Gość Przebudzona Napisano 13 Grudnia 2012 Napisano 13 Grudnia 2012 (edytowane) Witajcie Tarota uczę się od niedawna, dlatego postanowiłam zamieścić ten rozkład. Bardzo proszę o pomoc w interpretacji. Pytanie oczywiście dotyczy mnie. Pozdrawiam Serdecznie 1 co on wnosi w tą relację - 6 monet. 2 czego ona oczekuje od niego -moc 3 czy on jest nia zainteresowany-4 bulaw 4 jaka jest jego obecna sytuacja uczuciowa, partnerska-kolo fortuny, 5 czy ona powinna wykonac ruch w jego strone-glupiec 6 czy stworza zwiazek uczuciowy- as kielichow 7 czy bedzie trwaly czy romans- papiez. 6 monet - on wnosi w ta relacje siebie dzieli sie z nia wszystkim jest oddany ale oczekuje tego samego od niej, moc- ona oczekuje od niego wiekszej inicjatywy jakiegos dzialania 4 buław- jest zainteresowany, ale ktoś go ogranicza, moze inna kobieta? kolo fortuny- jest w zwiazku karmicznym glupiec- ona nie powinna nic z tym robic zostawic to tak jak jest bo moze zrobic cos co negatywnie wplynie na ta relacje, albo poczekac az pojawi sie ktos inny. as kielichow- stworza ale trzeba bedzie na niego dlugo czekac bo bedzie sie rozwijal bardzo powoli z przyjazni w cos wiecej papiez -bedzie trwaly moze nawet zalegalizowany, ale trzeba bedzie duzo przejsc zanim to nastapi. -------------------------------------------------------------------------------- Edytowane 13 Grudnia 2012 przez Przebudzona Cytuj
Caliel Napisano 13 Grudnia 2012 Napisano 13 Grudnia 2012 O kogo chodzi? Czy to przypadkiem nie osoby trzecie? Wydaje mi sie, ze tutaj cos z regulaminem nie halo;) Cytuj
Gość Przebudzona Napisano 13 Grudnia 2012 Napisano 13 Grudnia 2012 Wszystko w porządku z regulaminem, żadne osoby trzecie. Pytanie dotyczy mnie. Pozdrawiam:) Cytuj
Gość Mana Napisano 13 Grudnia 2012 Napisano 13 Grudnia 2012 (edytowane) Dormier witaj Edytowane 13 Grudnia 2012 przez Mana Cytuj
nirva2991 Napisano 13 Grudnia 2012 Napisano 13 Grudnia 2012 (edytowane) Tarota uczę się od niedawna, dlatego postanowiłam zamieścić ten rozkład. Bardzo proszę o pomoc w interpretacji. Pytanie oczywiście dotyczy mnie. Pozdrawiam Serdecznie 1 co on wnosi w tą relację - 6 monet. 2 czego ona oczekuje od niego -moc 3 czy on jest nia zainteresowany-4 bulaw 4 jaka jest jego obecna sytuacja uczuciowa, partnerska-kolo fortuny, 5 czy ona powinna wykonac ruch w jego strone-glupiec 6 czy stworza zwiazek uczuciowy- as kielichow 7 czy bedzie trwaly czy romans- papiez. No to tak , na Niego możesz liczyć , daje Ci wsparcie , nie pozostaje obojętny na Twoje sprawy. Ty oczekujesz od Niego namiętnego związku opartym na uczuciu. Chcesz miłości. On jest Tobą zainteresowany jak najbardziej , ale na razie nie jest jeszcze czas na poważne deklaracje, zobowiązania . Ale widzi w Tobie potencjalną partnerkę. Czy stworzycie związek? - tak , są na to szanse , jak najbardziej , ale musicie je dobrze wykorzystać. as pucharów według mnie daje początek do stworzenia czegoś naprawdę fajnego . jest tutaj rodzące się uczucie . moim zdaniem stworzycie poważny związek, na pewno nie romans . -------------------------------------------------------------------------------- Edytowane 13 Grudnia 2012 przez nirva2991 Cytuj
Gość Mana Napisano 13 Grudnia 2012 Napisano 13 Grudnia 2012 1 co on wnosi w tą relację - 6 monet -> zdawkuje informacja, uczucia... nie pokazuje dużo... może trodno go odczytać 2 czego ona oczekuje od niego -moc -> dużo, ciągnie ją do niego 3 czy on jest nia zainteresowany-4 bulaw -> jest :> 4 jaka jest jego obecna sytuacja uczuciowa, partnerska-kolo fortuny -> trudno powiedzieć... jest niezdecydowany, albo sytuacja ogólna nie skłania do działań w tej sferze 5 czy ona powinna wykonac ruch w jego strone-glupiec -> z jednej strony tak, bo tu dużo można zdziałać...z drugiej można niekoniecznie bo można mocno się sparzyć... lepiej nie działać zbyt pochopnie... 6 czy stworza zwiazek uczuciowy- as kielichow -> trudno powiedzieć... są szanse, że coś ich połączy, ale czy potencjał przekształci się w związek (?) do tego jeszcze jest dość daleka droga 7 czy bedzie trwaly czy romans- papiez -> są szanse na coś stałego albo nic... Powodzenia Cytuj
Gość Przebudzona Napisano 13 Grudnia 2012 Napisano 13 Grudnia 2012 Piękna ta Twoja interpretacja taka powiedziałabym bajkowa;) Właśnie ten rozkład zrobiłam dlatego, że z nieznanych mi przyczyn on wycofał się z tej relacji tłumacząc się jakimś poważnym problemem. Na razie nie mamy ze sobą kontaktu. Pozdrawiam:) Cytuj
Gość Mana Napisano 13 Grudnia 2012 Napisano 13 Grudnia 2012 haha ;P stąd pewnie to koło fortuny... czyli że obecnie takie nie wiadomo co w każdym razie miło Cię widzieć Cytuj
Gość Przebudzona Napisano 13 Grudnia 2012 Napisano 13 Grudnia 2012 Witaj Airi! Kochana Ile to już lat:D i jaka niespodzianka zajmujesz się tarotem:D Super:) zaraz do Ciebie przyleci gołąbek na PW:) Buziaki:*:* Cytuj
SacralNirvana Napisano 13 Grudnia 2012 Napisano 13 Grudnia 2012 On jest Toba zainteresowany. Podobasz mu sie, chcialby byc dla Ciebie kims wiecej, wsparciem, ale takze kims bliskim. Ty oczekujesz od niego konkretnych dzialan, zaangazowania, ze da Ci poczuc sie przy nim kobieta. Chcialabys namietnosci i ognia. On na te chwile nie szarzuje. Buduje z Toba stopniowo relacje, najpierw darzy do przyjazni, ogolnie zacisniecia wiezow, stworzenia wzejemnego zaufania, ugruntowania tego, co jest. Jego sytuacja uczuciowa to w tej chwili liczenie na to, ze szczescie do niego sie usmiechnie. Bardzo mozliwe, ze chodzi to wlasnie o Wasza relacje, ktora on postrzega jako dar od losu i decyduje sie ja aktywnie ksztaltowac, aby wydobyc z tego najlepsze, co sie da. Ty nie powinnas nic robic w jego strone, tzn. jezeli chodzi o konkretne dzialania. Cieszyc sie tym, co na dana chwile jest, jego towarzystwem, ale nie oczekiwac nic na zapas i nie wyobrazac sobie niczego. Na wszystko przyjdzie odpowiedni czas. Czy stworzycie zwiazek? Szanse sa. Odpowiednio je wykorzystac i macie Papieza. Mozliwe nawet malzenstwo a napewno relacja bardzo bliska oparta na wzajemnym zaufaniu, bliskosc. Cytuj
alathea Napisano 13 Grudnia 2012 Napisano 13 Grudnia 2012 4 jaka jest jego obecna sytuacja uczuciowa, partnerska-kolo fortuny,5 czy ona powinna wykonac ruch w jego strone-glupiec 6 czy stworza zwiazek uczuciowy- as kielichow sytuacja jest teraz niepewna i jesli chcesz obrocic Kolo w swoja tsrone - powinnas dzialac, bo szansa jest ale zainteresowanie pana cos slabo tu wypada - 4 kije, to takie ledwo zainteresowanie, otwracie sie - ale brak akcji - on jest bierny i kto wie, czy te 6 monet, ktore on wnosi to nie jest szukanie oparcia/wsparcia - jest to w kontrascie z tym, czego pani oczekuje (Moc) zebys sie tu nie minela z oczekiwaniami co do tego zwiazku... chyba, ze Ty chcesz nosic spodnie - to ok Cytuj
Gość Przebudzona Napisano 13 Grudnia 2012 Napisano 13 Grudnia 2012 Sacro Nirwano bardzo dziękuję za interpretację. Znamy się już kilka lat i ta przyjaźń, to już jest. Niestety rzadko się widujemy dzieli nas spora odległość. Był też czas, kiedy on się starał to przekształcić w coś więcej, ale ja się wycofałam z obawy, że się nam nie uda i stracę kogoś tak wartościowego. On działał, ale ja się wystraszyłam, a teraz relacja jest w zawieszeniu z jego inicjatywy i obawiam się, że to już koniec tej historii. Cytuj
Gość Przebudzona Napisano 13 Grudnia 2012 Napisano 13 Grudnia 2012 Alatheo Tobie również bardzo dziękuję Co do noszenia spodni to i tak zawsze je noszę w związkach;) w tym przypadku to też jest możliwe, bo on należy do nieśmiałych, ponadto jest słabą jednostką, ale o tym przekonałam się niedawno. Cytuj
Gość Przebudzona Napisano 15 Grudnia 2012 Napisano 15 Grudnia 2012 Czy pokusi się ktoś jeszcze? Cytuj
Gość e Napisano 15 Grudnia 2012 Napisano 15 Grudnia 2012 Ty oczekujesz, że On zadziała w Twoim kierunku. Piszesz, że nie macie teraz kontaktu, bo On na chwilę obecną się wycofał ze względu na problem jaki Go trapi. I szansa na związek jest - As Pucharów - ale prawdą też jest, że On pierwszy nie wyciągnie ręki bo co innego Go teraz zajmuje. Koło Fortuny na pozycji - jaka jest teraz Jego obecna sytuacja uczuciowa - no nie wiem, tak cos czuję, że On do tego teraz raczej głowy nie ma. Być może trapią Go problemy finansowe i uznal ,ze na dzień dzisiejszy chce rozwiązać te problemy aby móc zaangażować się bardziej w relację z Tobą. I co tu jeszcze mogłabym napisać-doradzić... Może Ty odezwij się pierwsza, zapytaj "czy może jakoś możesz mu pomóc", że może na Ciebie liczyć w trudnych sytuacjach...? Cytuj
Gość Przebudzona Napisano 15 Grudnia 2012 Napisano 15 Grudnia 2012 Ty oczekujesz, że On zadziała w Twoim kierunku. Piszesz, że nie macie teraz kontaktu, bo On na chwilę obecną się wycofał ze względu na problem jaki Go trapi. I szansa na związek jest - As Pucharów - ale prawdą też jest, że On pierwszy nie wyciągnie ręki bo co innego Go teraz zajmuje. Koło Fortuny na pozycji - jaka jest teraz Jego obecna sytuacja uczuciowa - no nie wiem, tak cos czuję, że On do tego teraz raczej głowy nie ma. Być może trapią Go problemy finansowe i uznal ,ze na dzień dzisiejszy chce rozwiązać te problemy aby móc zaangażować się bardziej w relację z Tobą. I co tu jeszcze mogłabym napisać-doradzić... Może Ty odezwij się pierwsza, zapytaj "czy może jakoś możesz mu pomóc", że może na Ciebie liczyć w trudnych sytuacjach...? Dziękuję Ci za interpretację On wie, że zawsze może na mnie liczyć teraz też, wie gdzie mnie znaleźć, gdyby chciał pogadać. Cytuj
Gość davo Napisano 16 Grudnia 2012 Napisano 16 Grudnia 2012 Witajcie Tarota uczę się od niedawna, dlatego postanowiłam zamieścić ten rozkład. Bardzo proszę o pomoc w interpretacji. Pytanie oczywiście dotyczy mnie. Pozdrawiam Serdecznie 4 jaka jest jego obecna sytuacja uczuciowa, partnerska-kolo fortuny, 5 czy ona powinna wykonac ruch w jego strone-glupiec 6 czy stworza zwiazek uczuciowy- as kielichow 7 czy bedzie trwaly czy romans- papiez. 4- On jest w zwiazku ciezkim toksycznym zwiazku z ktorego ciezko jest mu sie uwolnic. 5- Ona nie powinna nic robic bo i tak ma zwiazane rece 6- szanse sa bo juz maja solidny fundament 7- bedzie Z tego rozkladu widac jak na dloni ze i jemu i jej na sobie zalezy, ale ogranicza ich osoba 3 co powoduje ze on sie od niej teraz troche izoluje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi