Skocz do zawartości

Na panienke z soboty...

Arshi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dawno nie mielismy kontaktu chyba to bylo parenascie miesiecy temu wtedy lekko olalem ja... i pozniej jakos taka zdystansowana byla w stosunku do mnie co dobrze pokazywal rozklad---> http://www.ezoforum.pl/archiwum-forum/54019-dziwne-rzeczy-nie-wiem-czy-dobry-rozklad-ale-polubilem-go.html zawidola sie...

Ale jak sie spotkalismy na imprezie po krotkiej rozmowie to nastepnego dnia wypisywala: czy cos wyrwalem?, ze lepiej wygladam niz przed tem itd. Czyli przejaw zainteresowania z jej strony

1 Jej intencje wobec Ciebie x1 - umiarkowanie - ostrozna studzi emocje nie daje sie wciagnac w gierki

2 Jej oczekiwania wobec Ciebie x1 - rycerz mieczy - ze znow jak szybko sie pojawilem tak szybko znikne...

3 Jak Cię postrzega x1 - 2kielichy - jako osobe z ktora dobrze sie dogaduje?

4 Co Tobie może dać x1 -8mieczy - nic bo blokuje sie? moze tylko rozmowy na FB?

5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie x1 - 5denarow - bardzo niechetne?

6 Co ukrywa x3 - 6denarow-rycerz bulaw-9mieczy=kochankowie - ze da z siebie tyle ile dostanie? ze to bedzie tylko krotki flirt byle ja zaliczyc?

7 Czego Ty oczekujesz x1 - rycerz kielichow - ze moze uda mi sie zapomniec przy niej o innej, przeleje na nia uczucia

8 Co możesz dać z siebie x1 - smierc - moge sie zmienic

9 Obraz relacji w chwili obecnej x1 - 2bulawy - przygladamy sie sobie, bez jakis intensywnych przejawow,choc zaproponowalem jej kawe ale jakos zlew temat ;p :lol:

10 Jej działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies x3 - diabel-rydwan-giermek mieczy=kochankowie - ze ona chce tym razem mna pomanipulowac?

11 W jakim kierunku zmierza relacja ? x3 krolowa kielichow-sad-4kielichy=kaplanka - widac ze znajomosc uda nam sie odnowic do lepszego stanu ale to nie bedzie satysfakcjonujaca relacja?

Napisano

1 Jej intencje wobec Ciebie x1 - umiarkowanie - No wiesz, lubi Cię, ufa Ci i takie tam.. Jakaś podstawa jest - ale ma wyważone intencje - nic ponad siły :)

2 Jej oczekiwania wobec Ciebie x1 - rycerz mieczy - No nie chce żeby kolejny raz tak było, że tu jakieś zaczepki uwagi i tak dalej, a nagle tracisz ją z oczów i lipa

3 Jak Cię postrzega x1 - 2kielichy - Jako osobę z którą potrafi znaleźć wspólny język, taką jakby trochę też bratnią duszę przy Tym.. fajny, miły i uprzejmy chłopak

4 Co Tobie może dać x1 -8mieczy - no zablokowana widać.. jak już wspomniałam w jej intencjach - nic ponad.

5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie x1 - mało przebywacie ze sobą, nie wiele tego kontaktu jest.. więc te jej nastawienie tyle o ile :)

6 Co ukrywa x3 - 6denarow-rycerz bulaw-9mieczy=kochankowie - Ukrywa że wokół niej kręci się już jakiś chłopak, i ma nie lada bóle głowy z nim związane ;) Chyba za mocno on na nią naciska, a ona trochę zmieszana nie wie sama co ma robić.

7 Czego Ty oczekujesz x1 - rycerz kielichow - Że będzie Ci okazywać swoje zainteresowanie :)

8 Co możesz dać z siebie x1 - smierc - moge sie zmienic - na lepsze ;p

9 Obraz relacji w chwili obecnej x1 - 2bulawy - przygladamy sie sobie, bez jakis intensywnych przejawow - no tak jak piszesz, przyglądanie się sobie wzajemne bez większych uniesień : D

10 Jej działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies x3 - diabel-rydwan-giermek mieczy=kochankowie - trochę ograniczony ten kontakt widzę.. że bedzie - po za tym Ty jeszcze do innej osoby będzie podbijał - tzn się starał;p

11 W jakim kierunku zmierza relacja ? x3 krolowa kielichow-sad-4kielichy=kaplanka - znajomość może i uda się odnowić ale ja widzę tylko w sensie przyjacielskim :) takie pogaduchy - co komu leży i co się dzieje :)

Napisano

2 Jej oczekiwania wobec Ciebie x1 - rycerz mieczy - No nie chce żeby kolejny raz tak było, że tu jakieś zaczepki uwagi i tak dalej, a nagle tracisz ją z oczów i lipa

10 Jej działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies x3 - diabel-rydwan-giermek mieczy=kochankowie - trochę ograniczony ten kontakt widzę.. że bedzie - po za tym Ty jeszcze do innej osoby będzie podbijał - tzn się starał;p

Nom ten pkt. 2 trafiony :lol:

A w pkt. 10 po czym to widzisz? Po rydwanie?

Napisano

1 Jej intencje wobec Ciebie x1 - umiarkowanie - chce znajomości , może nawet i przyjaźni. chce Ci móc zawsze zwierzyć , poopowiadać o kłopotach

2 Jej oczekiwania wobec Ciebie x1 - rycerz mieczy - chce abyś ją zagadywał , bajerował. chce rozmów

3 Jak Cię postrzega x1 - 2kielichy - Jesteś bardzo bliski jej sercu , czuje, że może Ci dużo powiedzieć , podobasz się jej

4 Co Tobie może dać x1 -8mieczy - nic. może Cię zadręczać rozmowami "jaka to jestem nieszczęśliwa".

5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie x1 -bez uczuć , ona jest ważniejsza.

6 Co ukrywa x3 - 6denarow-rycerz bulaw-9mieczy=kochankowie - tego , że jest niezdecydowana i to jej przynosi spore przygnębienia ponieważ nie wie czego chce

7 Czego Ty oczekujesz x1 - rycerz kielichow -że będzie jakiś flircik , będzie można się miło spotkać .

8 Co możesz dać z siebie x1 - smierc -no mozesz się zmienić ;p na jak to nie wiem ;d dałabym drugą kartę

9 Obraz relacji w chwili obecnej x1 - no jest wzajemna obserwacja , oboje wyczekujecie kroków od drugiej strony

10 Jej działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies x3 - diabel-rydwan-giermek mieczy=kochankowie - może być gorąca atmosfera , jednak ktoś coś powie za dużo i nie będzie wiadomo co zrobić.

11 W jakim kierunku zmierza relacja ? x3 krolowa kielichow-sad-4kielichy=kaplanka - znajomość może i uda się odnowić ale ja widzę tylko w sensie przyjacielskim :) takie pogaduchy - co komu leży i co się dzieje :) - też tak widzę ;) jeszcze dodam od siebie , że możecie próbować żeby było z tego coś więcej , ale się rozczarujecie i pozostaniecie na gruncie przyjacielskim.

ogólnie to mi się wydaje , że dojdzie do zauroczenia między wami , ale szybko przejdzie ;)

• Maestro
Napisano

Ona chce fajnej znajomości z Tobą, oczekuje, że będziesz z nia rozmawiał, bo czuje porozumienie dusz między Wami (tak, tak my kobiety tak czasem czujemy:)), póki co nic CI dać nie może,nastawiona jest raczej na to, że TY jej pomożesz, ukrywa to, że być może było coś z jakimś facetem, który doprowadził ją do rozpaczy,albo albo....ukrywa przed innymi kontakt z Tobą, bo ta pozycja nie jest jednoznaczna, nie wiadomo, czy ukrywa przed Tobą, czy ogolnie...Ty oczekujesz bliższej relacji, jestes w stanie zapomniec dla niej o innych...W chwili obecnej jesteście sobą zaintersowanie,przygladacie sie sobie,ona będzie się z Tobą dość intensywnie kontaktować , a relacja zmierza do takiego stanu, że dzięki niej zapomnisz o tej, która na razie gości w Twoim sercu..

Napisano

1 Jej intencje wobec Ciebie x1 - umiarkowanie - Ona bacznie Cię obserwuje, myśli - a jej intencje w chwili obecnej - powiedziałabym że żadnych szczególnych... konkretnych...

2 Jej oczekiwania wobec Ciebie x1 - rycerz mieczy - Wydaje mi się, że oczekuje romansu, taka przygoda, która podnosi ciśnienie ale i szybko się kończy (;

3 Jak Cię postrzega x1 - 2kielichy - Na pewno się jej podobasz. Lubi z Tobą spędzać czas.

4 Co Tobie może dać x1 -8mieczy - Chyba właśnie takie lekkie rozchwianie dotychczasowej Twojej sytuacji, Ona się pojawi i za chwilę zniknie.

5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie x1 - 5denarow - Mizernie tutaj - tak jak karty powyżej - ona niczego poważnego nie oczekuje...

6 Co ukrywa x3 - 6denarow-rycerz bulaw-9mieczy=kochankowie - Mhm, a czy to mozliwe, że Ona jest w kimś zakochana, ale ten ktoś na Nią nie zwraca uwagi...? Bo wydaje mi się, że Ona bardzo samotna jest. Lub co mi jeszcze przyszło do głowy - może Ona ma dziecko, rodzinę niepełną?

7 Czego Ty oczekujesz x1 - rycerz kielichow - Chyba tylko flirtu. Takiego substytutu miłości, aby nie czuć się samotnym. Ty chyba nie lubisz być sam...

9 Obraz relacji w chwili obecnej x1 - 2bulawy - A mi się wydaje, że do spotkania dojdzie. I bardzo możliwe, że i do seksu.

10 Jej działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies x3 - diabel-rydwan-giermek mieczy=kochankowie - No będzie dążyć do tego romansu. I chyba się Jej uda ;P

11 W jakim kierunku zmierza relacja ? x3 krolowa kielichow-sad-4kielichy=kaplanka - Do romansu, który będzie krótkotrwały. Szybko się zakończy.

Napisano
1 Jej intencje wobec Ciebie x1 - umiarkowanie - Ona bacznie Cię obserwuje, myśli - a jej intencje w chwili obecnej - powiedziałabym że żadnych szczególnych... konkretnych...

2 Jej oczekiwania wobec Ciebie x1 - rycerz mieczy - Wydaje mi się, że oczekuje romansu, taka przygoda, która podnosi ciśnienie ale i szybko się kończy (;

3 Jak Cię postrzega x1 - 2kielichy - Na pewno się jej podobasz. Lubi z Tobą spędzać czas.

4 Co Tobie może dać x1 -8mieczy - Chyba właśnie takie lekkie rozchwianie dotychczasowej Twojej sytuacji, Ona się pojawi i za chwilę zniknie.

5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie x1 - 5denarow - Mizernie tutaj - tak jak karty powyżej - ona niczego poważnego nie oczekuje...

6 Co ukrywa x3 - 6denarow-rycerz bulaw-9mieczy=kochankowie - Mhm, a czy to mozliwe, że Ona jest w kimś zakochana, ale ten ktoś na Nią nie zwraca uwagi...? Bo wydaje mi się, że Ona bardzo samotna jest. Lub co mi jeszcze przyszło do głowy - może Ona ma dziecko, rodzinę niepełną?

7 Czego Ty oczekujesz x1 - rycerz kielichow - Chyba tylko flirtu. Takiego substytutu miłości, aby nie czuć się samotnym. Ty chyba nie lubisz być sam...

9 Obraz relacji w chwili obecnej x1 - 2bulawy - A mi się wydaje, że do spotkania dojdzie. I bardzo możliwe, że i do seksu.

10 Jej działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies x3 - diabel-rydwan-giermek mieczy=kochankowie - No będzie dążyć do tego romansu. I chyba się Jej uda ;P

11 W jakim kierunku zmierza relacja ? x3 krolowa kielichow-sad-4kielichy=kaplanka - Do romansu, który będzie krótkotrwały. Szybko się zakończy.

e ona jest dosc mloda nie ma dziecka ;p

A co do pkt. 6 to ona rozszyfrowala mnie ze mi zalezalo/zalezy na innej dziewczynie i moze ona to wie? I ukrywa kompromis ze moze liczyc tylko na romans...

Pkt.9 to bardziej ja bym do tego moze dazyl bo nie bede mowil szczegolow ale bardzo pikantna rozmowe ze mna prowadzila... rozgrzala atmosfere ;p

Napisano
e ona jest dosc mloda nie ma dziecka ;p

A co do pkt. 6 to ona rozszyfrowala mnie ze mi zalezalo/zalezy na innej dziewczynie i moze ona to wie? I ukrywa kompromis ze moze liczyc tylko na romans...

Pkt.9 to bardziej ja bym do tego moze dazyl bo nie bede mowil szczegolow ale bardzo pikantna rozmowe ze mna prowadzila... rozgrzala atmosfere ;p

Zeby tylko to pod prokuratora nie podchodziła ta znajomość skoro taka młoda ;P

A tak na poważnie - to to co mi przyszło jeszcze do głowy po Twoich słowach...

pkt. 6 - na pewno jest bardzo samotna i ukrywa ogromne pragnienie miłości.

pkt. 9 - skoro piszesz, że pikantną rozmowę z Tobą prowadziła to bez powodu tego nie robiła - i Ty i Ona byliście w tej rozmowie - piszesz, że rozgrzała atmosferę - więc tego chciała. Takich rozmów bez powodu się nie prowadzi... skoro tak to oboje do tego dążycie ;P Nigdy nie wiesz co siedzi w głowie kobiety ;P

Napisano
Nom ten pkt. 2 trafiony :lol:

A w pkt. 10 po czym to widzisz? Po rydwanie?

ogólnie widzę :) ja się nie sugeruję tylko jedną kartą heh

• 4 tygodnie później...
Napisano

Weryfikacja:D

Jest nijak, czyli kontakt czasem rozmowy i nic poza to takie ni 5 ni 10 znajomosc jest bo jest...