Skocz do zawartości

Ona i On ;)

viola_vip_693

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Co myślicie o tym rozkładzie:

Uczucia jej do niego : KAPŁAN, WIEŻA, WISIELEC.

Uczucia jego do niej: DIABEŁ, PUSTELNIK, ŚŁOŃCE.

??

<tasowałam całą talię a wyszły same Wielkie Arkana, co mnie nieco zdziwiło>

Napisano

Mam własną interpretacje dodać? No mogę aczkolwiek słabo to widzę :D

Ale tak

Ona - Uczucie głębokie, stałe, ale coś się wydarzyło zawiodła się i ma teraz 'związane ręce'.

On - Jest uzależniony od tej relacji , chciał to przemyśleć w samotności pewne sprawy , ale generalnie lubi towarzystwo Jej?

• Maestro
Napisano

Uczucia jej do niego : KAPŁAN, WIEŻA, WISIELEC - on jest dla niej wazny, ale chyba cos zrobił poważnego, coś co nią wstrząsnęło, ona teraz nie wie co ma o nim mysleć, co robić, nie umie się pozbierać

Uczucia jego do niej: DIABEŁ, PUSTELNIK, SŁOŃCE - On jest uzalezniony, opętany wprost, ale to żądza seksualna, widac jednak, ze uczuciowo się izoluje

Gość Daffne
Napisano

Uczucia jej do niego :

KAPŁAN, WIEŻA, WISIELEC->SIŁA

Pani czuła bliskość, przyjaźń, a może nawet więź do Pana jakąś (Kapłan), ale to przeszłość. PO jakimś ważnym wydarzeniu (wieża), Pani już nic nie czuje. Nie widzę by nie wiedziala co czuje czy się wahała bo tu nie ma kart wahania...wręcz przeciwnie Pani jest bardzo pewna swego (siła) i emocjonalnie Pan jest jej obojętny (wisielec)

Uczucia jego do niej:

DIABEŁ, PUSTELNIK, SŁOŃCE->ŚWIAT

Pan z kolei może czuć silny pociąg, zainteresowanie Panią...takie no obsesyjne...zwłaszcza gdy czuje się samotny...może czai się też albo z jakichś źródeł dowiaduje się co słychać. Ale też myslę, że Pan skupiony na czymś innym i pogna w świat widząc brak zainteresowania i stanowczość ze strony Pani (wieża) (wisielec) (siła)