Gość Mana Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 (edytowane) Dziękuję INEZ za karcioszki mam nadzieję, że nigdzie w liczeniu się nie pomyliłam Dom I - "JA", ciało fizyczne, tożsamość, charakter, zwyczaje: Król Kielichów wrażliwa, przyglądająca się, obserwująca Dom II - wartości, finanse własne, sprawy materialne (sposób, rodzaj, warunki samodzielnego zarobkowania, stosunek do swoich dóbr, poczucie bezpieczeństwa materialnego: Moc/Wieża suma Kapłanka chyba jednak nie będzie tak źle jak pokazywał ten drugi rozkład. Łatwo może nie być, ale najgorzej też nie…. Dom III - najbliższe otoczenie i umiejętność komunikowania się z nim, bliskie podróże (ale i "szybkie" - samolot), warunki uczenia się i zdobywania ogólnego wykształcenia, rodzeństwo, krewni, sąsiedzi, korespondencja, dokumenty: Swiat/Diabeł suma Umia widać rozwój, możliwe podróże… raczej otwarcie na świat, ale nie na wszystko… Dom IV - pochodzenie, tradycja, dom rodzinny (rodzice, dziadkowie, dom stworzony przez siebie, majątek rodzinny: nieruchomości) Rycek Mieczy/Głupiec suma Rydwan Będzie się coś dziać i coś zmieniać… jakiś nowy początek Dom V - twórczość, związki miłosne (również namiętności, rozkosz, miłostki, flirty), potomstwo: dzieci ślubne i nieślubne, ciąża, uczucia, podarunki, przyjemności, rozrywka, misje, ambasady, wychowanie i wykształcenie dzieci, kontakty z ludźmi młodymi i nauczycielami, powrót do ojczyzny :3 kiel/Śmierć suma Cesarz będzie się z czego cieszyć… jakieś miłe spotkania.... jakieś zmiany... Dom VI - praca (warunki pracy, możliwości, skłonności do wykonywania określonych prac, przełożeni, podwładni, współpracownicy), zdrowie, obowiązki, codzienne życie rodzinne: 2 buław/Diabeł suma Gwiazda Tu będą się stykać dwie płaszczyzny co najmniej, możliwe np. dwie prace dużo nauki przede mną Dom VII - bliskie związki, małżeństwo, spółki, świat zewnętrzny - inni ludzie, opis małżonka, przyjaciół, jawni wrogowie i nieprzyjaciele, z którymi stykasz się bezpośrednio:8 mieczy/Mag suma Pustelnik hmm… pewnie nadal będę singlem ;P Dom VIII - transformacja, seks, finanse "cudze" - nie bardzo zależne od własnych działań (darowizny, spadki, pożyczki, długi, podatki, ... ), sytuacje niebezpieczne dla życia, okultyzm, tajemnice osoby + dom 4 i 12 : Kochanki/Rydwan suma Śmierć Jakieś zmiany… transformacja się szykuje, stanięcie na rozstaju dróg, które wszystko zmieni.. Dom IX - światopogląd, religia, filozofia, aspiracje, edukacja (ta "wyższa"), dalekie podróże (także mentalne), możliwości umysłowe, wymiar sprawiedliwości, kontakt z cudzoziemcami : 6 buław/Śmierć suma Słońce będę się rozwijać… przeć do przodu, będę się zmieniać Dom X - kariera, urzeczywistnienie celów, pozycja społeczna, honory, stanowiska, rodzice - szczególnie matka, sposób wykorzystania swojego dziedzictwa : Paź Kiel/Kapłan suma Słońce nie od razu Rzym czy Kraków zbudowano ;P mam swoje marzenia, które mają szanse się odezwać, będę trzymać się swych zasad, celów... Dom XI - idee - plany, dążenia, przyjaciele - rodzaj i liczba stosunków towarzyskich, zamożni protektorzy lub przyjaciele, nadzieje na przyszłość, pragnienia, owoce pracy, społeczeństwo, przywiązanie, wierność, sława i poważanie :Sąd/Cesarzowa suma Mag Wierna będę swym przekonaniom, ale nie będę z kamienia… znaczy się podstawa jakaś jest, ale jakieś innego rzeczy mogą się zmieniać… Dom XII - podświadomość, ograniczenia, działanie nieracjonalne, inspiracja mistyczna i artystyczna, iluzje, empatia, ukryci wrogowie, oszuści, intryganci, nieuchronne wydarzenie, zmęczenie, chroniczne choroby, szpitale, uzależnienia, miejsca odosobnienia 6 denarów/Słońce suma Śmierć Tu chyba różnie… zmiennie może być… zależy która szala przeważy... Edytowane 14 Grudnia 2012 przez Mana Cytuj
Arshi Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 Pobierznie spojrzalem ale czy nie ma bledu w sumowaniu z pozycji wyzszej? Ktos spojrzy? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Grudnia 2012 Maestro Napisano 14 Grudnia 2012 W drugim Domu masz błąd, Airi, tam Moc z Głupcem nadal daje Moc w podsumie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Grudnia 2012 Maestro Napisano 14 Grudnia 2012 masz rację Inez :> Dom I Król KIel Dom II Moc/Wieża suma Kapłanka Dom III Swiat/Diabeł suma Umiar Dom IV Rycek Mieczy/Głupiec suma Rydwan Dom V 3 kiel/Śmierć suma Cesarz Dom VI 2 buław/Diabeł suma Gwiazda Dom VII 8 mieczy/Mag suma Pustelnik Dom VIII Kochanki/Rydwan suma Śmierć Dom IX 6 buław/Śmierć suma Słońce Dom X Paź Kiel/Kapłan suma Słońce Dom XI Sąd/Cesarzowa suma Mag Dom XII 6 denarów/Słońce suma Śmierć Cytuj
nirva2991 Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 spróbuję Dom I - "JA", ciało fizyczne, tożsamość, charakter, zwyczaje: Król Kielichów lubisz mieć w kimś oparcie, czuć się potrzeba . bez miłości usychasz Dom II - wartości, finanse własne, sprawy materialne (sposób, rodzaj, warunki samodzielnego zarobkowania, stosunek do swoich dóbr, poczucie bezpieczeństwa materialnego: Moc/Wieża suma Kapłanka jesteś samodzielna , potrafisz sobie poradzić w każdej sytuacji , i nawet jakby coś się zawaliło to dasz sobie bez problemu radę Dom III - najbliższe otoczenie i umiejętność komunikowania się z nim, bliskie podróże (ale i "szybkie" - samolot), warunki uczenia się i zdobywania ogólnego wykształcenia, rodzeństwo, krewni, sąsiedzi, korespondencja, dokumenty: Swiat/Diabeł suma Umia możliwa jakaś kłótnia z kimś dawno nie widzianym , ale dojdziecie do porozumienia Dom IV - pochodzenie, tradycja, dom rodzinny (rodzice, dziadkowie, dom stworzony przez siebie, majątek rodzinny: nieruchomości) Rycek Mieczy/Głupiec suma Rydwan mały konflikt , ale ni duży. może ktoś Ci się wtrąca w Twoje sprawy i zawsze wie co jest dla Ciebie lepsze? ale obronisz swoje zdanie , postawisz na swoim Dom V - twórczość, związki miłosne (również namiętności, rozkosz, miłostki, flirty), potomstwo: dzieci ślubne i nieślubne, ciąża, uczucia, podarunki, przyjemności, rozrywka, misje, ambasady, wychowanie i wykształcenie dzieci, kontakty z ludźmi młodymi i nauczycielami, powrót do ojczyzny :3 kiel/Śmierć suma Cesarz nie wiem czy jesteś w związku ale jeśli nie , to dla mnie jest tutaj możliwe wejście w jakiś związek . Dom VI - praca (warunki pracy, możliwości, skłonności do wykonywania określonych prac, przełożeni, podwładni, współpracownicy), zdrowie, obowiązki, codzienne życie rodzinne: 2 buław/Diabeł suma Gwiazda tutaj zdobędziesz jakieś nowe kwalifikacje bądź poszerzysz swoją wiedzę . bardzo dobry okres moim zdaniem jeśli chodzi o pracę. musisz tylko uważań na oszustów co będą obiecywać "złote góry " Dom VII - bliskie związki, małżeństwo, spółki, świat zewnętrzny - inni ludzie, opis małżonka, przyjaciół, jawni wrogowie i nieprzyjaciele, z którymi stykasz się bezpośrednio:8 mieczy/Mag suma Pustelnik no to mi się wyjaśniło będziesz się obawiała wejść w jakiś związek , chociaż ktoś się pojawi i będzie Cię uwodził . nie będziesz wiedziała czy tego chcesz . Dom VIII - transformacja, seks, finanse "cudze" - nie bardzo zależne od własnych działań (darowizny, spadki, pożyczki, długi, podatki, ... ), sytuacje niebezpieczne dla życia, okultyzm, tajemnice osoby + dom 4 i 12 : Kochanki/Rydwan suma Śmierć będziesz musiała podjąć jakąś decyzje , która całkowicie odmieni życie . Dom IX - światopogląd, religia, filozofia, aspiracje, edukacja (ta "wyższa"), dalekie podróże (także mentalne), możliwości umysłowe, wymiar sprawiedliwości, kontakt z cudzoziemcami : 6 buław/Śmierć suma Słońce jakieś sukcesy nawet w nauce bym tutaj widziała przejście na "wyższy poziom " Dom X - kariera, urzeczywistnienie celów, pozycja społeczna, honory, stanowiska, rodzice - szczególnie matka, sposób wykorzystania swojego dziedzictwa : Paź Kiel/Kapłan suma Słońce jak piszesz powoli powoli , a dojdziesz do celu Dom XI - idee - plany, dążenia, przyjaciele - rodzaj i liczba stosunków towarzyskich, zamożni protektorzy lub przyjaciele, nadzieje na przyszłość, pragnienia, owoce pracy, społeczeństwo, przywiązanie, wierność, sława i poważanie :Sąd/Cesarzowa suma Mag oj będzie spełnienie , zbierzesz wszystko to co zasiałaś i okaże się to bardzo owocne Dom XII - podświadomość, ograniczenia, działanie nieracjonalne, inspiracja mistyczna i artystyczna, iluzje, empatia, ukryci wrogowie, oszuści, intryganci, nieuchronne wydarzenie, zmęczenie, chroniczne choroby, szpitale, uzależnienia, miejsca odosobnienia 6 denarów/Słońce suma Śmierć podświadomie może będziesz dążyła do jakiejś zmiany, do zmiany na lepsze Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Grudnia 2012 Maestro Napisano 14 Grudnia 2012 Postaram się jutro tu zajrzeć W kazdym razie wyciągając karty dla Ciebie odniosłam wrażenie, że fajny rok Ciebie czeka:) Cytuj
Gość Daffne Napisano 15 Grudnia 2012 Napisano 15 Grudnia 2012 Dom I - "JA", ciało fizyczne, tożsamość, charakter, zwyczaje: Król Kielichów jesteś osóbką niezwykle ciepłą i serdeczną, czasem może lekko nieśmiałą, skromną, ale niezwykle dobrą duszyczką. Taki Pozytywny Król Kielichów ) Dom II - wartości, finanse własne, sprawy materialne (sposób, rodzaj, warunki samodzielnego zarobkowania, stosunek do swoich dóbr, poczucie bezpieczeństwa materialnego: Moc/Wieża suma Kapłanka aktualnie widać nie jest z pieniążkami źle, nie znam Twej sytuacji w tym względzie, ale sądzę zmiany w finansach nadejdą dla Ciebie. Z moim podliczeń wynika, jako druga karta Mag, a On przynosi ze sobą nowe możliwości . Może zmiana ta będzie wiązała się ze zmianą miejsca, więc i pracy? Zobaczymy dalej Dom III - najbliższe otoczenie i umiejętność komunikowania się z nim, bliskie podróże (ale i "szybkie" - samolot), warunki uczenia się i zdobywania ogólnego wykształcenia, rodzeństwo, krewni, sąsiedzi, korespondencja, dokumenty: Swiat/Diabeł suma Umia W życiu codziennym otwierasz się powoli na nowe, gdzieś tam sobie myslę planujesz coś, może oddalenie od domu, a może coś innego. W każdym razie w nowym roku otworzysz się na nowe i wcielisz w życie Ja na drugiej pozycji mam tu Głupca, a więc smakowanie nowych doświadczeń, czego życzę. W Twoim podliczeniu Nowe też może być, ale karta pokazuje nieco nerwów z uwagi na nieznane Dom IV - pochodzenie, tradycja, dom rodzinny (rodzice, dziadkowie, dom stworzony przez siebie, majątek rodzinny: nieruchomości) Rycek Mieczy/Głupiec suma Rydwan aktualnie w domu troszkę dla Ciebie może być nerwowo...wyzwolisz się od tego Dom V - twórczość, związki miłosne (również namiętności, rozkosz, miłostki, flirty), potomstwo: dzieci ślubne i nieślubne, ciąża, uczucia, podarunki, przyjemności, rozrywka, misje, ambasady, wychowanie i wykształcenie dzieci, kontakty z ludźmi młodymi i nauczycielami, powrót do ojczyzny :3 kiel/Śmierć suma Cesarz potrafisz cieszyć się drobnymi rzeczami, czerpać przyjemność z uroków życia, ale czynisz to ze smakiem. Nowy Rok będzie sprzyjał zmianom diametralnym Dom VI - praca (warunki pracy, możliwości, skłonności do wykonywania określonych prac, przełożeni, podwładni, współpracownicy), zdrowie, obowiązki, codzienne życie rodzinne: 2 buław/Diabeł suma Gwiazda aktualnie troszkę czujesz jakbyś stałą z boku, może to forma przygotowania do dalszego? A może pracujesz, ale na stazu, gdzie trzeba się przyglądać bardziej niż czynnie brać udział w obowiązkach. W każdym razie idą nowe możliwości, które Cię ucieszą. Mnie w tym miejscu na wyliczeniach wyszedł ponownie Mag. Dom VII - bliskie związki, małżeństwo, spółki, świat zewnętrzny - inni ludzie, opis małżonka, przyjaciół, jawni wrogowie i nieprzyjaciele, z którymi stykasz się bezpośrednio:8 mieczy/Mag suma Pustelnik troszkę dystansujesz się, a może nie ma obok kogoś kto by poruszył Twe serducho, ale ale przyjdzie nowe w wraz z nim może i mężczyzna, który będzie adorował prawiąc piękne słowa Możesz być jednak skupiona na zupełnie innych sprawach aniżeli flirty. Chyba nie będą CI one w głowie w tym czasie. Dom VIII - transformacja, seks, finanse "cudze" - nie bardzo zależne od własnych działań (darowizny, spadki, pożyczki, długi, podatki, ... ), sytuacje niebezpieczne dla życia, okultyzm, tajemnice osoby + dom 4 i 12 : Kochanki/Rydwan suma Śmierć aktualnie czujesz być może rozterki, wahania nastroju z powodu innych, a może rodziny, ale niebawem czekać CIę może walka z własnymi ograniczeniami (przyzwyczajeniami, zmiana zasad). Pojawia mi się na drugiej pozycji Diabeł. Może być to opór Twego otoczenia na zmiany, jakie chcesz podjąć, ale czyń to co serce i intuicja Ci podpowiada. Dom IX - światopogląd, religia, filozofia, aspiracje, edukacja (ta "wyższa"), dalekie podróże (także mentalne), możliwości umysłowe, wymiar sprawiedliwości, kontakt z cudzoziemcami : 6 buław/Śmierć suma Słońce jesteś osobą dojrzalą jak na swój wiek...mądrość masz spora w sobie a i czyste serduszko, dlatego też ta 6 buław będzie dla Ciebe sprzyjającą determinacją w kierunki jaki pragniesz obrać. Doda siły woli, dzięki czemu wprowadzisz w czyn co pragniesz słuchając siebie i nie pozwalając innym wpływać więcej na Twoje decyzje. Bardzo słusznie. Mnie tu wypadła druga karta Świat, a więc otwarcie na nowe i suma Kapłan więc dojrzałość, o której pisałam. Dom X - kariera, urzeczywistnienie celów, pozycja społeczna, honory, stanowiska, rodzice - szczególnie matka, sposób wykorzystania swojego dziedzictwa : Paź Kiel/Kapłan suma Słońce będzie stabilizacja w przyszłym roku i zadowolenie. Nadejdą zmiany, które ucieszą ^^ Dom XI - idee - plany, dążenia, przyjaciele - rodzaj i liczba stosunków towarzyskich, zamożni protektorzy lub przyjaciele, nadzieje na przyszłość, pragnienia, owoce pracy, społeczeństwo, przywiązanie, wierność, sława i poważanie :Sąd/Cesarzowa suma Mag znajomości będziesz zawierać, poczujesz swoją niezależność, radość, zapragniesz cieszyć się tym i obdzielać swą radością otoczenia, ktore może do Ciebie lgnąć. Dom XII - podświadomość, ograniczenia, działanie nieracjonalne, inspiracja mistyczna i artystyczna, iluzje, empatia, ukryci wrogowie, oszuści, intryganci, nieuchronne wydarzenie, zmęczenie, chroniczne choroby, szpitale, uzależnienia, miejsca odosobnienia 6 denarów/Słońce suma Śmierć podświadomie sądzę, że nieco hamowałaś swoje zmiany życiowe z uwagi na to, by załagadzać różnice zdań wśród bliskich (6 moent), jednakże, mogłaś mieć tez odczucie, że jesteś wykorzystywana...w jakis sposób albo i frustracja sie pojawiała, że nie możesz żyć i robić co Cię cieszy. Nabierzesz tyle siły wewnętrznej, że już nie będzie Ci to sprawiać problemu Udanego Roku Airi i powodzenia Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 15 Grudnia 2012 Maestro Napisano 15 Grudnia 2012 Dobra, zrobiłam sobie kawę i mogę chwilę pomysleć))) Dom I - "JA", ciało fizyczne, tożsamość, charakter, zwyczaje: Król Kielichów Ten król uosabia człowieka wrażliwego,do tego stopnia, że w zasadzie łatwo go zranić, choćby jednym słowem.Niewykluczone, ze będziesz tę wrażliwość w sobie mocniej rozwijać,będziesz więcej czuć,bardziej się w tym kierunku rozwijać...To mi się kojarzy z fragmentem piosenki "Jenny" Edyty Bartosiewicz "...zabawne, jakie rzeczy potrafią czasem do głowy przyjść/a ja za dużo widzę,zbyt mocno czuję..." Dom II - wartości, finanse własne, sprawy materialne (sposób, rodzaj, warunki samodzielnego zarobkowania, stosunek do swoich dóbr, poczucie bezpieczeństwa materialnego: Moc/Wieża suma Kapłanka Te karty kojarzą mi się nieco przekornie, w tej chwili być może jest Ci ciężko z powodu finansów, czy zmagań z pracą,ale to szybko minie, oczyścisz się z tej niemocy i staniesz na nogi Dom III - najbliższe otoczenie i umiejętność komunikowania się z nim, bliskie podróże (ale i "szybkie" - samolot), warunki uczenia się i zdobywania ogólnego wykształcenia, rodzeństwo, krewni, sąsiedzi, korespondencja, dokumenty: Swiat/Diabeł suma Umia wg mnie za jakiś czas skusisz się na jakiś wyjazd z dala od kraju,na którym Ci będzie bardzo zależeć.. Dom IV - pochodzenie, tradycja, dom rodzinny (rodzice, dziadkowie, dom stworzony przez siebie, majątek rodzinny: nieruchomości) Rycek Mieczy/Głupiec suma Rydwan ja uwazam, że karty pokazuja, że wyjedziesz,zaryzykujesz i wyjedziesz za granicę,zresztą ładnie to koresponduje z kartami wyżej;) Dom V - twórczość, związki miłosne (również namiętności, rozkosz, miłostki, flirty), potomstwo: dzieci ślubne i nieślubne, ciąża, uczucia, podarunki, przyjemności, rozrywka, misje, ambasady, wychowanie i wykształcenie dzieci, kontakty z ludźmi młodymi i nauczycielami, powrót do ojczyzny :3 kiel/Śmierć suma Cesarz będzie ktoś koło Ciebie, bo widać spotkania,które mogą wprowadzić wiele zmian w Twoim zyciu Dom VI - praca (warunki pracy, możliwości, skłonności do wykonywania określonych prac, przełożeni, podwładni, współpracownicy), zdrowie, obowiązki, codzienne życie rodzinne: 2 buław/Diabeł suma Gwiazda tu też uważam,że za tą pracą to wyjedziesz za granicę, to może być dla Ciebie ogromna szansa, choć z początku możesz czuć się jak na rozdrożu Dom VII - bliskie związki, małżeństwo, spółki, świat zewnętrzny - inni ludzie, opis małżonka, przyjaciół, jawni wrogowie i nieprzyjaciele, z którymi stykasz się bezpośrednio:8 mieczy/Mag suma Pustelnik masz w sobie ograniczenia, lęki w głowie, może jakieś zasady Cię blokują,ale poradzisz sobie z tym, porozumiewając się ze swoim wewnętrznym "Ja" Dom VIII - transformacja, seks, finanse "cudze" - nie bardzo zależne od własnych działań (darowizny, spadki, pożyczki, długi, podatki, ... ), sytuacje niebezpieczne dla życia, okultyzm, tajemnice osoby + dom 4 i 12 : Kochanki/Rydwan suma Śmierć karty seksualne, a więc ten seks to powinien być,widać również duzy rozwój u Ciebie Dom IX - światopogląd, religia, filozofia, aspiracje, edukacja (ta "wyższa"), dalekie podróże (także mentalne), możliwości umysłowe, wymiar sprawiedliwości, kontakt z cudzoziemcami : 6 buław/Śmierć suma Słońce odniesiesz w tym kierunku sukces,który może zmienić Twoje zycie Dom X - kariera, urzeczywistnienie celów, pozycja społeczna, honory, stanowiska, rodzice - szczególnie matka, sposób wykorzystania swojego dziedzictwa : Paź Kiel/Kapłan suma Słońce na razie niby młodziutka dziewczyna,ale widać,że czyms innym zaimponujesz:) Dom XI - idee - plany, dążenia, przyjaciele - rodzaj i liczba stosunków towarzyskich, zamożni protektorzy lub przyjaciele, nadzieje na przyszłość, pragnienia, owoce pracy, społeczeństwo, przywiązanie, wierność, sława i poważanie :Sąd/Cesarzowa suma Mag bardzo ładnie, możliwy powrót kogoś z przeszłości, widac u Ciebie spełnienie i pełne zadowolenie Dom XII - podświadomość, ograniczenia, działanie nieracjonalne, inspiracja mistyczna i artystyczna, iluzje, empatia, ukryci wrogowie, oszuści, intryganci, nieuchronne wydarzenie, zmęczenie, chroniczne choroby, szpitale, uzależnienia, miejsca odosobnienia 6 denarów/Słońce suma Śmierć nie widac oszustów, anu intrygantów,ale ja bym w 6 denarów uważała na zobowiązania finansowe Cytuj
Gość Mana Napisano 16 Grudnia 2012 Napisano 16 Grudnia 2012 Dziękuję bardzo nirva2991, Daff, Inez :przytul: :dalove: Pozdrawiam Cytuj
Gość Mana Napisano 1 Stycznia 2014 Napisano 1 Stycznia 2014 pogrubienie oznacza, że się zgadza z tym co było w 2013 roku Dom I - "JA", ciało fizyczne, tożsamość, charakter, zwyczaje: Król Kielichów lubisz mieć w kimś oparcie, czuć się potrzeba . bez miłości usychasz Dom II - wartości, finanse własne, sprawy materialne (sposób, rodzaj, warunki samodzielnego zarobkowania, stosunek do swoich dóbr, poczucie bezpieczeństwa materialnego: Moc/Wieża suma Kapłanka jesteś samodzielna , potrafisz sobie poradzić w każdej sytuacji , i nawet jakby coś się zawaliło to dasz sobie bez problemu radę czy w każdej to nie wiem, ale różne sytuacje były jakoś udało mi się przetrwać Dom III - najbliższe otoczenie i umiejętność komunikowania się z nim, bliskie podróże (ale i "szybkie" - samolot), warunki uczenia się i zdobywania ogólnego wykształcenia, rodzeństwo, krewni, sąsiedzi, korespondencja, dokumenty: Swiat/Diabeł suma Umia możliwa jakaś kłótnia z kimś dawno nie widzianym , ale dojdziecie do porozumienia Dom IV - pochodzenie, tradycja, dom rodzinny (rodzice, dziadkowie, dom stworzony przez siebie, majątek rodzinny: nieruchomości) Rycek Mieczy/Głupiec suma Rydwan mały konflikt , ale ni duży. może ktoś Ci się wtrąca w Twoje sprawy i zawsze wie co jest dla Ciebie lepsze? ale obronisz swoje zdanie , postawisz na swoim Dom V - twórczość, związki miłosne (również namiętności, rozkosz, miłostki, flirty), potomstwo: dzieci ślubne i nieślubne, ciąża, uczucia, podarunki, przyjemności, rozrywka, misje, ambasady, wychowanie i wykształcenie dzieci, kontakty z ludźmi młodymi i nauczycielami, powrót do ojczyzny :3 kiel/Śmierć suma Cesarz nie wiem czy jesteś w związku ale jeśli nie , to dla mnie jest tutaj możliwe wejście w jakiś związek . Dom VI - praca (warunki pracy, możliwości, skłonności do wykonywania określonych prac, przełożeni, podwładni, współpracownicy), zdrowie, obowiązki, codzienne życie rodzinne: 2 buław/Diabeł suma Gwiazda tutaj zdobędziesz jakieś nowe kwalifikacje bądź poszerzysz swoją wiedzę . bardzo dobry okres moim zdaniem jeśli chodzi o pracę. musisz tylko uważań na oszustów co będą obiecywać "złote góry " Dom VII - bliskie związki, małżeństwo, spółki, świat zewnętrzny - inni ludzie, opis małżonka, przyjaciół, jawni wrogowie i nieprzyjaciele, z którymi stykasz się bezpośrednio:8 mieczy/Mag suma Pustelnik no to mi się wyjaśniło będziesz się obawiała wejść w jakiś związek , chociaż ktoś się pojawi i będzie Cię uwodził . nie będziesz wiedziała czy tego chcesz . Dom VIII - transformacja, seks, finanse "cudze" - nie bardzo zależne od własnych działań (darowizny, spadki, pożyczki, długi, podatki, ... ), sytuacje niebezpieczne dla życia, okultyzm, tajemnice osoby + dom 4 i 12 : Kochanki/Rydwan suma Śmierć będziesz musiała podjąć jakąś decyzje , która całkowicie odmieni życie . Dom IX - światopogląd, religia, filozofia, aspiracje, edukacja (ta "wyższa"), dalekie podróże (także mentalne), możliwości umysłowe, wymiar sprawiedliwości, kontakt z cudzoziemcami : 6 buław/Śmierć suma Słońce jakieś sukcesy nawet w nauce bym tutaj widziała przejście na "wyższy poziom " Dom X - kariera, urzeczywistnienie celów, pozycja społeczna, honory, stanowiska, rodzice - szczególnie matka, sposób wykorzystania swojego dziedzictwa : Paź Kiel/Kapłan suma Słońce jak piszesz powoli powoli , a dojdziesz do celu Dom XI - idee - plany, dążenia, przyjaciele - rodzaj i liczba stosunków towarzyskich, zamożni protektorzy lub przyjaciele, nadzieje na przyszłość, pragnienia, owoce pracy, społeczeństwo, przywiązanie, wierność, sława i poważanie :Sąd/Cesarzowa suma Mag oj będzie spełnienie , zbierzesz wszystko to co zasiałaś i okaże się to bardzo owocne Dom XII - podświadomość, ograniczenia, działanie nieracjonalne, inspiracja mistyczna i artystyczna, iluzje, empatia, ukryci wrogowie, oszuści, intryganci, nieuchronne wydarzenie, zmęczenie, chroniczne choroby, szpitale, uzależnienia, miejsca odosobnienia 6 denarów/Słońce suma Śmierć podświadomie może będziesz dążyła do jakiejś zmiany, do zmiany na lepsze Dom I - "JA", ciało fizyczne, tożsamość, charakter, zwyczaje:Król Kielichów jesteś osóbką niezwykle ciepłą i serdeczną, czasem może lekko nieśmiałą, skromną, ale niezwykle dobrą duszyczką. Taki Pozytywny Król Kielichów ) Dom II - wartości, finanse własne, sprawy materialne (sposób, rodzaj, warunki samodzielnego zarobkowania, stosunek do swoich dóbr, poczucie bezpieczeństwa materialnego: Moc/Wieża suma Kapłanka aktualnie widać nie jest z pieniążkami źle, nie znam Twej sytuacji w tym względzie, ale sądzę zmiany w finansach nadejdą dla Ciebie. Z moim podliczeń wynika, jako druga karta Mag, a On przynosi ze sobą nowe możliwości . Może zmiana ta będzie wiązała się ze zmianą miejsca, więc i pracy? Zobaczymy dalej Dom III - najbliższe otoczenie i umiejętność komunikowania się z nim, bliskie podróże (ale i "szybkie" - samolot), warunki uczenia się i zdobywania ogólnego wykształcenia, rodzeństwo, krewni, sąsiedzi, korespondencja, dokumenty: Swiat/Diabeł suma Umia W życiu codziennym otwierasz się powoli na nowe, gdzieś tam sobie myslę planujesz coś, może oddalenie od domu, a może coś innego. W każdym razie w nowym roku otworzysz się na nowe i wcielisz w życie Ja na drugiej pozycji mam tu Głupca, a więc smakowanie nowych doświadczeń, czego życzę. W Twoim podliczeniu Nowe też może być, ale karta pokazuje nieco nerwów z uwagi na nieznane Dom IV - pochodzenie, tradycja, dom rodzinny (rodzice, dziadkowie, dom stworzony przez siebie, majątek rodzinny: nieruchomości) Rycek Mieczy/Głupiec suma Rydwan aktualnie w domu troszkę dla Ciebie może być nerwowo...wyzwolisz się od tego nerwowo było i jest raz bardziej raz mniej... Dom V - twórczość, związki miłosne (również namiętności, rozkosz, miłostki, flirty), potomstwo: dzieci ślubne i nieślubne, ciąża, uczucia, podarunki, przyjemności, rozrywka, misje, ambasady, wychowanie i wykształcenie dzieci, kontakty z ludźmi młodymi i nauczycielami, powrót do ojczyzny :3 kiel/Śmierć suma Cesarz potrafisz cieszyć się drobnymi rzeczami, czerpać przyjemność z uroków życia, ale czynisz to ze smakiem. Nowy Rok będzie sprzyjał zmianom diametralnym Dom VI - praca (warunki pracy, możliwości, skłonności do wykonywania określonych prac, przełożeni, podwładni, współpracownicy), zdrowie, obowiązki, codzienne życie rodzinne: 2 buław/Diabeł suma Gwiazda aktualnie troszkę czujesz jakbyś stałą z boku, może to forma przygotowania do dalszego? A może pracujesz, ale na stazu, gdzie trzeba się przyglądać bardziej niż czynnie brać udział w obowiązkach. W każdym razie idą nowe możliwości, które Cię ucieszą. Mnie w tym miejscu na wyliczeniach wyszedł ponownie Mag. Dom VII - bliskie związki, małżeństwo, spółki, świat zewnętrzny - inni ludzie, opis małżonka, przyjaciół, jawni wrogowie i nieprzyjaciele, z którymi stykasz się bezpośrednio:8 mieczy/Mag suma Pustelnik troszkę dystansujesz się, a może nie ma obok kogoś kto by poruszył Twe serducho, ale ale przyjdzie nowe w wraz z nim może i mężczyzna, który będzie adorował prawiąc piękne słowa Możesz być jednak skupiona na zupełnie innych sprawach aniżeli flirty. Chyba nie będą CI one w głowie w tym czasie. Dom VIII - transformacja, seks, finanse "cudze" - nie bardzo zależne od własnych działań (darowizny, spadki, pożyczki, długi, podatki, ... ), sytuacje niebezpieczne dla życia, okultyzm, tajemnice osoby + dom 4 i 12 : Kochanki/Rydwan suma Śmierć aktualnie czujesz być może rozterki, wahania nastroju z powodu innych, a może rodziny, ale niebawem czekać CIę może walka z własnymi ograniczeniami (przyzwyczajeniami, zmiana zasad). Pojawia mi się na drugiej pozycji Diabeł. Może być to opór Twego otoczenia na zmiany, jakie chcesz podjąć, ale czyń to co serce i intuicja Ci podpowiada. Dom IX - światopogląd, religia, filozofia, aspiracje, edukacja (ta "wyższa"), dalekie podróże (także mentalne), możliwości umysłowe, wymiar sprawiedliwości, kontakt z cudzoziemcami : 6 buław/Śmierć suma Słońce jesteś osobą dojrzalą jak na swój wiek...mądrość masz spora w sobie a i czyste serduszko mnie ciężko to oceniać, ale coś w tym jest, dlatego też ta 6 buław będzie dla Ciebe sprzyjającą determinacją w kierunki jaki pragniesz obrać. Doda siły woli, dzięki czemu wprowadzisz w czyn co pragniesz słuchając siebie i nie pozwalając innym wpływać więcej na Twoje decyzje. Bardzo słusznie. Mnie tu wypadła druga karta Świat, a więc otwarcie na nowe i suma Kapłan więc dojrzałość, o której pisałam. Dom X - kariera, urzeczywistnienie celów, pozycja społeczna, honory, stanowiska, rodzice - szczególnie matka, sposób wykorzystania swojego dziedzictwa : Paź Kiel/Kapłan suma Słońce będzie stabilizacja w przyszłym roku i zadowolenie. Nadejdą zmiany, które ucieszą ^^ Dom XI - idee - plany, dążenia, przyjaciele - rodzaj i liczba stosunków towarzyskich, zamożni protektorzy lub przyjaciele, nadzieje na przyszłość, pragnienia, owoce pracy, społeczeństwo, przywiązanie, wierność, sława i poważanie :Sąd/Cesarzowa suma Mag znajomości będziesz zawierać, poczujesz swoją niezależność, radość, zapragniesz cieszyć się tym i obdzielać swą radością otoczenia, ktore może do Ciebie lgnąć. Dom XII - podświadomość, ograniczenia, działanie nieracjonalne, inspiracja mistyczna i artystyczna, iluzje, empatia, ukryci wrogowie, oszuści, intryganci, nieuchronne wydarzenie, zmęczenie, chroniczne choroby, szpitale, uzależnienia, miejsca odosobnienia 6 denarów/Słońce suma Śmierć podświadomie sądzę, że nieco hamowałaś swoje zmiany życiowe z uwagi na to, by załagadzać różnice zdań wśród bliskich (6 moent), jednakże, mogłaś mieć tez odczucie, że jesteś wykorzystywana...w jakis sposób albo i frustracja sie pojawiała, że nie możesz żyć i robić co Cię cieszy. Nabierzesz tyle siły wewnętrznej, że już nie będzie Ci to sprawiać problemu Dobra, zrobiłam sobie kawę i mogę chwilę pomysleć))) Dom I - "JA", ciało fizyczne, tożsamość, charakter, zwyczaje: Król Kielichów Ten król uosabia człowieka wrażliwego,do tego stopnia, że w zasadzie łatwo go zranić, choćby jednym słowem.Niewykluczone, ze będziesz tę wrażliwość w sobie mocniej rozwijać,będziesz więcej czuć,bardziej się w tym kierunku rozwijać...To mi się kojarzy z fragmentem piosenki "Jenny" Edyty Bartosiewicz "...zabawne, jakie rzeczy potrafią czasem do głowy przyjść/a ja za dużo widzę,zbyt mocno czuję..." Dom II - wartości, finanse własne, sprawy materialne (sposób, rodzaj, warunki samodzielnego zarobkowania, stosunek do swoich dóbr, poczucie bezpieczeństwa materialnego: Moc/Wieża suma Kapłanka Te karty kojarzą mi się nieco przekornie, w tej chwili być może jest Ci ciężko z powodu finansów, czy zmagań z pracą,ale to szybko minie, oczyścisz się z tej niemocy i staniesz na nogi Dom III - najbliższe otoczenie i umiejętność komunikowania się z nim, bliskie podróże (ale i "szybkie" - samolot), warunki uczenia się i zdobywania ogólnego wykształcenia, rodzeństwo, krewni, sąsiedzi, korespondencja, dokumenty: Swiat/Diabeł suma Umia wg mnie za jakiś czas skusisz się na jakiś wyjazd z dala od kraju,na którym Ci będzie bardzo zależeć.. Dom IV - pochodzenie, tradycja, dom rodzinny (rodzice, dziadkowie, dom stworzony przez siebie, majątek rodzinny: nieruchomości) Rycek Mieczy/Głupiec suma Rydwan ja uwazam, że karty pokazuja, że wyjedziesz,zaryzykujesz i wyjedziesz za granicę,zresztą ładnie to koresponduje z kartami wyżej;) Dom V - twórczość, związki miłosne (również namiętności, rozkosz, miłostki, flirty), potomstwo: dzieci ślubne i nieślubne, ciąża, uczucia, podarunki, przyjemności, rozrywka, misje, ambasady, wychowanie i wykształcenie dzieci, kontakty z ludźmi młodymi i nauczycielami, powrót do ojczyzny :3 kiel/Śmierć suma Cesarz będzie ktoś koło Ciebie, bo widać spotkania,które mogą wprowadzić wiele zmian w Twoim zyciu Dom VI - praca (warunki pracy, możliwości, skłonności do wykonywania określonych prac, przełożeni, podwładni, współpracownicy), zdrowie, obowiązki, codzienne życie rodzinne: 2 buław/Diabeł suma Gwiazda tu też uważam,że za tą pracą to wyjedziesz za granicę, to może być dla Ciebie ogromna szansa, choć z początku możesz czuć się jak na rozdrożu Dom VII - bliskie związki, małżeństwo, spółki, świat zewnętrzny - inni ludzie, opis małżonka, przyjaciół, jawni wrogowie i nieprzyjaciele, z którymi stykasz się bezpośrednio:8 mieczy/Mag suma Pustelnik masz w sobie ograniczenia, lęki w głowie, może jakieś zasady Cię blokują,ale poradzisz sobie z tym, porozumiewając się ze swoim wewnętrznym "Ja" jeszcze nie ze wszystkim się uporałam, ale z częścią tak Dom VIII - transformacja, seks, finanse "cudze" - nie bardzo zależne od własnych działań (darowizny, spadki, pożyczki, długi, podatki, ... ), sytuacje niebezpieczne dla życia, okultyzm, tajemnice osoby + dom 4 i 12 : Kochanki/Rydwan suma Śmierć karty seksualne, a więc ten seks to powinien być,widać również duzy rozwój u Ciebie Dom IX - światopogląd, religia, filozofia, aspiracje, edukacja (ta "wyższa"), dalekie podróże (także mentalne), możliwości umysłowe, wymiar sprawiedliwości, kontakt z cudzoziemcami : 6 buław/Śmierć suma Słońce odniesiesz w tym kierunku sukces,który może zmienić Twoje zycie Dom X - kariera, urzeczywistnienie celów, pozycja społeczna, honory, stanowiska, rodzice - szczególnie matka, sposób wykorzystania swojego dziedzictwa : Paź Kiel/Kapłan suma Słońce na razie niby młodziutka dziewczyna,ale widać,że czyms innym zaimponujesz:) Dom XI - idee - plany, dążenia, przyjaciele - rodzaj i liczba stosunków towarzyskich, zamożni protektorzy lub przyjaciele, nadzieje na przyszłość, pragnienia, owoce pracy, społeczeństwo, przywiązanie, wierność, sława i poważanie :Sąd/Cesarzowa suma Mag bardzo ładnie, możliwy powrót kogoś z przeszłości, widac u Ciebie spełnienie i pełne zadowolenie Dom XII - podświadomość, ograniczenia, działanie nieracjonalne, inspiracja mistyczna i artystyczna, iluzje, empatia, ukryci wrogowie, oszuści, intryganci, nieuchronne wydarzenie, zmęczenie, chroniczne choroby, szpitale, uzależnienia, miejsca odosobnienia 6 denarów/Słońce suma Śmierć nie widac oszustów, anu intrygantów,ale ja bym w 6 denarów uważała na zobowiązania finansowe Dziękuję bardzo za pomoc. :energia: :energia: :energia: :brum: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi