karolka365 Napisano 13 Grudnia 2012 Napisano 13 Grudnia 2012 Jak wiadomo Dama pik nie jest kartą pozytywną, ale w otoczeniu czerwieni zmienia swój negatywny charakter na pozytywny. A jeżeli Dama pik jest odwrócona to jak ją interpretować? I kiedy jest w otoczeniu kierów może np. symbolizować kobietę, w której się ktoś zakocha, albo którą poślubi? Pytam, bo ostatnio wyszedł mi układ kart (rozkład 3x8): 10 kier + Dama pik (o) + walet kier (o) + 10 trefl. I nie wiedziałam jak to odczytać. Przepraszam jeżeli powieliłam wątek. Dziękuję za każdą odpowiedź Cytuj
Ciastko08 - Klaudia G. Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 W zależności od tego jakie karty mamy obok i czy one rownież są odwrócone i jaką 'rolę' pełnią dla damy pik. W przypadku rozkładu 3 x 8 zależy też w którym rzędzie ona wyszła 1, 2 czy 3. W każdym razie 10 kier, dama pik (-), walet kier(-), 10 trefl To raczej samotna, panna z dzieckiem, która ma sporo problemów i potrzebuje pomocy. Ale tak jak napisałam, warto pokazać cały rozkład bo w jakimś stopniu ważne jest jakie karty są na górze i na dole, nie tylko obok. I w jakim rzędzie te karty nam wyszły. Cytuj
karolka365 Napisano 22 Stycznia 2013 Autor Napisano 22 Stycznia 2013 Dziękuję za odpowiedź Niestety nie pamiętam już tego rozkładu, ale z tego co mi się tam przypomina to była ona w 3 rzędzie. Cytuj
Ciastko08 - Klaudia G. Napisano 24 Stycznia 2013 Napisano 24 Stycznia 2013 Czyli przyszłościowo. Więc raczej spodziewaj się prośby o pomoc ze strony damy pikowej, ale tak jak napisałam wyżej, kobiet samotna, z dzieckiem, która będzie potrzebowała pomocy. Nie taka Pikowa straszna jak ją malują Cytuj
karolka365 Napisano 25 Stycznia 2013 Autor Napisano 25 Stycznia 2013 Aha No to fajnie, że nie taka straszna To chyba nawet wiem o kogo by chodziło. Dziękuję za pomoc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi