SacralNirvana Napisano 13 Grudnia 2012 Napisano 13 Grudnia 2012 Wrzucam, bo ciekawa karta. Sama jestem ciekawa, co mi dzis przyniesie. XVI Wieza. Cos runie. Moze jakies oczekiwania a moze jakies zastale struktury. Cos ma mnie zaskoczyc. Dopytalam wiec CO? Rycerz Bulaw, 6 Monet, Paz Kielichow ---> suma XI Pasja Chyba ktos wyjdzie z przyjaznym gestem. Jakie to zrobi na mnie konkretnie wrazenie? As Kielichow, 2 Monety, 9 Kielichow ---> suma XX Sad Bede sie wahala czy to przyjac czy lepiej zajac sie soba. Ale ostatecznie przyjme za dobra monete. Moze ktos rzuci okiem. Weryfikacja bedzie jutro. Wraz z nastaniem nowego dnia... czy tez wraz z powstaniem mnie. Cytuj
alathea Napisano 13 Grudnia 2012 Napisano 13 Grudnia 2012 ktos Ci udzieli pomocy (moze auto nie zapali ) w czyms, z czym bedziesz walczyc bedzie Ci bardzo milo,choc bedziesz miala mieszane uczucia czy mozesz przyjac te pomoc ot tak, ale bedziesz bardzo zadowolona z efektu/ pomocy Cytuj
Caliel Napisano 13 Grudnia 2012 Napisano 13 Grudnia 2012 Alatheo - to samo pomyslalem - bulawy jako ogniste - problem z zapaleniem silnika a na czja - to pierwsze wrazenie mialem o dzieciakach mysle ze corenka Cie zaskoczy czyms pozytywnie podejrzewam, ze moze cos zrobi by zrobic Ci niespodzianke, i chociaz mzoe jej sie to nie do konca uda, to bedziesz z niej dumna Cytuj
SacralNirvana Napisano 13 Grudnia 2012 Autor Napisano 13 Grudnia 2012 Dzieki Kochani... Sama jestem ciekawa, co to bedzie... Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 13 Grudnia 2012 Napisano 13 Grudnia 2012 No ładnie Calielu, jak sie sprawdzi to zepsules element zaskoczenia dziecka^^ Cytuj
SacralNirvana Napisano 13 Grudnia 2012 Autor Napisano 13 Grudnia 2012 Prawdopodobnie nie... Wieza niesie za soba tak silny potencjal, ze jest to cos, co ostro zaskakuje... Wiec mysle, ze i tak jakis element zaskoczenia zostanie. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 13 Grudnia 2012 Maestro Napisano 13 Grudnia 2012 Wg mnie bedziesz zszokowana:) A czym? Ano tym, że męzczyzna wysunie Ci jakąś propozycję, będzie chciał zaprosić np. na kawę, to moze być nawet przypadkowo spotkany facet na ulicy, w sklepie, w zakładzie fryzjerskim:) TY się zawahasz, bo nie będziesz wiedziała co mu powiedzieć, jednakże będzie Ci bardzo miło, bo się fajnie poczujesz:) Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 13 Grudnia 2012 Napisano 13 Grudnia 2012 Ja uważam podobnie jak Inez...czyli że chodzi o mężczyznę który Cię "nieco" zszokuje... A konkretniej... Jakiś Pan wykona w Twoim kierunku "gest" (uważam że to ktoś kogo już znasz), będzie to zachowanie całkowicie odmienne od tego jakie "prezentował" ostatnio, co Cię totalnie zzdezorientuje...ale będzie dla Ciebie miłe... Natomiast jakie to zrobi na Tobie wrażenie ~ no jak pisałam wyżej, zrobi Ci się milutko ale będziesz pełna rozterek bo będziesz się zastanawiała o co mu tak naprawdę chooodziii... Cytuj
agaMAJ Napisano 13 Grudnia 2012 Napisano 13 Grudnia 2012 przy samej Wieży powiedziałabym, żebyś uważała na swoje kości na nierównych chodnikach lub mury, które zbudowałaś wokół siebie. A jak dopytałaś, to ogólnie, wjeżdżanie komuś w auto swoim autem, to nie najlepszy sposób na podryw, ale czasem działa Ale ten grom, jakby był jednak przyjemny. Cytuj
Vivere Napisano 13 Grudnia 2012 Napisano 13 Grudnia 2012 Na dziś tez sobie pociągnęłam kartę dnia WIEŻA. Przyjęłam Ją ze spokojem bo mam na dzis zaplanowane przedświąteczne, gruntowne, nielubiane porządki w swoim domu. Wieża najczęściej mi pokazuje sprawy związane z domem, remontami, przemeblowaniami ( jako karta dnia) Nie mam pomysłu co się Tobie wydarzy ale zostawiam ślad w wątku by przeczytac weryfikację. Ciekawa jestem karcianych doświadczeń. Miłego dnia Cytuj
anais_33 Napisano 13 Grudnia 2012 Napisano 13 Grudnia 2012 raczej nie runie tylko Cię zaskoczy, raczej coś miłego ) Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 13 Grudnia 2012 Napisano 13 Grudnia 2012 wiesz tak myślę, może mąż będzie chciał Cię wyciągnąć na spotkanie... i w ostateczności wybierzesz samotność, nie spotkasz się z nim Cytuj
SacralNirvana Napisano 13 Grudnia 2012 Autor Napisano 13 Grudnia 2012 wiesz tak myślę, może mąż będzie chciał Cię wyciągnąć na spotkanie... i w ostateczności wybierzesz samotność, nie spotkasz się z nim A wiesz... pomyslalam tez, ze moze z czyms wyskoczy. Jest teraz w moim miescie i wczoraj wystawilam go za drzwi (przedawkowal swoja osobe)... pokazuje mi sie w Rycku Bulaw czesto, bo tak jak i tenze jest tak godny zaufania. No ciekawe, co to za gest bylby z jego strony. :hahahaha:W gestach to on raczej przewidywalny i nie zaskakujacy... Ale pozyjemy zobaczymy. :icon_smile2: Cytuj
SacralNirvana Napisano 14 Grudnia 2012 Autor Napisano 14 Grudnia 2012 Weryfikuje No wiec Wieza miala dwa znaczenia wczoraj. A moze nawet trzy. 1. Jak wracalam autobusem z Mloda z przedszkola, przy wchodzeniu do autobusu (koniecznie musiala sama, a tu autobus mial odjezdzac) sie tak okropnie wyrznelysmy razem, jedna przez druga. 2. Nastepna rzecz to rzeczywiscie niespodzianka od meza. Wczoraj jeszcze wpadl przed wyjazdem i przywiozl mi nowy swietny aparata fotograficzny i dzieciom sie wreszcie poczul tez cos dac. Czego sie absolutnie nie spodziewalam. 3. Zburzylam ramy pewnej bardzo niesatysfakcjonujacej mnie na ten moment znajomosci. Co dalej bedzie... czas pokaze. Tym razem pokazalam oficjalnie, ze mi cos tam nie lezy. No... takze Wieza wczoraj miala kilka roznych przejawow. Cytuj
SacralNirvana Napisano 14 Grudnia 2012 Autor Napisano 14 Grudnia 2012 Dokladnie. Nie wiedzialam, czego sie spodziewac. Ale nie nastawialam sie nanic. Ciekawe tak na marginesie. Dzis mi wyszedl w karcie dnia Rycek Kielichow. Fajne te karty dnia mam. Cytuj
Vivere Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 Na szczęście Wieża Cię nie powaliła i jesteś w dobrej (sądzę) kondycji. Najbardziej mi te karty pasują (weryfikacja) do pkt 2. do aparatu fotograficznego. Piorun grzmot - lampa błyskowa (flesz). Teraz z zaskoczenia będziesz utrwalać przemijające wydarzenia Cytuj
Vivere Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 Dokladnie. Nie wiedzialam, czego sie spodziewac. Ale nie nastawialam sie nanic. Ciekawe tak na marginesie. Dzis mi wyszedl w karcie dnia Rycek Kielichow. Fajne te karty dnia mam. W Rycerzy Kielichów nigdy nie osiągam zaplanowanego skutku/celu. Nie ma czynu. Wszystko odkładam na później. To dzień, w którym dużo czytam, słucham muzyki i oglądam filmy. Chodzę z kąta w kąt. Jakaś taka jestem "za'błądzona", rozproszona. Jako, że jestem Koziorożcem (Saturn) - zdyscyplinowany człowiek czynu to nastrój Rycerza Kielichów mnie nie zadowolił nigdy. Miłego dnia... Cytuj
SacralNirvana Napisano 14 Grudnia 2012 Autor Napisano 14 Grudnia 2012 No jest dzien rozmemlany. Mloda zamiast do przedszkola, zasnela mi na reku. I nie poszlysmy... Siedze teraz i czekam, az sie obudzi. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 Czyli, Pan którego znasz wykonał w Twoim kierunku "gest", i z tego co napisałaś wnioskuję że było to zachowanie całkowicie odmienne od tego jakie "prezentował" ostatnio, no i faktycznie to było miłe... Fajnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi