malyhasacz Posted December 13, 2012 Share Posted December 13, 2012 Jestem bardzo ciekawa czy z moim byłym wiąże mnie związek karmiczny i to jest powód dla którego rozstaliśmy się w tak dziwny sposób: Ja- 13.061991 On1- 11.03.1992 Oraz aktualnie również interesuje mnie możliwość zbudowania związku z On2:9.08.1989 Będę wdzięczna za analizę Pozdrawiam cieplutko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
acura Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Z byłym wiąże Cię związek karmiczny, wspólna droga życia 2 z 11 http://www.ezoforum.pl/numerologia-partnerska/35092-numerologia-partnerska-wibracja-zwiazkow.html#post375767 z On2 również relacja karmiczna i również 2 z 11 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malyhasacz Posted December 14, 2012 Author Share Posted December 14, 2012 Tak mi się wydawało, bo Ci faceci odbierają mi mózg Dziękuję bardzo, buziaki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malyhasacz Posted December 16, 2012 Author Share Posted December 16, 2012 Dopiero teraz widzę błąd. On2, to 8.08.1989. Ale już udało mi się dotrzeć do jakiegoś programu i to sprawdzić, ale co ciekawe w zwiazku karmicznym wyskoczyło mi na czerwono "3 dni". Program nie tłumaczy co to może oznaczać, jakby nie było takiej opcji. Może ktoś ma jakiś pomysł? Może niekoniecznie co do samej informacji "3 dni", ale może co do całej relacji, może to jakoś wyjaśni ten fenomen. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malyhasacz Posted December 16, 2012 Author Share Posted December 16, 2012 Dopiero teraz widzę błąd. On2, to 8.08.1989. Ale już udało mi się dotrzeć do jakiegoś programu i to sprawdzić, ale co ciekawe w zwiazku karmicznym wyskoczyło mi na czerwono "3 dni". Program nie tłumaczy co to może oznaczać, jakby nie było takiej opcji. Może ktoś ma jakiś pomysł? Może niekoniecznie co do samej informacji "3 dni", ale może co do całej relacji, może to jakoś wyjaśni ten fenomen. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
acura Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 relacja z on2 nie jest w tym przypadku karmiczna, a co do "3 dni" to nie wiem o co chodzi, a co to za program? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malyhasacz Posted December 16, 2012 Author Share Posted December 16, 2012 (edited) Nie wiem czy to nie spam, ale pochodzi z tąd Program numerologiczny - Forum Ezoteryczne i dokądnie mówiąc to jest to WRZUTA - Setup_num_2_1_3.exe Dodam, ze tym razem (powtórzyłam obliczenia, ponieważ wcześniej nie byłam na swoim komputerze) i nic takiego nie wychodzi. Edited December 16, 2012 by malyhasacz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts