Skocz do zawartości

Czy moja mama wyzdrowieje?

estensi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Sąd Boży + II Denarów + Śmierć

jakoś zawsze Śmierć mnie nastrajała pozytywnie, przeważnie odczytywałam ją jako kartę zmiany, metamorfozy, regeneracji ale w układzie z II Denarów i Sądem Bożym.. Jakoś kojarzy mi się ten rozkład jednoznacznie :_smutny: Może ktoś rzuci okiem i się wypowie?

Napisano

Kurcze inaczej zadlbym pytanie... bo od czy to jakbys chciala odp. tak/nie

Najlepiej zadac pytanie jak bedzie wygladal stan zdrowia Twojej mamy na przstrzeni X misiecy...

Bo tu na dwoje babka wrozyla... sad jako wyzdrowienie a smierc jako...pogorszenie... karta pomiedzy nimi nie wskazuje na ktora strone szala sie przechyli

Napisano

Ano właśnie, też tak pomyślałam. Tyle, że po dociągnięciu kart (na ogół tego nie robię, ale tutaj chciałam dopowiedzieć historię - Jak potoczy się jej leczenie) wyszła

VII Buław, V Kielichów, odwrócona IV Kielichów. Czyli bardzo kiepsko - walka, leczenie, wydawałoby się, że jest realna szansa na poprawę wyników ale finalnie zawód, niespełniona nadzieja na wyleczenie, wykorzystanie wszystkich możliwości.

Napisano

Bedziecie walczyc nie poddawc sie mozliwa mala poprawa ale nie bedzie to co bylo przed choroba...

Gość Daffne
Napisano

Czy moja mama wyzdrowieje?

Sąd Boży----II Denarów----Śmierć-> suma Mag

------Koło F.----Cesarzowa--Umiarkowanie----

------------Śmierć-------Gwiazda------------

--------------Sprawiedliwość-----------------

Rozpisałam sobie po mojemu rozkład...by lepiej widzieć co jest na rzeczy...

nie znam sytuacji i co dolega bo nie nakreśliłaś, ale postaram się coś naszkrobać bez tych informacji...

Mam wrażenie, że pojawi się niebawem poprawa, możliwe, że za sprawą jakiejś nowej możliwości leczenia albo prób szukania pomocy u innego lekarza, będzie to czas poprawy, polepszenia się samopoczucia chorej (może z uwagi na dostrzeżenie szansy na lepsze).

Widzę dwa rezultaty działań (bo nie znam sytuacji):

-Owe szukanie nowych możliwości i polepszenie stanu zdrowia dzięki temu może okazać sie zbawienne, co przyczyni się do nagłej zmiany (śmierć) i dostrzeżenia szasny wyleczenia (mag), co da spokój ducha większy (umiarkowanie) i nadzieję (gwiazda). Z pewnością mama z niepewności wejdzie w stan spokoju, pozytywniejszych myśli.

- jeśli jednak jej stan jest bardzo ciężki...i nie do wyleczenia jest tu możliwość odejścia i pójścia na spoczynek, gdzie zazna spokoju ducha.

Napisano

Daffne - bardzo dziękuję. No stan jest jednak bardzo ciężki, to nowotwór, obecnie ma przy sobie chyba najlepszych z możliwych specjalistów, wyczerpały się już wszystkie sposoby leczenia i lekarzy, którzy mogą jakkolwiek jeszcze pomóc. Bałam się, że może zbyt emocjonalnie podejdę do interpretacji rozkładu, ale widzę, że Wy też myślicie podobnie.. Bardzo Wam dziękuję, choć wolałabym usłyszeć co innego..

Miłego dnia.

Gość Daffne
Napisano
Daffne - bardzo dziękuję. No stan jest jednak bardzo ciężki, to nowotwór, obecnie ma przy sobie chyba najlepszych z możliwych specjalistów, wyczerpały się już wszystkie sposoby leczenia i lekarzy, którzy mogą jakkolwiek jeszcze pomóc. Bałam się, że może zbyt emocjonalnie podejdę do interpretacji rozkładu, ale widzę, że Wy też myślicie podobnie.. Bardzo Wam dziękuję, choć wolałabym usłyszeć co innego..

Miłego dnia.

Bardzo mi przykro :_smutny::przytul:

Ale wiedz, że jeśli będzie miała odejść to za jakiś czas... jeszcze nie teraz... A tam....będzie jej na prawdę dobrze...:aniolek:

Napisano

No tak, ostatecznie wszyscy się w końcu znów spotkamy, prawda? :_tak:

Trzeba w takim razie odgonić złe myśli, zapomnieć o rozkładzie i skupić się na tym, co jest tu i teraz. I wycisnąć jak cytrynę to szczęście, które mimo wszystko ciągle ma się przy sobie - czego i Wam serdecznie życzę :buziak:

Gość Daffne
Napisano
No tak, ostatecznie wszyscy się w końcu znów spotkamy, prawda? :_tak:

Trzeba w takim razie odgonić złe myśli, zapomnieć o rozkładzie i skupić się na tym, co jest tu i teraz. I wycisnąć jak cytrynę to szczęście, które mimo wszystko ciągle ma się przy sobie - czego i Wam serdecznie życzę :buziak:

Prawda :tak:

Trzeba doceniać to co jest tu i teraz. Bardzo mądrze napisałaś :).

Dziękuje, też staram się "wyciskać cytrynkę" jakkolwiek to brzmi :icon_smile2:

Buziaki :))

Napisano

Fantastyczna?? Aż tak?? :wstydnis: Chyba jednak troszkę przesadzasz :)) Ale bardzo dziękuję za miłe słowa, choć tak naprawdę nie napisałam niczego nadzwyczajnego :)

Gość Daffne
Napisano
estensi Jestes fantastyczna ;)

bede trzymac kciuki

nio następna zdolniacha ^^

Napisano

Okej - kompletnie nie wiem o co chodzi, ale skutecznie mnie zawstydziliście, więc proponuję już zakończyć ten wątek :))) I ogromne dzięki za poprawę humoru, dzisiaj chyba pierwszy raz uśmiechnęłam się sama do siebie :))

Chwilowo uciekam, dobrego dnia :)