Arshi Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 (edytowane) Odp: as denarow Uzasadnienie(tlo jak kto woli) : 4miecze-diabel-10denarow-3kielichy W odpowiedzi wyszlo ze znajomosc bedzie miala perspektywy... Obecnie nie mamy ze soba kontaktu przez sprwy padziernikowe. Ale widac ze w uzasadnieniu pokazuje sie ze okres izolacji mija i zaczyna sie zabawa... Bardziej tu na przyjazn to wyglada... Kurcze u niej zawsze w rozkladzie pojawia sie 10denarow... Ciekawe... Dlaczego pojawia sie w rozkladach na nia 10denarow? wisielec-sad-as mieczy-paz bulaw=diabel A tego to nie wiem... Edytowane 14 Grudnia 2012 przez Arshi Cytuj
SacralNirvana Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 No tak... XV Diabel, 10 Monet i 3 Kielichy... Fajna przyjazn... Wg mnie blizsza relacja i na pewno nie platoniczna. Cytuj
estensi Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 (edytowane) A mnie się wydaje, że bardzo dużo ponad przyjaźń - taka motywująca, konstruktywna, bardzo solidna, dająca poczucie szczęścia znajomość, zmierzająca w kierunku czegoś głębszego. Chociaż nie wiem czemu, kojarzy mi się to tak, jakbyście oboje to wypierali i nie chcieli przyznać się do tego, że Wam na sobie zależy. Ale z tą X Denarów - nie mam zielonego pojęcia, ale będę główkować! Edytowane 14 Grudnia 2012 przez estensi Cytuj
Arshi Napisano 14 Grudnia 2012 Autor Napisano 14 Grudnia 2012 Paź to giermek inaczej Rycerzy nie ma Cytuj
Caliel Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 10 monet bo to karta brama, mowiaca ze sie juz osiagnelo w danej materii punkt najwyzszy, i teraz jest w dol, albo inny etap.. Cytuj
nirva2991 Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 Odp: as denarow Uzasadnienie(tlo jak kto woli) : 4miecze-diabel-10denarow-3kielichy będzie chwila przemyśleń , braku kontaktu . potem jakiś flirt i do ustabilizowania znajomości. no 10 denarów to karta brama , ale po niej przecież 3 kielichy . więc gorzej nie będzie, wręcz przeciwnie. będzie dużo spotkań i początek stabilnej znajomości . wydaje mi się , że tak jak powiedziała Sacral , początek fajnej przyjaźni Dlaczego pojawia sie w rozkladach na nia 10denarow? wisielec-sad-as mieczy-paz bulaw=diabel moim zdaniem dlatego , że jeszcze nie oceniła tej znajomości i sama nie wie co Ty właściwie od niej chcesz . Wydaje mi się ,że czasem jest jakiś flirt , gorące wiadomości , potem brak kontaktu i nie wie dziewczyna na czym stoi za bardzo . dlatego mi się wydaje , że to taki brak stabilizacji według niej Cytuj
Arshi Napisano 14 Grudnia 2012 Autor Napisano 14 Grudnia 2012 Juz byla przyjzn ale sie skonczyla bo mielismy rozne oczekiwania... Ja chcialem wiecej z relacji a ona przyjazni i przez to zakonczylismy znajomosc Cytuj
werona Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 Odp: As denarów Uzasadnienie(tło jak kto woli): 4 Mieczy, XV Diabeł, 10 Monet, 3 Kielichów W przyszłym roku będzie szansa na rozpoczęcie czegoś konkretnego i wartościowego między wami. Pierwszy okres to jeszcze stagnacja, czas zastanawiania się czy kontynuować relację, być może przyglądanie się sobie z oddali, z ukrycia, a dalej pójdą w ruch instynkty i silny pociąg do siebie nawzajem co przyniesie radość i spełnienie, wspólne imprezowanie i zabawę. Cytuj
Arshi Napisano 14 Grudnia 2012 Autor Napisano 14 Grudnia 2012 Odp: As denarówUzasadnienie(tło jak kto woli): 4 Mieczy, XV Diabeł, 10 Monet, 3 Kielichów W przyszłym roku będzie szansa na rozpoczęcie czegoś konkretnego i wartościowego między wami. Pierwszy okres to jeszcze stagnacja, czas zastanawiania się czy kontynuować relację, być może przyglądanie się sobie z oddali, z ukrycia, a dalej pójdą w ruch instynkty i silny pociąg do siebie nawzajem co przyniesie radość i spełnienie, wspólne imprezowanie i zabawę. Zobaczymy Co ten pociag wywola...zeby to sie nie okazalo tylko jednostronne zainteresowanie Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 Ja równiez podtrzymuje zdanie ,że bedzie lepiej. Cytuj
Arshi Napisano 16 Czerwca 2013 Autor Napisano 16 Czerwca 2013 Odp: as denarowUzasadnienie(tlo jak kto woli) : 4miecze-diabel-10denarow-3kielichy W odpowiedzi wyszlo ze znajomosc bedzie miala perspektywy... Obecnie nie mamy ze soba kontaktu przez sprwy padziernikowe. Ale widac ze w uzasadnieniu pokazuje sie ze okres izolacji mija i zaczyna sie zabawa... Bardziej tu na przyjazn to wyglada... Kurcze u niej zawsze w rozkladzie pojawia sie 10denarow... Ciekawe... Dlaczego pojawia sie w rozkladach na nia 10denarow? wisielec-sad-as mieczy-paz bulaw=diabel A tego to nie wiem... Weryfikacja: nie mamy ze soba kontaktu mozliwe ze mnie nawet unika hehe Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 17 Czerwca 2013 Maestro Napisano 17 Czerwca 2013 Odp: as denarow Uzasadnienie(tlo jak kto woli) : 4miecze-diabel-10denarow-3kielichy masz w asie szansę...rok się jeszcze nie skończył...widać odsunięcie się od siebie i ograniczenia (4 mieczy i diabeł), ale potem masz 10 denarów i 3 kielichów - dla mnie będziecie się spotykać Cytuj
Arshi Napisano 18 Czerwca 2013 Autor Napisano 18 Czerwca 2013 Haha jakby zalozyc ze kazda z kart uzasadnienia jest na 3 miesiace to cos od lipca mialoby sie ozywic i o ironio losu niespodziewanie zaczyna od 1lipca rozpoczynac praktyki tam gdzie pracuje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi