maddie88 Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 Witam, Zadałam pytanie, jakie są szanse, że w przyszłym tyg. zadzwonią do mnie z pewnej firmy: Królowa Buław (odpowiedź), tło: 3 Buław, Umiarkowanie, 3 Denarów Powinni zadzwonić, będę w ruchu... W tej 3 Buław może też i będzie rozmowa kwalifikacyjna... Widać konieczność dokształcania, szlifowania moich umiejętności... Jak myślicie? Miłego dnia, Maddie Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 Myślę, że powinni zadzwonić, ale nie wiem czy to nie będzie trochę później, albo na rozmowe kwalifikacyjną zaproszą Cię póxniej Cytuj
SacralNirvana Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 Zadzwonia, ale nie od razu. Mozliwe, ze Ty sie wykazesz inicjatywa (w tej Krolowej Bulaw) i popchniesz sprawe do przodu (3 Monety). 3 Bulawy to wyczekiwanie, XIV Umiarkowanie to tez takie niekoniecznie dzialania, ale przynosi juz zadowolenie. Moze trzeba bedzie cos ze soba pogodzic? Podsum (HB) to XX Sad i II Kaplanka. Ogolnie znak, ze sprawa ma sie dobrze, tylko wymaga odrobine czasu i cierpliwosci. Sprawa zostala puszczona w ruch, teraz tylko patrzec, co i jak trzeba kiedy zadzialac i odpowiednio dzialac. Takie sa szanse. Lepiej bylo zapytac, jak sie zrealizuje moje oczekiwanie na to, ze zadzwonia? Cytuj
maddie88 Napisano 14 Grudnia 2012 Autor Napisano 14 Grudnia 2012 Myślę, że powinni zadzwonić, ale nie wiem czy to nie będzie trochę później, albo na rozmowe kwalifikacyjną zaproszą Cię póxniej Też tak myślę, że rozmowa może być później - komu by się chciało przed Świętami zajmować rozmowami kwalifikacyjnymi Dzięki Cytuj
maddie88 Napisano 14 Grudnia 2012 Autor Napisano 14 Grudnia 2012 Zadzwonia, ale nie od razu. Mozliwe, ze Ty sie wykazesz inicjatywa (w tej Krolowej Bulaw) i popchniesz sprawe do przodu (3 Monety). 3 Bulawy to wyczekiwanie, XIV Umiarkowanie to tez takie niekoniecznie dzialania, ale przynosi juz zadowolenie. Moze trzeba bedzie cos ze soba pogodzic? Podsum (HB) to XX Sad i II Kaplanka. Ogolnie znak, ze sprawa ma sie dobrze, tylko wymaga odrobine czasu i cierpliwosci. Sprawa zostala puszczona w ruch, teraz tylko patrzec, co i jak trzeba kiedy zadzialac i odpowiednio dzialac. Takie sa szanse. Lepiej bylo zapytac, jak sie zrealizuje moje oczekiwanie na to, ze zadzwonia? Już tam dzwoniłam I powiedziano mi, że jeśli będę brana pod uwagę, to na pewno przed Świętami się ze mną skontaktują A więc dociągnęłam karty na pytanie, jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że zadzwonią do mnie w przyszłym tyg.: Cesarz (odpowiedź), tło: 10 Kielichów, Gwiazda, Paź Kielichów - Ktoś na wyższym stanowisku zdecyduje, żebym brała udział w procesie rekrutacyjnym... Powinni zadzwonić.... Dziękuję, SacralNirvana Cytuj
maddie88 Napisano 14 Grudnia 2012 Autor Napisano 14 Grudnia 2012 Szefowa zadzwoni, oprócz niej pracuje tam 3 ludzi, Umiarkowanie będziesz zadowolona bo dostaniesz tylko 3 złote. no chyba czuje powołanie do wróżenia, hmm Bez komentarza.... Cytuj
Gość Daffne Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 A więc dociągnęłam karty na pytanie, jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że zadzwonią do mnie w przyszłym tyg.: Cesarz (odpowiedź), tło: 10 Kielichów, Gwiazda, Paź Kielichów->Rydwan - Mężczyzna, przypuszczalnie Szef zadecyduje by się z Tobą skontaktowano. Jest przychylnie do Ciebie nastawiony Kontakt po świetach albo po nowym roku możliwy. Będzie dobrze:) Cytuj
Gość Daffne Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 Szefowa zadzwoni, oprócz niej pracuje tam 3 ludzi, Umiarkowanie będziesz zadowolona bo dostaniesz tylko 3 złote.no chyba czuje powołanie do wróżenia, hmm Chcesz coś wynieść wiedzy z forum to może się na nią otwórz i również daj coś od siebie...zamiast szydzić i kpić...blokując się tym na to czego chcesz. I nie.... nie piszę tego złośliwie... wręcz odwrotnie.. Cytuj
maddie88 Napisano 14 Grudnia 2012 Autor Napisano 14 Grudnia 2012 A więc dociągnęłam karty na pytanie, jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że zadzwonią do mnie w przyszłym tyg.: Cesarz (odpowiedź), tło: 10 Kielichów, Gwiazda, Paź Kielichów->Rydwan - Mężczyzna, przypuszczalnie Szef zadecyduje by się z Tobą skontaktowano. Jest przychylnie do Ciebie nastawiony Kontakt po świetach albo po nowym roku możliwy. Będzie dobrze:) )) Oj, będę chyba skakać z radości, jeśli zadzwonią Dziękuję, Daff :uscisk: Cytuj
Gość Daffne Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 )) Oj, będę chyba skakać z radości, jeśli zadzwonią Dziękuję, Daff :uscisk: Podziękujesz jak zadzwonią i się sprawdzi, czego życzę Buziaki Cytuj
SacralNirvana Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 Już tam dzwoniłam I powiedziano mi, że jeśli będę brana pod uwagę, to na pewno przed Świętami się ze mną skontaktują A więc dociągnęłam karty na pytanie, jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że zadzwonią do mnie w przyszłym tyg.: Cesarz (odpowiedź), tło: 10 Kielichów, Gwiazda, Paź Kielichów - Ktoś na wyższym stanowisku zdecyduje, żebym brała udział w procesie rekrutacyjnym... Powinni zadzwonić.... Dziękuję, SacralNirvana Zadzwonia. Stwierdza, ze na ten moment nie maja nikogo lepszego. W Paziu Kielichow widac, ze bedzie pozytywnie. 10 Kielichow to to, ze widza, ze w tym temacie lepszego kogos nie znajda. Gwiazda + Paz Kielichow. Ruch w Twoja strone. 1 Cytuj
maddie88 Napisano 14 Grudnia 2012 Autor Napisano 14 Grudnia 2012 Zadzwonia. Stwierdza, ze na ten moment nie maja nikogo lepszego. W Paziu Kielichow widac, ze bedzie pozytywnie. 10 Kielichow to to, ze widza, ze w tym temacie lepszego kogos nie znajda. Gwiazda + Paz Kielichow. Ruch w Twoja strone. Uff...aż mi się cieplej zrobiło )) Strasznie zależy mi na pracy w tej firmie...chociaż mogę też mieć duże nadzieje, ale jak na start, to dużo bym się nauczyła i po moim kierunku i częściowo praca związana z moją pasją i może to ich przekonana w moim CV... Dziękuję jeszcze raz, SacralNirvana Cytuj
maddie88 Napisano 14 Grudnia 2012 Autor Napisano 14 Grudnia 2012 Powodzenia kochana... Oj przyda się, przyda... Nie dziękuję Cytuj
maddie88 Napisano 21 Grudnia 2012 Autor Napisano 21 Grudnia 2012 Weryfikacja. Cz.1. W tym tygodniu nie zadzwonili... Może faktycznie zrobią to po świętach lub w styczniu... Hm, oby, bo powiedzieli, że jeśli będą zainteresowani, to do Świąt na pewno dają mi znać Będę informować dalej Pozdrawiam, Maddie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi