wyglada na to że jakiś znajomy,ktory chce mnie nastraszyć,albo dzieci które się bawią. W jakim celu wykonuje te telefony ? VI Denarów As kielichów Świat Ktoś się dobrze bawi moim kosztem. Czy grozi mi realne niebezpieczeństwo z strony tej osoby ? as pałek VIII kielichów VI mieczy Nie,całe szczescie że nie,skończy się na moim strachu i niepokoją.Obędzie się bez ciemnych zaułków i siekier. Co sądzicie ? Edytowane 12 Grudnia 2012 przez NarratorkaHorrorow Cytuj
nirva2991 Napisano 12 Grudnia 2012 Napisano 12 Grudnia 2012 bawi się jakiś mężczyzna , możliwe , że z jakąś młodą kobietą , nastoletnią kobietą . nie wiem jakie pytanie było zadane do drugiego rzędu kart . czy grozi realne niebezpieczeństwo ? chyba nie , tylko strach i niepokój Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 12 Grudnia 2012 Autor Napisano 12 Grudnia 2012 a dziekuje,edytowałam dodane pytanie. Mówiąc poważnie naprawde się boję.Wiem że zgłosić na policje tego nie moge, nie mam podstaw,brak znamion czynu zabronionego. Cytuj
nirva2991 Napisano 12 Grudnia 2012 Napisano 12 Grudnia 2012 nękanie jest teraz karalne . VI Denarów As kielichów Świat jak wygląda? hmm , myślę że jest niedojrzały , zamknięty w sobie , lekko przy kości Cytuj
Gość SooYoung Napisano 12 Grudnia 2012 Napisano 12 Grudnia 2012 Nie widzę zagrożenia. Za to widać potrzebę kontaktu - 6 den, bo jest zaangażowany emocjonalnie - as pucharów i chce wejść do twojego świata - Świat. Nie może/nie chce zagadać to sobie chociaż Ciebie posłucha. Dziwne zachowanie, ale widać niektóre osoby mają blokadę żeby zadziałać i zdecydował że woli zostać w świecie swoich marzeń, może boi się że jak zagada to go zjedziesz. Młoda osoba, nawet młodsza od Ciebie, stawiam na kogoś z przeszłości - 2 buławy albo kogoś z pracy - 2x pokazały się denary. Troszkę to potrwa i sobie odpuści - 6 mieczy - pójdzie w swoją stronę. Masz teraz zjechane nerwy, to może wypróbuj to: przygotuj sobie wcześniej jakąś muzykę i kiedy znowu zadzwoni to puść mu to do słuchawki - na full. Poczuje uczucie... w uszach ;P Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 13 Grudnia 2012 Maestro Napisano 13 Grudnia 2012 Kto dzwoni do mnie i powoduje mój strach ? II pałek Paż denarow rycerz pałek telefonuje do Ciebie ktoś kogo znasz, ktoś kto ma Ciebie na oku W jakim celu wykonuje te telefony ? VI Denarów As kielichów Świat ten ktoś chciałby czegoś wiecej od Coebie, jest na Ciebie otwarty, niewykluczone, ze zauroczony Czy grozi mi realne niebezpieczeństwo z strony tej osoby ? as pałek VIII kielichów VI mieczy karty mówią, ze sama się emocjonalnie nakręcasz, na pewno niebezpieczeństwo Ci nie grozi Cytuj
SacralNirvana Napisano 13 Grudnia 2012 Napisano 13 Grudnia 2012 To jest jakas mloda osoba. Robi to w sposob nieprzemyslany, po prostu pod wplywem impulsu. Podsum (HB) to II Kaplanka. Ja bym powiedziala, ze jest to ktos, kogo znasz. Tu jest mowa przeciez o glosie intuicji. Dlaczego dzwoni. Chce wzbudzic w jakis sposob Twoje zainteresowanie. Taki glupi sposob, ale sposob. Podsum to X Kolo Fortuny i I Mag. Na razie nie przejmuj sie, obserwuj jak to dalej idzie i ta osoba w pewnym momencie albo przestanie albo wyskoczy z czyms, co ja zdradzi, jej tozsamosc czy tez motywy takiego postepowania. Realne niebezpieczenstwo. Wydaje mi sie, ze ta osoba Ciebie zna. Byc moze odcielas sie od niej w jakis sposob i tej osobie brakuje moze Twojego towarzystwa. Podsum to XV Diabel i VI Kochakowie (HB)... to tak troche potwierdza to, ze jest to osoba znana Tobie, z ktora byc moze sie w jakis sposob poroznilas czy moze ogolnie sie od siebie oddalilyscie i ta osoba nie wie, jak nawiazac na nowo kontakt. Takie skojarzenie jak patrze na te karty. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi