Skocz do zawartości

Cesarzowa-jako najważniejsze wydarzenie 2103

duo70

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam ponownie:)

Postawiłam sobie kilka kart na 2013, na wydarzenia w kilku sferach życia. I tak, jako najważniejsze wydarzenie 2013 wyciągnęłam: CESARZOWA

Dociągnęłam 9 buław, paź mieczy, paź monet

Cesarzowa, to zadowolenie, może nowa droga (ciąża, przeprowadzka) w każdym bądź razie powinno się coś dobrego zadziać.

Zycie osobiste: RYDWAN no tutaj to wydarzyć się powinno coś, coś przyspieszy, ruszy do przodu

Na finanse wyciągnęłam 4 BUŁAWY powinno być ok

Niespodzianka 2013- 6 PUCHARÓW może powrót kogoś z przeszłości, wspomnienia, szczęście rodzinne

Tyle z mojej strony. Będę bardzo wdzięczna za Wasze uwagi

Duo

Napisano

Cesarzowa daje i bierze milosc, daje dom, daje opieke, daje miejsce dla bliskich. Tu mozesz pobudzic kogos do dzialania (9 Bulaw, Paz Mieczy), ale i dac cieplo, miejsce na ziemi, moze bliskosc (Paz Monet).

W zyciu osobistym, jak sama napisalas. Albo cos przyspieszy do przodu, ze tak napisze "ruszy z kopyta" albo cos nowego, nowe mozliwosci moze sie przed Toba otworza.

Finanse: stabilnie, zadowolenie, harmonia. Dobrze bedzie.

W Niespodziankach rzeczywiscie moze odezwac sie przeszlosc: w jakiejkolwiek formie. W postaci jakiegos czlowieka, ale moze tez w postaci projektow jakis, planow, pomyslow czy marzen, ktore zostaly po prostu porzucone. Teraz moze sie pojawic ich powrot u Ciebie.

• 1 rok później...
Napisano (edytowane)
Witam ponownie:)

Postawiłam sobie kilka kart na 2013, na wydarzenia w kilku sferach życia. I tak, jako najważniejsze wydarzenie 2013 wyciągnęłam: CESARZOWA

Dociągnęłam 9 buław, paź mieczy, paź monet

Cesarzowa, to zadowolenie, może nowa droga (ciąża, przeprowadzka) w każdym bądź razie powinno się coś dobrego zadziać.

Zycie osobiste: RYDWAN no tutaj to wydarzyć się powinno coś, coś przyspieszy, ruszy do przodu

Na finanse wyciągnęłam 4 BUŁAWY powinno być ok

Niespodzianka 2013- 6 PUCHARÓW może powrót kogoś z przeszłości, wspomnienia, szczęście rodzinne

Tyle z mojej strony. Będę bardzo wdzięczna za Wasze uwagi

Duo

Weryfikacja:

Cesarzowa: W pewnym momencie, zbuntowałam się i powiedziałam dosyć. Nie będę skakac koło faceta, który tylko bawi się moimi uczuciami. Rozum wziął górę. Pokazałam kolesiowi, ze koniec z przymilaniem się w jego stronę i okazywaniem ciepła. Był trochę zaskoczony moją zmiana i czułam, że nie bardzo mu się to spodobało ale musiał się pogodzić z tym, że poszedł w odstawkę. Pokazałam, że to o mnie nalezy zabiegać.

Druga odsłona karty cesarzowje to, to że moja siostra zaszła w ciążę i na wiosne będzie rodziła. Raczej będzie to dziewczynka :)

Rydwan: no tutaj na moje nieszczęście pojawił się facet z przeszłości. Taki, który ciągle podróżuje i przeskakuje z kwiatka na kwiatek (to ten, o którym pisałam przy Cesarzowej).

finanse: 4 Buławy. Pokazało się tutaj zarabianie pieniędzy w domu

6 Pucharów: powrót faceta z przeszłości, który na początku wywoływał we mnie ciepłe uczucia ale po czasie zorientowałam się, że jemu chodzi tylko o niezobowiązujące bliższe kontakty i go pogoniłam.

Edytowane przez duo70