Skocz do zawartości

Moja sytuacja finansowa do 3 miesięcy...

maddie88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, :)

Szukam pracy i pierwszy rozkład (okolice sierpnia) wskazywał, że do końca stycznia 2013 powinna być :) Dopytałam więc dokładniej, jak do 3 miesięcy będzie wyglądać moja sytuacja zawodowa:

Grudzień (stawiałam pod koniec listopada): Rycerz Buław (odpowiedź), tło: Królowa Mieczy, Król Buław - Tutaj jakaś nagła zmiana, może rozmowa kwalifikacyjna...widać, że będę miała przyjemność z jakimś szefostwem... Będzie to spotkanie trochę na wariata... ;) Albo coś pójdzie nie tak, Ci państwo nie znajdą czasu na rozmowę ze mną i wszystko się przedłuży...

Styczeń: Głupiec - W najlepszym przypadku to początek drogi zawodowej...

Luty: Siła - ...i pierwsza wypłata...

Jak myślicie? :prosi:

Pozdrowionka, :papa2:

Maddie

• Maestro
Napisano

W grudniu wydaje mi się, ze albo wsparcie rodziców, albo trafi Ci się coś dodatkowego moze przed Świętami?? W styczniu jakiś niespodziewany przypływ gotówki, w lutym dużo lepiej..

Napisano
W grudniu wydaje mi się, ze albo wsparcie rodziców, albo trafi Ci się coś dodatkowego moze przed Świętami?? W styczniu jakiś niespodziewany przypływ gotówki, w lutym dużo lepiej..

Zgadza się, rodzice wspierają... Głównie jeśli chodzi o pieniążki na przemieszczanie się, może stąd ten buławowy... Dzięki :):uscisk: