nirva2991 Napisano 12 Grudnia 2012 Napisano 12 Grudnia 2012 w piątek przyjeżdża jasnowidz ,wróż do mojego miasta oczywiście się wybieram więc z czystej ciekawości jaka będzie moja satysfakcja po spotkaniu się z nim ? z tali wyskoczył kapłan a wyjęłam 2 kielichy , 4 mieczy , śmierć - chciałam dołożyć jedną kartę , ale przypadkowo wyjęłam dwie 3 buław i królową denarów chyba będzie dobra wymiana energii między nami. ale co tam robi 4 mieczy? On ogólnie ma pomóc w ukierunkowaniu się , w znalezieniu swojej drogi . po to w sumie przyjeżdża do ośrodka więc drugie pytanie co mi to da król mieczy , diabeł , wieża , 10 denarów albo runie mój światopogląd , albo nie wiem oczywiście traktuję to jako podpowiedź , nie wyrocznie Cytuj
alathea Napisano 12 Grudnia 2012 Napisano 12 Grudnia 2012 Kaplan - specjalista, uwazasz, ze jest godny zaufania (nie hochsztapler) 2 kielichy , 4 mieczy , śmierć najpierw bedzie full porozumienie, mila atmosfera ale potem uslyszysz cos, co Cie zmrozi - bo bediesz miala zupelnie inne oczekiwania pan powie cos, co Cie dotknie, moze nawet przestaniesz wierzyc w jego umiejetnosci - albo odmowi Ci jakiejs odpowiedzi... Cytuj
Gość SooYoung Napisano 12 Grudnia 2012 Napisano 12 Grudnia 2012 (edytowane) Masz duże oczekiwania co do tej wizyty - 2 puchary i liczysz że Pan Ci pomoże ruszy z miejsca - 4 miecze, Śmierć. Więcej tu nadziei niż realnych faktów, dlatego zwróć uwagę na to co powie i co będzie robił. Jak dla mnie karta Diabła pojawiająca się w pytaniach o uzdrawianie jakiś spraw zawsze pokazuje że takim uzdrawianiem ktoś nam dodatkowo zaszkodzi. Król mieczy niestety "psuje" cały rozkład, bo oznacza cięty język i to co usłyszysz może Cie zaboleć. Bardziej stawiam na to, że Pan powie Ci coś przykrego i możesz się zdołować, a na koniec jeszcze zapłacisz za "rady" -10 den. W tej sytuacji warto posłuchać co Pan mówi, ale głównie słuchaj się swojej intuicji, swoich odczuć i kiedy poczujesz się źle w jego towarzystwie, to nie pozwól mu "wejść" do Twojego świata, zdystansuj się. Dobrze jest potraktować jego słowa jako ciekawostkę. Edytowane 12 Grudnia 2012 przez SooYoung Cytuj
SacralNirvana Napisano 13 Grudnia 2012 Napisano 13 Grudnia 2012 Mysle, ze bedzie dobrze. Tu widac, ze pan rzeczywiscie okaze sie specjalista w tym, co robi. 4 Mieczy to tez karta terapeuty. Byc moze zwroci Ci w dosc mily sposob uwage na cos, czego nie zauwasz, uzyczy Ci wglad w siebie na sprawe, ktora Cie w jakis sposob blokuje (Diabel, Wieza). Pokaze Ci, ze masz spore mozliwosci, ktore mozesz w praktyczny sposob wykorzystywac (Krolowa Monet) i ufac w dobry przebieg spraw (3 Bulawy - ziarno zostalo zasiane, teraz role odgrywa czas, ktory pozwala ziarnu na wzrost). Co wyniesiesz stamtad to wlasnie wyzwolenie sie z pewnych zastalych struktor i wzorcow myslowych, byc moze poczucia jakiegos niedowartosciowani, malenkosci lub niemoznosci wykonania jakiegos ruch i uswiadomisz sobie, jaki sama masz w sobie ogrmny potencjal i podstawy, na ktorych mozesz zaczac budowac cos trwalego i stabilnego. Mysle, ze bedziesz zadowolona. Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 13 Grudnia 2012 Napisano 13 Grudnia 2012 kapłan - uzdrowiciel... dla mnie szkoda, że jeszcze jednej tutaj nie dociągnęłaś... a wyjęłam 2 kielichy , 4 mieczy , śmierć - no przewali się Twój świat.... co mi to da król mieczy , diabeł , wieża , 10 denarów - nie wiem, czemu ale pomyślałam o Twoim tacie, że pokaże ci Go w innym sposób i to rozwali twoją opinię na Jego temat... nie wiem czy tak będzie, ale jakoś te karty tak mi się skojarzyły.... Cytuj
SacralNirvana Napisano 13 Grudnia 2012 Napisano 13 Grudnia 2012 Biorac pod uwage chociazby podsum w pytaniu, co Ci to da... masz (HB) V Papieza. A ten zacheca, aby porzucic sztywne ramy myslowe, dzialania. I spojrzec na sprawe glebiej, z innej perspektywy. Wieza nie jest zla karta... bo burzy sztywne ramy, ciasne wnetrza, daje wiecej przestrzeni. Tu burzy ograniczenia, jakie pojawiaja sie w Krolu Mieczy+XV Diable. Moze to dotyczyc Twojego sposobu dzialania, ale tez moze byc mowa o jakims mezczyznie waznym w Twoim zyciu. To wlasnie, trzymanie sie czegos sztywno, co na ten moment nie daje Ci oddychac, zostanie na tyle zburzone, ze wyjdziesz stamtad z mysla, ze jest dobrze, ze jest bogactwo... ze jest potencjal... 10 Monet tu pozwala zawsze na to, aby z tego przeobrazic to w Asa Monet... a ten to zawsze nowy potencjal z cala matryca nowego projektu. Tylko te ramy w Papiezu przeskoczyc. Najczesciej tkwia one w nas samych. Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 13 Grudnia 2012 Napisano 13 Grudnia 2012 Biorac pod uwage chociazby podsum w pytaniu, co Ci to da... masz (HB) V Papieza. A ten zacheca, aby porzucic sztywne ramy myslowe, dzialania. I spojrzec na sprawe glebiej, z innej perspektywy. Wieza nie jest zla karta... bo burzy sztywne ramy, ciasne wnetrza, daje wiecej przestrzeni. Tu burzy ograniczenia, jakie pojawiaja sie w Krolu Mieczy+XV Diable. Moze to dotyczyc Twojego sposobu dzialania, ale tez moze byc mowa o jakims mezczyznie waznym w Twoim zyciu. To wlasnie, trzymanie sie czegos sztywno, co na ten moment nie daje Ci oddychac, zostanie na tyle zburzone, ze wyjdziesz stamtad z mysla, ze jest dobrze, ze jest bogactwo... ze jest potencjal... 10 Monet tu pozwala zawsze na to, aby z tego przeobrazic to w Asa Monet... a ten to zawsze nowy potencjal z cala matryca nowego projektu. Tylko te ramy w Papiezu przeskoczyc. Najczesciej tkwia one w nas samych. Sacralka:-) pięknie ujmujesz to, o czym ja myślę:-)))) Cytuj
anais_33 Napisano 13 Grudnia 2012 Napisano 13 Grudnia 2012 jak guru zmieni Twoje spojrzenie na nie które sprawy , uwolnisz sie od pewnych schematów myslowych i bardziej racjonalnie spojrzysz na nie , generalnie z szansą na plus Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 13 Grudnia 2012 Maestro Napisano 13 Grudnia 2012 z tali wyskoczył kapłan -chyba karty podkresliły, że facet faktycznie ma dużo możliwosci a wyjęłam 2 kielichy , 4 mieczy , śmierć - mam wrazenie, ze się chyba do niego nie dostaniesz,albo zrezygnujesz i jednak pojedziesz gdzieś, może do kolezanki? co mi to da król mieczy , diabeł , wieża , 10 denarów ten król mieczy z diabłem to mi się kojarzy z jakims facetem opętanym:lol:, jakbyś się go wystraszyła i jednak wolała pozostać w bezpiecznym miejscu Cytuj
Gość Daffne Napisano 13 Grudnia 2012 Napisano 13 Grudnia 2012 (edytowane) jaka będzie moja satysfakcja po spotkaniu się z nim ? z tali wyskoczył kapłan 2 kielichy , 4 mieczy , śmierć->Rydwan -Na pewno będziesz otwarta i dobrze nastawiona do Pana, z kolei w trakcie spotkania będziesz mocno ruszać szarymi komórkami bo najprawdopodobniej przyjdzie zmierzyć Ci się z czymś nowym dla Ciebie...Pan może przedstawić Ci pewne sprawy w zupełnie innym świetle co może Cię zaskoczyć, ale i skłoni do wielu przemyśleń, a w rezultacie mogą się dokonać zmiany w Twoim postrzeganiu. Bradzo korzystne spotkanie dla Ciebie może się okazać co mi to da? król mieczy , diabeł , wieża , 10 denarów - Ja myślę, że on może Ci uświadomić samą siebie, dzięki swoim zdolnościom. Ewidentnie zaskoczy się jakimiś informacjami, które później będziesz równowazyć w sobie Ten pan ma silną energię, może ona Ci nie przypadnie do gustu albo będziesz się też troszkę obawiać? (tak mnie naszło jakoś jeszcze) Edytowane 13 Grudnia 2012 przez Daffne Cytuj
nirva2991 Napisano 13 Grudnia 2012 Autor Napisano 13 Grudnia 2012 dziękuję Wam wszystkim zweryfikuję jutro wieczorem jak było zrezygnować to raczej nie zrezygnuję , chyba że coś się stanie niezależnie ode mnie Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 13 Grudnia 2012 Napisano 13 Grudnia 2012 dziękuję Wam wszystkim zweryfikuję jutro wieczorem jak było zrezygnować to raczej nie zrezygnuję , chyba że coś się stanie niezależnie ode mnie no mnie ciekawość zżera... muszę przyznać:-)))) więc koniecznie daj znać! Cytuj
Arshi Napisano 13 Grudnia 2012 Napisano 13 Grudnia 2012 Widac ze podejdziesz do spotkania z nim z respektem. Po dobrym poczatku stwierdzisz ze mialas wieksze oczekiwania, bedziesz oczekiwala pozniej jakis efektow dlugo terminowcy Wywroci twoj system wartosci oswobodzi ciebie mentalnie Cytuj
nirva2991 Napisano 17 Grudnia 2012 Autor Napisano 17 Grudnia 2012 wszystko pięknie i super tylko zepsuło mu się auto i nie przyjechał ale idę w następnym miesiącu więc mogę tutaj napisać porównując to z tymi kartami Cytuj
KatiJo Napisano 17 Grudnia 2012 Napisano 17 Grudnia 2012 :hahahaha: Nirva, jesteś zarąbista;) Wszystko pięknie super, tylko jego niet;) hahahhaha Cytuj
iridos Napisano 20 Grudnia 2012 Napisano 20 Grudnia 2012 zepsuło mu się auto i nie przyjechał 2 kielichy , 4 mieczy , śmierć - no i te karty wskazywały ze do spotkania nie dojdzie tamte niżej z diabłem tez wiec one juz sie wypełniły Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi