Skocz do zawartości

rtg na mrraśnego :-)

Veroniczka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No więc zarys relacji na ten moment: Poznajemy się co dopiero, badamy wzajemnie grunt, w sumie nie znamy się jeszcze osobiście, ale planujemy się spotkać, no przynajmniej on planuje tak wynika z jego intencji, coś tam mi gada że szuka ułożonej dziewczyny i tak dalej więc bajera leci, z jego strony - widać że zainteresowany, chęci na poznanie się ma. No i teraz sprawdzam w kartach jak to się ma w rzeczywistości i jak będzie to mniej więcej wyglądać, dalej - czy coś będzie - czy nie będzie.

1. Jego intencje wobec Ciebie x 1 - Sąd Ostateczny - No szuka szuka, bada.. teren. Ocenia, co może zrobić a czego jeszcze na ten moment nie wypada, widać że chce zmian w swoim życiu, a ja wydaje mu się taką osobą która mu odpowiada, którą może odkrywać stopniowo, i ma ku temu możliwości. Widać także, że jest uczciwy w stosunku do mnie. To dobrze, nie lubię ściem. Sąd to też taka karta opieki, może chciałby się zaopiekować taką małą istotką jak ja.

2. Jego oczekiwania wobec Ciebie x 2 - As Pucharów/10 Pucharów suma Pustelnik - Chciałby abym się na niego w pełni otworzyła, żebym pokazała mu swoje wnętrze, uczucia, myśli i emocje. Żebym także dała coś z siebie samej, abyśmy sobie wzajemnie mogli zaufać w pełni, i nie bać się mówić o tym co tam w środeczku nas siedzi.

3. Jak Cie postrzega x 1 - 6 Denarów - Jako osobę która oczekuje wsparcia, ale też może dać coś z siebie. Że nie jestem zapatrzona tylko w siebie, ale i dostrzegam innych ludzi, i liczę się z ich zdaniem.

4. Co Tobie moze dac x 1 - Sąd Ostateczny - No może się po prostu mną zająć, mogę na niego liczyć, mówić i robić z nim co tam dusza zapragnie, i nie muszę się go obawiać.

5. Ogolnie jego nastawienie do Ciebie x 1 - 5 Denarów - No brakuje mu kontaktu ze mną takiego oko w oko i ogólnie, lecz to powinno się zmienić, im więcej będziemy ze sobą gadać, i spędzać czas. Coś "al'a żebrak" :) Będzie pewnie zabiegał o kontakt.

6. Co ukrywa x 3 - 5 Pucharów, 8 Mieczy, Koło Fortuny suma Sprawiedliwość - Ukrywa, że zawiódł się na jakiejś osobie kiedyś, że nie był taki pewny swego, miał gorsze chwile, ale w końcu się z tego uwolnił - to najważniejsze - widać że nie chce tego wspominać.

7. Czego Ty oczekujesz x 1 - Rycerz Pucharów - Oczekuję, że będzie zabiegał o moje względy, zaprosi mnie gdzieś.

8. Co mozesz dac z siebie x 1 - 8 Denarów - Mogę pracować nad tą relacją, pogłębić się w nią.

9. Obraz relacji w obecnej chwili x 1 - Królowa Denarów - No na razie sobie siedzę i oglądam, czuję się dobrze bo wiem że mu także się podobam.

10. Jego dzialania w Twoja strone w ciagu kolejnego miesiaca x 3 - 10 Buław, Koło Fortuny, 7 Mieczy suma Kapłan - On może nie do końca będzie wiedział co ma robić - może się czuć trochę przytłoczony, chociaż będzie próbował coś wymyślić aby się do mnie jakoś przebić.. Ale nie na chama ;)

11. W jakim kierunku zmierza relacja x 3 - 4 Denary, 10 Mieczy, 10 Pucharów - No cóż.. nie wiem jak to określić.. Niby szanse jakieś są, byle się na siebie nie zamykać.. (?)

PS. dwa razy Sąd bo karty netkowe ; )

Napisano (edytowane)

1. Jego intencje wobec Ciebie x 1 - Sąd Ostateczny

Widzi w Tobie mozliwe spelnienie swoich marzen. Cos powazniejszego juz.

2. Jego oczekiwania wobec Ciebie x 2 - As Pucharów/10 Pucharów suma Pustelnik

Liczy na staly zwiazek, jakas powazna relacje. Podsum (HB) to XI Pasja i II Kaplanka. Liczy na to, ze rowniez wykazesz sie nieco inicjatywa i pokazesz, jezeli Ci na nim zalezy.

3. Jak Cie postrzega x 1 - 6 Denarów

Jako osobe szczera, serdeczna, ciepla, ktora chetnie i bezinteresownie pomaga innym.

4. Co Tobie moze dac x 1 - Sąd Ostateczny

Rodzine. Masz jakies takie rodzinno-malzenskie karty na niego.

5. Ogolnie jego nastawienie do Ciebie x 1 - 5 Denarów

Chcialby Ciebie zdecydowanie wiecej niz ma w tej chwili.

6. Co ukrywa x 3 - 5 Pucharów, 8 Mieczy, Koło Fortuny suma Sprawiedliwość

Rozczarowal sie jakas kobieta. W tej chwili jest dosc ostrozny i na razie nie potrafi sie otworzyc tak, jakby to bylo potrzebne. Przyjmuje postawe bierna i ma zamiar Cie obserwowac, czy warto przy Tobie otwierac sie uczuciowo czy nie. Podsum (HB) to V Papiez. Mozna poglebic znajomosc, ale trzebaby pozbyc sie pewnych sztywnych norm i ram, blokad.

7. Czego Ty oczekujesz x 1 - Rycerz Pucharów

Ze bedzie o Ciebie aktywnie zabiegal, okazywal, ze mu na Tobie zalezy, uwodzil itd.

8. Co mozesz dac z siebie x 1 - 8 Denarów

Cierpliwosc, pozwolic mu dzialac w jego wlasnym tempie. On potrzebuje czasu. Patrz wyzej: rozczarowania, blokady.

9. Obraz relacji w obecnej chwili x 1 - Królowa Denarów

Buduje sie wzajemne zaufanie, zblizacie sie do siebie i pojawiaja sie mysli, ze mogloby z tego byc cos wiecej.

10. Jego dzialania w Twoja strone w ciagu kolejnego miesiaca x 3 - 10 Buław, Koło Fortuny, 7 Mieczy suma Kapłan

Tu jeszcze za duzo nie bedzie. Bedzie obserwowanie, przygladanie sie, ale nie bedzie umial przeskoczyc tych swoich ram, ograniczen i rzeczywiscie postarac sie. Karty raczej obserwacji i czekania ewentualnie na odpowiedni moment, co przy takich kartach jak 10 Bulaw czy 7 Mieczy moze stanowic problem, bo pan jest taki troche "i chcialbym i boje sie".

Podsum (HB) to IX Eremita. On sam bedzie jeszcze badal siebie, czego on tak naprawde chce.

11. W jakim kierunku zmierza relacja x 3 - 4 Denary, 10 Mieczy, 10 Pucharów -

Ten zastoj i siedzenie w swoich ramkach bezpieczenstwa zostana przekreslone. Wyjdziecie sobie na przeciw, bedzie fajna relacja, moze nawet stala relacja. Podsum (HB) to VI Kochankowie. Sluchac serca...

Edytowane przez SacralNirvana
literowka
  • Lubię to! 1
Napisano

SacralNirvana...

Pięknie to opisałaś - chciałam dodać, że i ja mam podobne blokady w sobie jak i on..

Także się trochę obawiam, właściwie zawsze obawiam się tych nowych znajomości, nie należę do bardzo ufnych osób - ale staram się być otwarta i miła - on to zauważył już..

Kurczę obawiam się żeby to żadna karma nie była :-) Bo ledwo co go poznałam, a cały czas mi jego osoba chodzi po głowie, a ja sobie mówię w środku "przestań tyle o nim rozmyślać, zwariowałaś?!" --> podoba mi się po prostu jakoś baaardzooo :)))

Makabra :-)

Napisano

1. Jego intencje wobec Ciebie x 1 - Sąd Ostateczny - chce wejść z Tobą w związek , stworzyć coś na jakimś poważniejszym gruncie

2. Jego oczekiwania wobec Ciebie x 2 - As Pucharów/10 Pucharów suma Pustelnik - że poczujesz coś do niego, otworzysz się - tak jak piszesz . chciałby by Ty też podzielała jego uczucie

3. Jak Cie postrzega x 1 - 6 Denarów - Jako osobę która oczekuje wsparcia, ale też może dać coś z siebie. - bardzo pomocną , wyrozumiałą .

4. Co Tobie moze dac x 1 - Sąd Ostateczny - bardzo fajną relację , poważną relację . będziesz się czuła bezpiecznie

5. Ogolnie jego nastawienie do Ciebie x 1 - 5 Denarów - jeszcze za mało czasu by oceniać

6. Co ukrywa x 3 - 5 Pucharów, 8 Mieczy, Koło Fortuny suma Sprawiedliwość - no ktoś go kiedyś skrzywdził , i może teraz szuka czegoś poważnego

7. Czego Ty oczekujesz x 1 - Rycerz Pucharów - Oczekuję, że będzie zabiegał o moje względy, zaprosi mnie gdzieś.-że będzie Tobą zachwycony i bardzo oczarowany. chcesz adoracji

8. Co mozesz dac z siebie x 1 - 8 Denarów - Mogę pracować nad tą relacją, pogłębić się w nią.

9. Obraz relacji w obecnej chwili x 1 - Królowa Denarów - No na razie sobie siedzę i oglądam, czuję się dobrze bo wiem że mu także się podobam. - widzisz ją realnie niczego nie ubarwiasz , przyjmujesz rzeczywistość taką jaką jest

10. Jego dzialania w Twoja strone w ciagu kolejnego miesiaca x 3 - 10 Buław, Koło Fortuny, 7 Mieczy suma Kapłan - On potrzebuje dużo czasu by podjąć zdecydowane kroki. będzie mocno obserwował jak się zachowujesz. może to Ci się średnio podobać

11. W jakim kierunku zmierza relacja x 3 - 4 Denary, 10 Mieczy, 10 Pucharów - możliwe , że będziecie mieli zupełnie inne oczekiwania odnośnie tej relacji , ale potem dojdziecie do jakiegoś wspólnego porozumienia i może nawet związek będzie ;)

Napisano

nirva2991...

Dzięki kocie :* hehe.. masz rację może mi się te jego badanie i obserwacja zbytnio nie podobać, jestem dość niecierpliwą osobą :)

• 1 miesiąc temu...