Skocz do zawartości

Jakie są jego odczucia(uczucia) po wczorajszej rozmowie ze mną?

duo70

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam :)

Wczoraj miałam rozmowę telefoniczną z panem, który długo się nie odzywał do mnie. Odezwał się, niby z powodu propozycji pracy. Na sam koniec rozmowy zauważyłam, że coś jest nie tak. Może coś tam powiedziałam nie tak i mogło mu się to nie spodobać.

Wyjęłam 3 karty na pytanie: jakie są jego odczucia lub uczucia po wczorajszej rozmowie ze mną?

KOŁO FORTUNY, 2 MIECZY, RYCERZ PUCHARÓW

Mi się wydaje, że odmieniło mu się coś, zmienił zdanie, wycofał się i teraz rozważa. Jest zawieszenie (zresztą nie pierwszy raz) ale ten Rycerz pucharów może coś znowu zmienić, może znowu wyjdzie z jakąś propozycją i chęcią zaangażowania.

Tyle z mojej strony. Jakby ktoś był chętny to będę bardzo wdzięczna.

Pozdrawiam

Duo

Gość Amfora
Napisano

Mieszane, sam nie wie dobrze jak sie czuje, co ma czuć co mówić. Czuje Twoja przewagę, może byłaś zbyt ostra/oschła dla niego? Miał nadzieje na milszą rozmowę, dlatego zadzwonił. ;)

Napisano

KOŁO FORTUNY, 2 MIECZY, RYCERZ PUCHARÓW

Ja myślę,że on zadzwonił bo chciałby zacząć coś nowego między Wami, ( propozycja pracy to pretekst ) On chce tego a jednocześnie boi się,tak jakby mial wybierać między Tobą a drugą kobietą w jego życiu.Szkoda,że do tego Rycerza Pucharow nie dociągnęłaś jeszcze jednej karty,ale myślę,że on będzie wytrwale dążył do jakiegoś tam celu,który obrał co do Twojej osoby,jego odczucia hmm rozmowa z Tobą spowodowała,że zaczął sobie marzyć,gdybać co by mogło się między Wami wydarzyć,czego by on chciał,to całkowicie oderwał się od rzeczewistości,ale chce to koniecznie przekształcic w real.

Napisano

Oj tak, dużo jest prawdy w tym co piszecie. Obawiam się, że ze mną chciałby tylko romansu.

Napisano

X Kolo Fortuny, 2 Mieczy, Rycerz Kielichow ---> suma (HB) XII Wisielec i III Cesarzowa

Cos widac poszlo nie po jego mysli. On wyszedl, mimo, ze ze sprawami zawodowymi, jako Rycerz Kielichow. A Ty mu z chlodnym intelektem i rozmowa taka nie jak on sobie wyobrazal. Poczul sie, ze nie ma nad tym kontroli. Potoczylo sie inaczej niz sobie zakladal. Moze mial inne wyobrazenia. W kazdym razie teraz knuje cos dalej. W podsumie widac, ze obmysla, jakby tu zmienic sposob dzialania, zeby lepiej mu nastepnym razem poszlo.

Napisano

Hmm... pisalam post, ukazalo sie, ze musi byc zatwierdzony przez moderatora. Czemu? Teraz widze, ze nic nie ma. Pierwszy raz mam takie cos.