Skocz do zawartości

Jego uczucia teraz

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Jakie ma obecnie uczucia wobec mnie

3 mieczy Moc Sąd

czuje się rozczarowany, zraniony moja postawą, ale mimo to nadal go pociągam, w tym sądzie może te uczucia do niego wracają?

Jak ma postępować wobec niego, zeby było dobrze między nami i żeby to sie ładnie układało?

Moc 7 mieczy Ksieżyc

mam być silna, ale stosować wobec niegu uniki, nie mówić mu wszystkiego, nawet ukrywać się przed nim

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

3 mieczy Moc Sąd

Wiesz, myślę że to raczej nie chodzi o to że czuje się rozczarowany Twoją postawą, tylko bardziej o to że jest mu po prostu qr**** źle, bo ciągnie Go do Ciebie cholernie, chciałby się z Tobą zobaczyć, ale coś ciągle stoi na przeszkodzie...

Jak ma postępować wobec niego, zeby było dobrze między nami i żeby to sie ładnie układało?

Moc 7 mieczy Ksieżyc

Silna wola przede wszystkim, bądź "cwana", gest za gest...no i nie odkrywaj się przed Panem cała, nie dawaj całej ręki ~ co najwyżej tylko palec...bądź tajemnicza...;):)

Napisano

A uczucia ma takie: ciezko jemu powstrzymywac sie i trzymac reoche ta relacje na dystans

A tu wyglada jakbys nie miala od razu pokazac ze az tyle dla ciebie zanczy, powstrzymaj rzadze i badz lekko tajemnicza, spraw zeby sporo myslal o Tobie

Napisano

3 mieczy Moc Sąd

Pan jest zraniony, zawiedziony... Panu zależy na Tobie, liczy na odrodzenie tej relacji... Teraz postępuje wbrew sobie, ale chyba sam nie wie, co robić... Tłumi w sobie to zranienie...

Moc 7 mieczy Ksieżyc

A ja bym powiedziała, że wyjaśnić wszystko... Żeby nie uciekać przed wyjaśniającą rozmową - bo teraz jest samooszukiwanie się, lęki, niejasności... Karty radzą, żeby się przełamać i zdobyć na odwagę.

• Maestro
Napisano
3 mieczy Moc Sąd

Pan jest zraniony, zawiedziony... Panu zależy na Tobie, liczy na odrodzenie tej relacji... Teraz postępuje wbrew sobie, ale chyba sam nie wie, co robić... Tłumi w sobie to zranienie...

Moc 7 mieczy Ksieżyc

A ja bym powiedziała, że wyjaśnić wszystko... Żeby nie uciekać przed wyjaśniającą rozmową - bo teraz jest samooszukiwanie się, lęki, niejasności... Karty radzą, żeby się przełamać i zdobyć na odwagę.

W podsumie tych drugich kart jest Sprawiedliwosc, dziwne, ze ta karta mi ostatnio na niego często wypada...Moze faktycznie musi byc ta rozmowa wyjaśniająca, ale on ucieka przed tym, a ja chcę...

Napisano
W podsumie tych drugich kart jest Sprawiedliwosc, dziwne, ze ta karta mi ostatnio na niego często wypada...Moze faktycznie musi byc ta rozmowa wyjaśniająca, ale on ucieka przed tym, a ja chcę...

Bo pan jest zraniony... Może jeszcze emocje się w nim nie uspokoiły... Nie rezygnuj :buziak:

Napisano

No i teraz jest ten Wisielec... Wkrótce sytuacja powinna zacząć ulegać zmianie :)

• Maestro
Napisano
No i teraz jest ten Wisielec... Wkrótce sytuacja powinna zacząć ulegać zmianie :)

Cały czas mnie pociesza ten Twój partnerski z listopada....Że po Wisielcu będzie 6 buław:))

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

No właśnie, Sprawiedliwość jako suma, a Księżyc wieńczy rozkłąd,,,ja absolutnie nie uważam abyś Ty do czegoś dążyła, Ty możesz być "cwana" po prostu i odpowiadać na działania Pana, nic ponad to, nie bez kozery jest tu przed księżycem Moc i 7 Mieczy...no ale, to moje zdanie.;)

Napisano

3 mieczy Moc Sąd

czuje się rozczarowany, zraniony moja postawą, ale mimo to nadal go pociągam, w tym sądzie może te uczucia do niego wracają?

Moc 7 mieczy Ksieżyc

mam być silna, ale stosować wobec niegu uniki, nie mówić mu wszystkiego, nawet ukrywać się przed nim

Zadałaś Panu ból w serduszko i cierpi,on się bardzooo zaangażował uczuciowo,zastanawia się jak dalej "pociągnąć "Waszą znajomość masz rację ja w Sądzie też widzę te powracające uczucia jak bumerang.

powinnaś go "ujarznić " swoją subtelnością i kobiecością,jednocześnie być ostrożną,ale nie okłamuj go w niczym.Możesz być tajemnicza i nie odkrywać wszystkich asów wobec niego... ja tak widzę te karcioszki.

Buziaki

Napisano

On ma złamane serce. Przechodzi bolesne zakończenie związku. Uważa, że w Waszej relacji to on cierpi.

• Maestro
Napisano

3 mieczy Moc Sąd

Wiesz, myślę że to raczej nie chodzi o to że czuje się rozczarowany Twoją postawą, tylko bardziej o to że jest mu po prostu qr**** źle, bo ciągnie Go do Ciebie cholernie, chciałby się z Tobą zobaczyć, ale coś ciągle stoi na przeszkodzie...

Moc 7 mieczy Ksieżyc

Silna wola przede wszystkim, bądź "cwana", gest za gest...no i nie odkrywaj się przed Panem cała, nie dawaj całej ręki ~ co najwyżej tylko palec...bądź tajemnicza...;):)

Chyba najbardziej prawdopodobna interpretacja:))) Mysty wiesz co mam na myśli;)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
Chyba najbardziej prawdopodobna interpretacja:))) Mysty wiesz co mam na myśli;)

Jasne że wiem Maleńka, tzn, już wiem.;)