martyna06 Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 Witam, dzisiaj przeżyłam coś bardzo dziwnego... nie wiedziałam gdzie to napisać, bo chyba był to sen, ale świadomy.. obudziłam się w nocy, ciemno, obok łóżka stałam ja... patrzyłam się na siebie, próbowałam krzyczeć, ale nie potrafiłam, wystraszyłam się... dużo o tym myślę.. czy to był sen ? na jakiej to było zasadzie? Proszę o odpowiedź. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
serafis Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Gratulacje Nieświadomie, ale przefazowałaś się na wyższy poziom wibracji. Miałaś świadomość, to znaczy, że miałaś co najmniej LD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gusherra Posted December 18, 2012 Share Posted December 18, 2012 To nie było żadne ld, bo lucid dream to sen!!!!! To zjawisko kiedy WE ŚNIE odzyskujemy świadomość nad snem i tym, co w nim się dzieje. Tymczasem tutaj do szło do wyjścia z ciała podczas snu czyli zjawiska oobe - doświadczenia bycia poza ciałem. To bardzo częste zjawisko i nie należy się go bać, na forum, a szczególnie w dziale oobe o drugi temat jest o tym, jak ktoś wychodził z ciała - radzę poczytać zanim napiszmy kolejnego posta na ten sam temat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts