Gość Linkinia Napisano 13 Grudnia 2012 Napisano 13 Grudnia 2012 Bardzo proszę o pomoc, mam problem z interpretowaniem swoich rozkładów Chodzi o radio studenckie. Jak zrealizuje się moje oczekiwanie, by dostać się do radia jako reporter miejski przy rekrutacji wiosennej? 6 denarów, 6 pucharów, 7 buław – Dostanę się. Sporo się nauczę od doświadczonych osób. Nie wiem jak odczytać 6 pucharów – będzie spokojnie, dam tyle z siebie, ile zechcę (zgłasza się dyspozycyjność)? Będzie ciężko, pod górkę, ale będę wytrwała, postaram się. Cytuj
SacralNirvana Napisano 13 Grudnia 2012 Napisano 13 Grudnia 2012 Powinno Ci sie udac. Dostaniesz ciepla, fajna posadke. Jednak bedzie dosc duza konkurencja i bedziesz musiala sie naprawde wykazac. Latwo nie bedzie. Jednak podsum (Slonce, Kolo i Mag) mowia o tym, aby sie nie przejmowac zbytnio. Ufac w swoje mozliwosci i odpowiednio i w odpowiednim momencie z nich po prostu korzystac. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 13 Grudnia 2012 Napisano 13 Grudnia 2012 6 pucharów dla mnie to rodzaj wspólnoty (studenci ) 6 denarów jako współpraca, ale i samo radio - wymiana, przekaz informacji, a 7 buław - będziesz musiała się wykazać żeby się dostać,możliwe że będzie coś w rodzaju castingu - zaprezentować swoje umiejętności wykazać jak radzisz sobie np. w stresie Masz duże szanse że się dostaniesz Powodzenia. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 13 Grudnia 2012 Napisano 13 Grudnia 2012 6 pucharów jako wspólnota - mam skojarzenie właśnie ze studentami 6 den to wymiana informacji czyli radio,ale i zbieranie newsów od ludzi - czyli reporter z 7 buławami - będziesz musiała wykazać się swoimi umiejętnościami, może będzie jakiś casting,ale 7 buław to też doskonalenie swojego reporterskiego warsztatu Masz duże szanse dostać się do radia.Powodzenia Cytuj
Veroniczka Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 A ja trochę inaczej to widzę - oczywiście Ty bardzo byś chciała się dostać do tego radia, chęci są ogromne z Twojej strony, uważasz że byś się tam odnalazła w każdej sytuacji nawet takiej dość stresującej - ale ja tu nie widzę że do tej rekrutacji wiosennej się dostaniesz, po prostu zmienią Ci się plany, zapatrywania - wybierzesz coś innego, bo coś innego się po drodze pojawi Jakaś inna wartej uwagi szansa. Ale bądź co bądź to moja interpretacja Możesz się z nią nie zgodzić :tongue: Cytuj
SacralNirvana Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 (edytowane) Wczoraj pisalam posty. I zaden widze nie jest widoczny. Pojawial mi sie napis, ze moje posty musi zatwierdzic moderator. Co to ma znaczyc? Pozniej edytuje i cos jeszcze raz skrobne. Edytowane 14 Grudnia 2012 przez SacralNirvana Cytuj
Gość Amfora Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 Bedziesz musiała troche o to powalczyć, wykazać sie, bo konkurencja będzie silna. Do całej rekrutacji podchodzisz bardzo optymistycznie i ochoczo, bo to takie spełnienie marzeń troche z dzieciństwa. Dostaniesz się, powodzenie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Grudnia 2012 Maestro Napisano 14 Grudnia 2012 Będziesz musiała zawalczyć i postarać się o te posadę, ale masz szansę.Gwiazda w podsumie:) Cytuj
Gość Linkinia Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 Weryfikacja Tak to jest, jak się kładzie karty długo przed... Wiosennej rekrutacji nie było. Musiałam się nachodzić i postarać, by załatwić praktyki od 10 czerwca. Teraz mam sprawdzian swoich umiejętności, popełniam błędy, wykazuję się, uczę, muszę dostosowywać się do przyzwyczajeń i poleceń reporterów... Nie jest łatwo, dużo mnie to kosztuje nerwów. Jednak powoli łapię ''o co chodzi'' i idzie mi lepiej Trafiłyście z tym idealnie. Może karty pokazały, że będę reporterem podczas praktyk... Dziękuję wam bardzo! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi