Skocz do zawartości

Boję się.

NarratorkaHorrorow

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Od kilku dni ktoś dzwoni do mnie z nr zastrzeżonego.Nie mam możliwości oddzwonić,a kiedy udaje mi się odebrać,po drugiej stronie głucha,przerażająca cisza.Telefonów jest sporo,o różnych porach. Jestem przestraszona,oczami wyobraźni widze psychopate z nożem który czycha na mnie w jakimś ciemnym zaułku,albo co gorzej z siekierą.

Kto dzwoni do mnie i powoduje mój strach ?

II pałek

Paż denarow

rycerz pałek

Wyglada na to że jakiś znajomy,ktory chce mnie nastraszyć,albo dzieci które się bawią.

W jakim celu wykonuje te telefony ?

VI Denarów

As kielichów

Świat

Ktoś się dobrze bawi moim kosztem.

Czy grozi mi realne niebezpieczeństwo z strony tej osoby ?

as pałek

VIII kielichów

VI mieczy

Nie,całe szczescie że nie,skończy się na moim strachu i niepokoją.Obędzie się bez ciemnych zaułków i siekier.

Co sądzicie ?

Edytowane przez NarratorkaHorrorow
Napisano

bawi się jakiś mężczyzna , możliwe , że z jakąś młodą kobietą , nastoletnią kobietą . nie wiem jakie pytanie było zadane do drugiego rzędu kart .

czy grozi realne niebezpieczeństwo ? chyba nie , tylko strach i niepokój

Napisano

a dziekuje,edytowałam dodane pytanie.

Mówiąc poważnie naprawde się boję.Wiem że zgłosić na policje tego nie moge, nie mam podstaw,brak znamion czynu zabronionego.

Napisano

nękanie jest teraz karalne .

VI Denarów

As kielichów

Świat

jak wygląda?

hmm , myślę że jest niedojrzały , zamknięty w sobie , lekko przy kości

Gość SooYoung
Napisano

Nie widzę zagrożenia. Za to widać potrzebę kontaktu - 6 den, bo jest zaangażowany emocjonalnie - as pucharów i chce wejść do twojego świata - Świat.

Nie może/nie chce zagadać to sobie chociaż Ciebie posłucha. Dziwne zachowanie, ale widać niektóre osoby mają blokadę żeby zadziałać i zdecydował że woli zostać w świecie swoich marzeń, może boi się że jak zagada to go zjedziesz.

Młoda osoba, nawet młodsza od Ciebie, stawiam na kogoś z przeszłości - 2 buławy albo kogoś z pracy - 2x pokazały się denary.

Troszkę to potrwa i sobie odpuści - 6 mieczy - pójdzie w swoją stronę.

Masz teraz zjechane nerwy, to może wypróbuj to: przygotuj sobie wcześniej jakąś muzykę i kiedy znowu zadzwoni to puść mu to do słuchawki - na full. Poczuje uczucie... w uszach ;P

• Maestro
Napisano

Kto dzwoni do mnie i powoduje mój strach ?

II pałek

Paż denarow

rycerz pałek

telefonuje do Ciebie ktoś kogo znasz, ktoś kto ma Ciebie na oku

W jakim celu wykonuje te telefony ?

VI Denarów

As kielichów

Świat

ten ktoś chciałby czegoś wiecej od Coebie, jest na Ciebie otwarty, niewykluczone, ze zauroczony

Czy grozi mi realne niebezpieczeństwo z strony tej osoby ?

as pałek

VIII kielichów

VI mieczy

karty mówią, ze sama się emocjonalnie nakręcasz, na pewno niebezpieczeństwo Ci nie grozi

Napisano

To jest jakas mloda osoba. Robi to w sposob nieprzemyslany, po prostu pod wplywem impulsu. Podsum (HB) to II Kaplanka. Ja bym powiedziala, ze jest to ktos, kogo znasz. Tu jest mowa przeciez o glosie intuicji.

Dlaczego dzwoni. Chce wzbudzic w jakis sposob Twoje zainteresowanie. Taki glupi sposob, ale sposob. Podsum to X Kolo Fortuny i I Mag. Na razie nie przejmuj sie, obserwuj jak to dalej idzie i ta osoba w pewnym momencie albo przestanie albo wyskoczy z czyms, co ja zdradzi, jej tozsamosc czy tez motywy takiego postepowania.

Realne niebezpieczenstwo. Wydaje mi sie, ze ta osoba Ciebie zna. Byc moze odcielas sie od niej w jakis sposob i tej osobie brakuje moze Twojego towarzystwa. Podsum to XV Diabel i VI Kochakowie (HB)... to tak troche potwierdza to, ze jest to osoba znana Tobie, z ktora byc moze sie w jakis sposob poroznilas czy moze ogolnie sie od siebie oddalilyscie i ta osoba nie wie, jak nawiazac na nowo kontakt.

Takie skojarzenie jak patrze na te karty.