Skocz do zawartości

sylwester

nirva2991

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

nie wiem gdzie iść na sylwestra ;/ jak nigdy

więc:

jak się będę bawić w miejscu S jeżeli tam pójdę :

koło , 10 kiel , 9 buław

mam duże opory by tam isć , obawiam się ludzi

miejsce K :

wisielec , 10 denarów , rycerz mieczy , 5 mieczy

tam by mi się kompletnie nie podobało , nie lubie ludzi którzy robią zamieszanie a tam tacy idą.

jak zrealizuje się dostanie jakieś nieoczekiwanej dobrej propozycji odnośnie sylwestra

mag , as kiel , 5 mieczy

no dostanę coś ciekawego , ale te 5 mieczy nie wiem co tam robi

jak spędzę sylwestra 2012/2013

4 kielichy , 2 mieczy , księżyc

w miejscu które mi się kompletnie nie podoba i będzie mi się totalnie nie podobało.

z kim spędzę sylwestra

diabeł , kochankowie , cesarzowa , król kielichów , królowa mieczy podczas tasowania wypasał król denarów i rycerz denarów

wydaje mi się że Q mieczy to ja... ale towarzystwo wygląda dziwnie :)

Napisano

jak się będę bawić w miejscu S jeżeli tam pójdę :

koło , 10 kiel , 9 buław

Piszesz, że masz duże opory ale mi się wydaje, że niepotrzebnie. Możliwe, że na początku będziesz czuła się niepewnie. Ale znajdziesz w sobie na tyle siły aby przemóc to negatywne nastawienie i powinnaś się dobrze bawić.

miejsce K :

wisielec , 10 denarów , rycerz mieczy , 5 mieczy

Eh, no tutaj chyba trochę taka impreza-posiadówka i będziesz chciała szybko wyjść. Może od razu po 12? Więc myślę, że z tej imprezy nie byłabyś zadowolona.

jak zrealizuje się dostanie jakieś nieoczekiwanej dobrej propozycji odnośnie sylwestra

mag , as kiel , 5 mieczy

Być może pojawi się jakaś szansa na jeszcze jedną propozycje, ale tak szybko jak się pojawiła tak szybko zniknie.

jak spędzę sylwestra 2012/2013

4 kielichy , 2 mieczy , księżyc

Myślę, że będziesz raczej rozmyślać niż się bawić. Takie smuteczki będą się przez głowę przewijać. Jakbyś zamknęła się na jakąkolwiek zabawę - po prostu siedziała nad kieliszkiem szampana i tyle.

z kim spędzę sylwestra

diabeł , kochankowie , cesarzowa , król kielichów, królowa mieczy podczas tasowania wypasał król denarów i rycerz denarów

A czy to możliwe, że możesz spędzić go z rodziną?

Napisano
z rodziną nie , na pewno nie .

Mhm... niom to na ostatni podpunkt nie pomogę - nie potrafię go rozgryź ):

Napisano

miejsce S jest super. pobawisz się upijesz i bedziesz mieć kaca ale tez tu jest przestroga ze tego dnia mozna zaliczyć niezłą wpadkę ;)

Napisano

a żebyś z rodziną go spędziła to ja tu tego nie widze raczej z lovelasem i znowu przestroga z pierwszych kart zeby uwazać bo moze być kuku i wylądowac u doktorka

• 3 tygodnie później...
Napisano

bardzo dziwne karty mi wyszły . myślę , że za wcześnie zadałam pytanie .

otóż jeszcze o godz 15 myślałam że zostanę w domu .. ale okazało się , że mojemu dobremu przyjacielowi też plany prysły i spędziliśmy go razem . w sumie bardzo udana zabawa była ;)

Napisano

Czyli ostanie karty pokazały jednak ta nie spodziewaną propozycję od przyjaciela (: A ta Królowa Mieczy zablokowała te 4 karty takiego niezdecydowania i wypadł niespodziewanie Król Denarów - przyjaciel - i Rycerz Denarów jako przyjęta propozycja od Niego (: