Skocz do zawartości

Kim dla siebie bedziemy w 2013r?

Arshi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Odp: as denarow

Uzasadnienie(tlo jak kto woli) : 4miecze-diabel-10denarow-3kielichy

W odpowiedzi wyszlo ze znajomosc bedzie miala perspektywy... Obecnie nie mamy ze soba kontaktu przez sprwy padziernikowe.

Ale widac ze w uzasadnieniu pokazuje sie ze okres izolacji mija i zaczyna sie zabawa... Bardziej tu na przyjazn to wyglada...

Kurcze u niej zawsze w rozkladzie pojawia sie 10denarow... Ciekawe...

Dlaczego pojawia sie w rozkladach na nia 10denarow?

wisielec-sad-as mieczy-paz bulaw=diabel

A tego to nie wiem...

Edytowane przez Arshi
Napisano

No tak... XV Diabel, 10 Monet i 3 Kielichy... Fajna przyjazn... :hahahaha:

Wg mnie blizsza relacja i na pewno nie platoniczna.

Napisano (edytowane)

A mnie się wydaje, że bardzo dużo ponad przyjaźń - taka motywująca, konstruktywna, bardzo solidna, dająca poczucie szczęścia znajomość, zmierzająca w kierunku czegoś głębszego. Chociaż nie wiem czemu, kojarzy mi się to tak, jakbyście oboje to wypierali i nie chcieli przyznać się do tego, że Wam na sobie zależy.

Ale z tą X Denarów - nie mam zielonego pojęcia, ale będę główkować! :mysli::)

Edytowane przez estensi
Napisano

10 monet bo to karta brama, mowiaca ze sie juz osiagnelo w danej materii punkt najwyzszy, i teraz jest w dol, albo inny etap..

Napisano

będzie chwila przemyśleń , braku kontaktu . potem jakiś flirt i do ustabilizowania znajomości. no 10 denarów to karta brama , ale po niej przecież 3 kielichy . więc gorzej nie będzie, wręcz przeciwnie. będzie dużo spotkań i początek stabilnej znajomości . wydaje mi się , że tak jak powiedziała Sacral , początek fajnej przyjaźni

moim zdaniem dlatego , że jeszcze nie oceniła tej znajomości i sama nie wie co Ty właściwie od niej chcesz . Wydaje mi się ,że czasem jest jakiś flirt , gorące wiadomości , potem brak kontaktu i nie wie dziewczyna na czym stoi za bardzo . dlatego mi się wydaje , że to taki brak stabilizacji według niej

Napisano

Juz byla przyjzn ale sie skonczyla bo mielismy rozne oczekiwania...

Ja chcialem wiecej z relacji a ona przyjazni i przez to zakonczylismy znajomosc

Napisano

Odp: As denarów

Uzasadnienie(tło jak kto woli): 4 Mieczy, XV Diabeł, 10 Monet, 3 Kielichów

W przyszłym roku będzie szansa na rozpoczęcie czegoś konkretnego i wartościowego między wami.

Pierwszy okres to jeszcze stagnacja, czas zastanawiania się czy kontynuować relację, być może przyglądanie się sobie z oddali, z ukrycia, a dalej pójdą w ruch instynkty i silny pociąg do siebie nawzajem co przyniesie radość i spełnienie, wspólne imprezowanie i zabawę.

Napisano
Odp: As denarów

Uzasadnienie(tło jak kto woli): 4 Mieczy, XV Diabeł, 10 Monet, 3 Kielichów

W przyszłym roku będzie szansa na rozpoczęcie czegoś konkretnego i wartościowego między wami.

Pierwszy okres to jeszcze stagnacja, czas zastanawiania się czy kontynuować relację, być może przyglądanie się sobie z oddali, z ukrycia, a dalej pójdą w ruch instynkty i silny pociąg do siebie nawzajem co przyniesie radość i spełnienie, wspólne imprezowanie i zabawę.

Zobaczymy Co ten pociag wywola...zeby to sie nie okazalo tylko jednostronne zainteresowanie

Napisano

Ja równiez podtrzymuje zdanie ,że bedzie lepiej.

• 6 miesięcy temu...
Napisano

W odpowiedzi wyszlo ze znajomosc bedzie miala perspektywy... Obecnie nie mamy ze soba kontaktu przez sprwy padziernikowe.

Ale widac ze w uzasadnieniu pokazuje sie ze okres izolacji mija i zaczyna sie zabawa... Bardziej tu na przyjazn to wyglada...

Kurcze u niej zawsze w rozkladzie pojawia sie 10denarow... Ciekawe...

A tego to nie wiem...

Weryfikacja:

nie mamy ze soba kontaktu mozliwe ze mnie nawet unika hehe

• Maestro
Napisano

masz w asie szansę...rok się jeszcze nie skończył...widać odsunięcie się od siebie i ograniczenia (4 mieczy i diabeł), ale potem masz 10 denarów i 3 kielichów - dla mnie będziecie się spotykać;)

Napisano

Haha jakby zalozyc ze kazda z kart uzasadnienia jest na 3 miesiace to cos od lipca mialoby sie ozywic i o ironio losu niespodziewanie zaczyna od 1lipca rozpoczynac praktyki tam gdzie pracuje.