maddie88 Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 Witam, Szukam pracy i pierwszy rozkład (okolice sierpnia) wskazywał, że do końca stycznia 2013 powinna być Dopytałam więc dokładniej, jak do 3 miesięcy będzie wyglądać moja sytuacja zawodowa: Grudzień (stawiałam pod koniec listopada): Rycerz Buław (odpowiedź), tło: Królowa Mieczy, Król Buław - Tutaj jakaś nagła zmiana, może rozmowa kwalifikacyjna...widać, że będę miała przyjemność z jakimś szefostwem... Będzie to spotkanie trochę na wariata... Albo coś pójdzie nie tak, Ci państwo nie znajdą czasu na rozmowę ze mną i wszystko się przedłuży... Styczeń: Głupiec - W najlepszym przypadku to początek drogi zawodowej... Luty: Siła - ...i pierwsza wypłata... Jak myślicie? Pozdrowionka, Maddie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Grudnia 2012 Maestro Napisano 14 Grudnia 2012 W grudniu wydaje mi się, ze albo wsparcie rodziców, albo trafi Ci się coś dodatkowego moze przed Świętami?? W styczniu jakiś niespodziewany przypływ gotówki, w lutym dużo lepiej.. Cytuj
maddie88 Napisano 14 Grudnia 2012 Autor Napisano 14 Grudnia 2012 W grudniu wydaje mi się, ze albo wsparcie rodziców, albo trafi Ci się coś dodatkowego moze przed Świętami?? W styczniu jakiś niespodziewany przypływ gotówki, w lutym dużo lepiej.. Zgadza się, rodzice wspierają... Głównie jeśli chodzi o pieniążki na przemieszczanie się, może stąd ten buławowy... Dzięki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi