Skocz do zawartości

Roczny na 2013 r.

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano (edytowane)

Położę jeszcze roczny, bo jest dokładniejszy...

1. Kariera: 7 kielichów

chyba w sferze marzeń:) Ew.karta mówi, że ja te marzenia będę realizowała:)

2. Związki: Mag

no, ewidentnie mowa droga, jakis flirt,zalżąki uczuć...

3. Rodzina: Księżyc

albo ta nieszczęsna ciąża:lol:, albo tajemnice w rodzinie, niejasności

4. Finanse: As Buław Król Denarów (dwie wyszły naraz)

chyba wsparcie mężczyzny mnie czeka, może nowe mozliwosci zarobku?

5. Zdrowie: Królowa Kielichów

problemy z układem krążenia, może emocje nadmierne, bo chyba nie ciaża?????

6. Pomocni ludzie: 8 kielichów

bedą pojawiali się i znikali, możliwe, ze pojawią się nowi

7. Dzieci, twórczosć, rozwój: 2 kielichów

tu ładnie,rozwój głównie emocjonalny, tu może czekac mnie piękny czas

8. Wiedza, umiejętności: Król Mieczy

chyba wykaże się sporą dożą intelektu

9.Sukces: 2 buław

nowa droga przede mną

__________________________________________________ ___________

4,3,8

As Buław Król Denarów Księżyc Król Mieczy

nie wiem,jakbym ukrywała dwóch mężczyzn przed sobą

9,5,1

2 buław Królowa Kielichów 7 kielichów

możliwe, ze pójdę nową drogą w kierunku marzeń ,kierując się sercem..

2,7,6

Mag 2 kielichów 8 kielichów

jakas relacja będzie się ładnie rozwijała, ale mozliwa przy tym chwiejnośc emocjonalna, może konieczność podjęcia decyzji?

__________________________________________________ ______________

4,9,2

As Buław Król Denarów 2 buław Mag

dla mnie to decyzja dotycząca podjecia nowej pracy,stanę na rozdrożu, ale wybiorę dobrą droge dla siebie

3,5,7

Ksiezyc Królowa Kielichów 2 kielichów

jakaś znajomośc w ukryciu, bede się bała jej,ale widac odwzajemnione uczucie

8,1,6

Król Mieczy 7 kielichów 8 kielichów

tu nie wiem, jakby męzczyzna trochę mnie wodził za nos,obiecują człote góryu, ewentualnie to kontakt z kolega orzez net na odleglośc, dość emocjonalny

4,5,6

As Buław Król Denarów Królowa Kielichów 8 kielichów

tu chyba odejście powolne od męża

2,5,8

Mag Królowa Kielichów Król Mieczy

będę zawieszona między dwoma mężczyznami

Edytowane przez Inez2503
Napisano

Poki co tyle...reszta z czasen

bedziesz miala plany, mozliwe zbyt wybujale oczekiwania...ale chyba nic sie nei zmieni

bedziesz cos nowego...

bedziesz romansowac na boku przez co mozesz miec problemy...

blizniacza :D

pomocni ludzie nie bede za bardzo ci pomagac, bo beda kierowac sie rozsadkiem a nie tym ze ciebie kochaja... nie beda kryc twojej tajnej relacji

bedziesz rozwiajc sie emocjonalnie, moze poczujesz co to milosc?

jakis facet bedzie ciebie uczyl

sukces bedzie mozliwy lecz czy bedziesz miala odwage o to siegnac?

• Maestro
Napisano
Poki co tyle...reszta z czasen

bedziesz miala plany, mozliwe zbyt wybujale oczekiwania...ale chyba nic sie nei zmieni

bedziesz cos nowego...

bedziesz romansowac na boku przez co mozesz miec problemy...

blizniacza :D

pomocni ludzie nie bede za bardzo ci pomagac, bo beda kierowac sie rozsadkiem a nie tym ze ciebie kochaja... nie beda kryc twojej tajnej relacji

bedziesz rozwiajc sie emocjonalnie, moze poczujesz co to milosc?

jakis facet bedzie ciebie uczyl

sukces bedzie mozliwy lecz czy bedziesz miala odwage o to siegnac?

A reszta??

Napisano

4,3,8

9,5,1

2,7,6

4,9,2

3,5,7

8,1,6

4,5,6

2,5,8

Ktoś mi wyjaśni skad się wzieły te liczby, dlaczego żywioły są ze sobą pomieszane i dlaczego nie są one w logicznym ciagu ustawione...za cholere nie pojmuje już przy Arshim je próbowałam skumać ale te pozycje są bez sensu.

• Maestro
Napisano

Te połączenia pokazują konkretne zdarzenia, u mnie się sprawdziły:)

Napisano

Ale inez one nie sa konkretne bo one nie łacza sie sobą a kiedy ci się sprawdziły jak w zeszłym roku koło sobie robiłas a to co innego. W kole owszem sa takie podsumy ale tam są rozpisane z zywiołem..

Napisano (edytowane)

1. Kariera: 7 kielichów - Karty pokazały Twoje marzycielstwo i nadzieje, może pewnych rzeczy nie będziesz chciała dostrzegać... Możesz dawać z siebie więcej w nadziei na docenienie, ale te oczekiwania mogą okazać się tylko złudzeniami...

2. Związki: Mag - Poczujesz się pewna siebie, atrakcyjna; będzie dużo fascynacji, takiej siły nośnej w związku, co pomoże przezwyciężyć trudności, zahamowania i inne ciążące problemy... To taki czas, kiedy czujemy, że wszystko jest możliwe i wiemy, że jesteśmy w stanie to osiągnąć :) Taki wiatr w żagle, o :)))

3. Rodzina: Księżyc - Może walka z zazdrością partnera, wynikająca z jego strachu przed zranieniem i porzuceniem... Relacje, które będą tylko pozorne....

4. Finanse: As Buław Król Denarów (dwie wyszły naraz) - Bardzo ładne, stabilne, nie będziesz się o nie martwić :) Mnie ten asik wygląda na to, że pojawi się nowy pomysł na zajęcie, które będzie wiązało się z Twoimi zainteresowaniami/ pasją i które da Ci możliwość rozwijania Twoich talentów za pieniążki :) Tutaj widać dużo zapału i motywacji do wykonywania nowych zadań :)

5. Zdrowie: Królowa Kielichów - Kielichowa nie pokazuje ciąży... Też tak myślę, że Twoje emocje oddziaływują silnie na zdrowie.

6. Pomocni ludzie: 8 kielichów - Hmm... Chyba przed Tobą rozstania z ważnymi osobami w Twoim życiu...

7. Dzieci, twórczosć, rozwój: 2 kielichów - Bardzo ładne relacje z ludźmi i otoczeniem, serdeczność, dobre porozumienie, pomoc ze strony innych na Twojej ścieżce rozwoju osobistego...

8. Wiedza, umiejętności: Król Mieczy - Jakiekolwiek problemy będziesz rozwiązywała zręcznie, mądrze i taktycznie ;) Duża elokwencja, inteligencja, może i spryt oraz przebiegłość :)

9.Sukces: 2 buław - Wydaje mi się, że konieczne jest, byś ustanowiła sobie jakiś cel... 2 Buław to bierne przyglądanie się, czekanie...2 nie działa, waha się, zastanawia, czy warto...ma mieszane uczucia... Dla mnie to bardziej pobożne życzenia, jak na razie. Potrzebne są jednoznaczne działania, wzięcie sprawy w swoje ręce.

__________________________________________________ ___________

4,3,8

As Buław Król Denarów Księżyc Król Mieczy - Drugi pan odegra bardzo ważną rolę w przyszłym roku, będzie to romans...dosyć ożywczy dla tej relacji...będzie impulsem dla dalszego jej rozwoju.

9,5,1

2 buław Królowa Kielichów 7 kielichów - Dla mnie są to marzenia, nadzieje, oderwanie od rzeczywistego stanu rzeczy, chcęć podążenia nową drogą ku realizacji marzeń, ale to tyle... Królowa Kielichów bardzo emocjonalnie podchodzi do sytuacji, ale nie działa.

2,7,6

Mag 2 kielichów 8 kielichów - Tutaj możliwa rozłąka z jakimś panem, ale ze względu na okoliczności...

4,9,2

As Buław Król Denarów 2 buław Mag - Twoje działanie w sferze finansowej...wybór nowej opcji... A także zapał i motywacja - może pojawi się ciekawy pomysł :)

3,5,7

Ksiezyc Królowa Kielichów 2 kielichów - Też tak myślę, utrzymywanie relacji w sekrecie...

8,1,6

Król Mieczy 7 kielichów 8 kielichów - Relacja z tym Królowym będzie pozorem...będziecie stąpać po kruchym szkle...

4,5,6

As Buław Król Denarów Królowa Kielichów 8 kielichów

tu chyba odejście powolne od męża => Lub Twoje chęci odejścia, myśli o tym...

2,5,8

Mag Królowa Kielichów Król Mieczy - Tak, widać, że przyszły upłynie pod znakiem 2 panów... Nie będą to dla Ciebie zawsze łatwe sytuacje, widać, że będziesz to przeżywać, Mieczowy może się domyślać faktycznego stanu rzeczy... Możliwe, że czeka Cię wybór... Ale to tylko moje propozycje, Inez...

Edytowane przez maddie88
  • Lubię to! 1
Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

~ tutaj mogą pojawić się jakieś decyzje do podjęcia które będą dla Ciebie przełomowe...albo po prostu będziesz budowała "zamki na lodzie"...

~ duża zmiana...podejmiesz ryzyko, nie zabraknie Ci silnej woli i weźmiesz sprawy w swoje ręce..

~ niejasności i tajemnice...

~ przede wszystkim dzięki Twojej własnej pracy i włożonemu w to wyiłkowi, będzie stabilnie - bezpiecznie finansowo...

~ zwróć uwagę na układ trawienny, a zwłaszcza żołądek...(no chyba że naprawdę będziesz w ciąży i będziesz miała mdłooościii i te sprawy :) )...

~ w tym temacie to niestety widać że będzie jakaś przygnębiająca i przykra sytuacja :(...

~ otwarcie...na ~ ludzi, ich obecność w Twoim życiu - takie wysłuchiwanie, dzielenie się itd...na wszelkie nowinki...co byś nie robiła przyniesie Ci to wieleee radości...i co bardzo ważne harmonijne i ciepłe relacje z dzieckiem...

~ mhm, inteligentna z Ciebie osóbka :) mądra, bystra, przenikliwa, jasno wyrażająca swoje poglądy i komunikatywna...

~ sukcesu to ja tutaj nie widzę...ale będziesz na niego pracowała, umacniała swoją pozycję..

Reszte zrobię później...i dopiszę...:*

• Maestro
Napisano
zaznaczam się, jutro będzie więcej treści :D

Słonko i co?;>

Gość Daffne
Napisano

ooo jakiś jeden interpretowałam i myślałam, że to ten, więc spoczęłam na lurach zadowolona :lol:

Przepraszam za opóźnienia i już nadrabiam zaległości :bukiet:

Będą plany i marzenia związane z własnym rozwojem. A może też w pracy będziesz sobie siedzieć i marzyć? :buja_w_oblokach:

Będzie mężczyzna czarujący i przystojny, który na Ciebie zadziała. Poczujesz, że chcesz kontynuować tą relacje.

Troszkę uwidacznia się tajemnic w domu, za sprawą Maga, ale tak sobie tez myślę, że w rodzinie każdy będzie skupiony na własnych sprawach, miał swoje drobne sekreciki, co wcale nie jest złe ;)

pieniążki i stabilizacja finansowa będzie, więc nie ma się czym przejmować, poza tym rzuca się w oczy mężczyzna, może być to szef albo inny stabilny mężczyzna i albo otrzymasz jakąś propozycję nie do odrzucenia (awans), albo od stabilnego Pana troszkę pieniążków będzie.

zdrowie będzie dobre, ale trzeba będzie uważać na emocje, jakie mogą się pojawiać w tym roku, gdyż wraz z tymi dobrym i ciepłymi myślami czasem może nachodzić nostalgia.

pomocni ludzi będą pojawiać się w momencie Twych wahań, wątpliwości. Będzie potrzeba to i pomoc się znajdzie :okok:

Zaczniesz rozwijać w sobie uczuciowość, ciepło...będziesz dawać i brać...:)

Wiedzę i umiejętności masz spore, podobnie jak doświadczenie, jednakże strona uczuć jeszcze do przepracowania do pełni :)

Sukces osiągniesz w swoim wnętrzu i pracy nad sobą, jednak na rezultaty pełne tej pracy przyjdzie troszkę poczekać, ale warto czekać :D

4,3,8As Buław Król Denarów Księżyc Król Mieczy

Monetowy to Twój stały partner, który może zacząć się starać...ale troszkę się pozłości w połowie roku, a może nieco zdystansuje.

9,5,1 2 buław Królowa Kielichów 7 kielichów

od okolic wiosny wypełni Twoje wnętrze i zapragniesz spelniać swoje marzenia :serducho:

2,7,6 Mag 2 kielichów 8 kielichów

początkiem roku wydawałoby się niewinny flirt się pojawi, ale pogłębiać się będą te uczucia co też troszkę może wprowadzić małe zamieszanie do Twego wnętrza, ale zamieszanie to będzie pozytywne ^^

Zawodowo: 4,9,2 As Buław Król Denarów 2 buław Mag

w pracy stabilizacja, pod koniec roku widać jednak nowe możliwości, jakie się otworzą przed Tobą. Zapragniesz odważnie dokonywać zmian w swoim życiu

Rodzina, związki: 3,5,7 Ksiezyc Królowa Kielichów 2 kielichów

czas małych niepewności, okraszania sie tajemnicą, ale wyłoni się to co w Tobie na światło dzienne w okolicach wiosny i będziesz bardzo zadowolona. Dobry czas Cię czeka w uczuciach Inez. Wszystko co najlepsze przed Tobą :okok:

Wiedza, kariera: 8,1,6 Król Mieczy 7 kielichów 8 kielichów

koncentracja na obowiązkach do wiosny, ale później sprawy uczuć zdominują i tą sferę, pewnie ciężko będzie sie skupić :P

4,5,6 As Buław Król Denarów Królowa Kielichów 8 kielichów

Dwóch Panów, z czego jeden będzie podbiła i flirtował, a drugi stateczny będzie obok. Troszkę będzie to budzić wahań, ale poradzisz sobie i podejmiesz decyzję z czasem, która będzie zgodna z Twoim wnętrzem.

2,5,8 Mag Królowa Kielichów Król Mieczy

tu podobnie się ukazuje...ich dwóch, Ty jedna. Jeden Pan może być troszkę zdystansowany i chłodny pod koniec roku, ale będzie to wynikiem Twych decyzji, o których pisałam wyżej, ale będzie dobrze, uczuciwo i radośnie :okok:

Powodzenia Inez i udanego Roku 2013 :przytul: