NarratorkaHorrorow Napisano 12 Grudnia 2012 Napisano 12 Grudnia 2012 Jakiś czas temu usłyszalam od kogoś przykre słowa-które po pijaku powiedział mój przełożony na mój temat.Zabolało straszliwie,zważywszy na fakt iż zawsze byłam wporządku wobec niego,i myślałam że szanuje mnie i moją pracę. Co naprawdę sądzi o mnie mój przełożony ? Kochankowie Rydwan X pałek Nie jest żle,sądzi że lubie to co robie i wkładam w to dużo serca i czasu.Jestem silna ,konkretna i dąże do celu.Cięzko pracuje,popadam nieraz w pracocholizm Jak ocenia moją pracę ? X pałek Rydwan Gwiazda Chyba dobrze,sądzi że może mi coś nowego zlecić,i wywiąże się z zadania. Za jakiego człowieka (nie pracownika) mnie uważa ? As denarów VIII buław VII mieczy Uważa że mam dobre podejście,optymizm,wiare że będzie dobrze.Jestem dynamiczna,aktywna.Jestem ostrożna,logiczna.Moje zachowania nie są szczere,biegne po trupach i jestem dwulicowa. co sądzicie ? Cytuj
nirva2991 Napisano 12 Grudnia 2012 Napisano 12 Grudnia 2012 mi rydwan z 10 buław kojarzy się od wymigiwania , wykręcania się przed pracą . może on myśli , że właśnie lubisz się wykręcać , wyręczać innymi w pracy? ale ma nadzieje , że ulegnie to poprawie . za pracownika ma Cię dobrego , ale uważa , że jesteś zdolna do wszystkiego by zasłużyć sobie na pochwałę/awans. ale to moje zdanie o jego myślach może ktoś inny , bardziej znający się wypowie Cytuj
Gość SooYoung Napisano 12 Grudnia 2012 Napisano 12 Grudnia 2012 Dwa razy 10 buław z Rydwanem pokazuje mi pracoholizm i całkowite życie pracą, jako ucieczka od innych spraw. Nie sądzę, no nie wiem co Twój przełożony wie to Twoimi osobistym życiu, ale kiedy widzi Twoje duże zaangażowanie aż do kresu sił co prawda mu się to podoba - Gwiazda, to jednak pojawia mu się sygnał, że jest to ucieczka od jakiegoś problemu i że tak długo nie pociągniesz. Owszem chodzi o zysk dla firmy i żebyś dawała z siebie dużo, ale z głową bo się szybko wypalisz. I tak Cie może odbierać i analizuje, że za jakiś czas nie będziesz już miała siły tego ciągnąć i się wycofasz - 7 mieczy Wie że lubisz się wykazywać - 7 buław i że się angażujesz w pracę, ale dopóki przynosisz zyski firmie - As den, to jesteś ok. Cytuj
Gość Daffne Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 i jak sie z tym panem przełożonym potoczyło? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi