Maestro Inez2503 Napisano 14 Grudnia 2012 Maestro Napisano 14 Grudnia 2012 Jakie ma obecnie uczucia wobec mnie 3 mieczy Moc Sąd czuje się rozczarowany, zraniony moja postawą, ale mimo to nadal go pociągam, w tym sądzie może te uczucia do niego wracają? Jak ma postępować wobec niego, zeby było dobrze między nami i żeby to sie ładnie układało? Moc 7 mieczy Ksieżyc mam być silna, ale stosować wobec niegu uniki, nie mówić mu wszystkiego, nawet ukrywać się przed nim Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 Jakie ma obecnie uczucia wobec mnie 3 mieczy Moc Sąd Wiesz, myślę że to raczej nie chodzi o to że czuje się rozczarowany Twoją postawą, tylko bardziej o to że jest mu po prostu qr**** źle, bo ciągnie Go do Ciebie cholernie, chciałby się z Tobą zobaczyć, ale coś ciągle stoi na przeszkodzie... Jak ma postępować wobec niego, zeby było dobrze między nami i żeby to sie ładnie układało? Moc 7 mieczy Ksieżyc Silna wola przede wszystkim, bądź "cwana", gest za gest...no i nie odkrywaj się przed Panem cała, nie dawaj całej ręki ~ co najwyżej tylko palec...bądź tajemnicza... Cytuj
Arshi Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 A uczucia ma takie: ciezko jemu powstrzymywac sie i trzymac reoche ta relacje na dystans A tu wyglada jakbys nie miala od razu pokazac ze az tyle dla ciebie zanczy, powstrzymaj rzadze i badz lekko tajemnicza, spraw zeby sporo myslal o Tobie Cytuj
maddie88 Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 3 mieczy Moc Sąd Pan jest zraniony, zawiedziony... Panu zależy na Tobie, liczy na odrodzenie tej relacji... Teraz postępuje wbrew sobie, ale chyba sam nie wie, co robić... Tłumi w sobie to zranienie... Moc 7 mieczy Ksieżyc A ja bym powiedziała, że wyjaśnić wszystko... Żeby nie uciekać przed wyjaśniającą rozmową - bo teraz jest samooszukiwanie się, lęki, niejasności... Karty radzą, żeby się przełamać i zdobyć na odwagę. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 14 Grudnia 2012 3 mieczy Moc Sąd Pan jest zraniony, zawiedziony... Panu zależy na Tobie, liczy na odrodzenie tej relacji... Teraz postępuje wbrew sobie, ale chyba sam nie wie, co robić... Tłumi w sobie to zranienie... Moc 7 mieczy Ksieżyc A ja bym powiedziała, że wyjaśnić wszystko... Żeby nie uciekać przed wyjaśniającą rozmową - bo teraz jest samooszukiwanie się, lęki, niejasności... Karty radzą, żeby się przełamać i zdobyć na odwagę. W podsumie tych drugich kart jest Sprawiedliwosc, dziwne, ze ta karta mi ostatnio na niego często wypada...Moze faktycznie musi byc ta rozmowa wyjaśniająca, ale on ucieka przed tym, a ja chcę... Cytuj
maddie88 Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 W podsumie tych drugich kart jest Sprawiedliwosc, dziwne, ze ta karta mi ostatnio na niego często wypada...Moze faktycznie musi byc ta rozmowa wyjaśniająca, ale on ucieka przed tym, a ja chcę... Bo pan jest zraniony... Może jeszcze emocje się w nim nie uspokoiły... Nie rezygnuj Cytuj
maddie88 Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 No i teraz jest ten Wisielec... Wkrótce sytuacja powinna zacząć ulegać zmianie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 14 Grudnia 2012 No i teraz jest ten Wisielec... Wkrótce sytuacja powinna zacząć ulegać zmianie Cały czas mnie pociesza ten Twój partnerski z listopada....Że po Wisielcu będzie 6 buław:)) Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 W podsumie tych drugich kart jest Sprawiedliwosc, dziwne, ze ta karta mi ostatnio na niego często wypada...Moze faktycznie musi byc ta rozmowa wyjaśniająca, ale on ucieka przed tym, a ja chcę... No właśnie, Sprawiedliwość jako suma, a Księżyc wieńczy rozkłąd,,,ja absolutnie nie uważam abyś Ty do czegoś dążyła, Ty możesz być "cwana" po prostu i odpowiadać na działania Pana, nic ponad to, nie bez kozery jest tu przed księżycem Moc i 7 Mieczy...no ale, to moje zdanie. Cytuj
women32 Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 Jakie ma obecnie uczucia wobec mnie 3 mieczy Moc Sąd czuje się rozczarowany, zraniony moja postawą, ale mimo to nadal go pociągam, w tym sądzie może te uczucia do niego wracają? Jak ma postępować wobec niego, zeby było dobrze między nami i żeby to sie ładnie układało? Moc 7 mieczy Ksieżyc mam być silna, ale stosować wobec niegu uniki, nie mówić mu wszystkiego, nawet ukrywać się przed nim Zadałaś Panu ból w serduszko i cierpi,on się bardzooo zaangażował uczuciowo,zastanawia się jak dalej "pociągnąć "Waszą znajomość masz rację ja w Sądzie też widzę te powracające uczucia jak bumerang. powinnaś go "ujarznić " swoją subtelnością i kobiecością,jednocześnie być ostrożną,ale nie okłamuj go w niczym.Możesz być tajemnicza i nie odkrywać wszystkich asów wobec niego... ja tak widzę te karcioszki. Buziaki Cytuj
parapet Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 On ma złamane serce. Przechodzi bolesne zakończenie związku. Uważa, że w Waszej relacji to on cierpi. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 17 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 17 Grudnia 2012 Jakie ma obecnie uczucia wobec mnie 3 mieczy Moc Sąd Wiesz, myślę że to raczej nie chodzi o to że czuje się rozczarowany Twoją postawą, tylko bardziej o to że jest mu po prostu qr**** źle, bo ciągnie Go do Ciebie cholernie, chciałby się z Tobą zobaczyć, ale coś ciągle stoi na przeszkodzie... Jak ma postępować wobec niego, zeby było dobrze między nami i żeby to sie ładnie układało? Moc 7 mieczy Ksieżyc Silna wola przede wszystkim, bądź "cwana", gest za gest...no i nie odkrywaj się przed Panem cała, nie dawaj całej ręki ~ co najwyżej tylko palec...bądź tajemnicza... Chyba najbardziej prawdopodobna interpretacja:))) Mysty wiesz co mam na myśli;) Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 17 Grudnia 2012 Napisano 17 Grudnia 2012 Chyba najbardziej prawdopodobna interpretacja:))) Mysty wiesz co mam na myśli;) Jasne że wiem Maleńka, tzn, już wiem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi