Skocz do zawartości

Wiosenna rekrutacja - moje oczekiwanie

Gość Linkinia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Linkinia
Napisano

Bardzo proszę o pomoc, mam problem z interpretowaniem swoich rozkładów ;) Chodzi o radio studenckie.

Jak zrealizuje się moje oczekiwanie, by dostać się do radia jako reporter miejski przy rekrutacji wiosennej?

6 denarów, 6 pucharów, 7 buław – Dostanę się. Sporo się nauczę od doświadczonych osób. Nie wiem jak odczytać 6 pucharów – będzie spokojnie, dam tyle z siebie, ile zechcę (zgłasza się dyspozycyjność)? Będzie ciężko, pod górkę, ale będę wytrwała, postaram się.

Napisano

Powinno Ci sie udac. Dostaniesz ciepla, fajna posadke. Jednak bedzie dosc duza konkurencja i bedziesz musiala sie naprawde wykazac. Latwo nie bedzie. Jednak podsum (Slonce, Kolo i Mag) mowia o tym, aby sie nie przejmowac zbytnio. Ufac w swoje mozliwosci i odpowiednio i w odpowiednim momencie z nich po prostu korzystac.

Gość SooYoung
Napisano

6 pucharów dla mnie to rodzaj wspólnoty (studenci )

6 denarów jako współpraca, ale i samo radio - wymiana, przekaz informacji, a 7 buław - będziesz musiała się wykazać żeby się dostać,możliwe że będzie coś w rodzaju castingu - zaprezentować swoje umiejętności wykazać jak radzisz sobie np. w stresie

Masz duże szanse że się dostaniesz :) Powodzenia.

Gość SooYoung
Napisano

6 pucharów jako wspólnota - mam skojarzenie właśnie ze studentami

6 den to wymiana informacji czyli radio,ale i zbieranie newsów od ludzi - czyli reporter :)

z 7 buławami - będziesz musiała wykazać się swoimi umiejętnościami, może będzie jakiś casting,ale 7 buław to też doskonalenie swojego reporterskiego warsztatu

Masz duże szanse dostać się do radia.Powodzenia :)

Napisano

A ja trochę inaczej to widzę - oczywiście Ty bardzo byś chciała się dostać do tego radia, chęci są ogromne z Twojej strony, uważasz że byś się tam odnalazła w każdej sytuacji nawet takiej dość stresującej - ale ja tu nie widzę że do tej rekrutacji wiosennej się dostaniesz, po prostu zmienią Ci się plany, zapatrywania - wybierzesz coś innego, bo coś innego się po drodze pojawi :) Jakaś inna wartej uwagi szansa.

Ale bądź co bądź to moja interpretacja :) Możesz się z nią nie zgodzić :tongue:

Napisano (edytowane)

Wczoraj pisalam posty. I zaden widze nie jest widoczny. Pojawial mi sie napis, ze moje posty musi zatwierdzic moderator. Co to ma znaczyc?

Pozniej edytuje i cos jeszcze raz skrobne.

Edytowane przez SacralNirvana
Gość Amfora
Napisano

Bedziesz musiała troche o to powalczyć, wykazać sie, bo konkurencja będzie silna. Do całej rekrutacji podchodzisz bardzo optymistycznie i ochoczo, bo to takie spełnienie marzeń troche z dzieciństwa. Dostaniesz się, powodzenie ;)

• Maestro
Napisano

Będziesz musiała zawalczyć i postarać się o te posadę, ale masz szansę.Gwiazda w podsumie:)

• 6 miesięcy temu...
Gość Linkinia
Napisano

Weryfikacja

Tak to jest, jak się kładzie karty długo przed... Wiosennej rekrutacji nie było. Musiałam się nachodzić i postarać, by załatwić praktyki od 10 czerwca. Teraz mam sprawdzian swoich umiejętności, popełniam błędy, wykazuję się, uczę, muszę dostosowywać się do przyzwyczajeń i poleceń reporterów... Nie jest łatwo, dużo mnie to kosztuje nerwów. Jednak powoli łapię ''o co chodzi'' i idzie mi lepiej ;) Trafiłyście z tym idealnie.

Może karty pokazały, że będę reporterem podczas praktyk... ;)

Dziękuję wam bardzo! :bukiet: