anais_33 Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 (edytowane) Czy wyjadę na Sylwestra ? ( plany jakieś tam są... ale nic sprecyzowanego ) 1- kontekst pytania, nastawienie do sprawy - Rywan - chciałabym wyjechać 2- najbliższa przeszłość dotycząca zadanego pytania ( moze okreslać czas jakiego ma dotyczyć przeszłość) moc tutaj to nie wiem pomocy ??? 3- obecna sytuacja - terażniejszość-położenie pytajacego, rozwój sytuacji 10 pucharów spełnienie że wyjadę albo moje położenie że ostatecznie zostanę w domu 4- jak się sytuacja rozwinie , czego mogę oczekiwać 8 buław - że będę musiała szybko podjąc decyzję o wyjeżdzie bo coś nagle sie zadzieje ... ? 5- wynik / rezultat giermek mieczy że będę musiała podjąć decyzję .... sama nie wiem .... albo nigdzie nie wyjadę i będę sama na siebie zła ) ooo może to dociągnęłam ....papież diabeł 6 kielichów pomocy mam jakieś zaciemnienie myslowe Edytowane 14 Grudnia 2012 przez anais_33 Cytuj
Veroniczka Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 1- kontekst pytania, nastawienie do sprawy - Rywan - Jesteś bardzo chętna do wyjazdu, chciałabyś się ruszyć gdzieś na te sylwestra 2- najbliższa przeszłość dotycząca zadanego pytania ( moze okreslać czas jakiego ma dotyczyć przeszłość) moc - no wygląda na to że jednak pojedziesz będziesz działała w tym kierunku, ażeby udać się gdzieś. 3- obecna sytuacja - terażniejszość-położenie pytajacego, rozwój sytuacji 10 pucharów - no jeśli nie miałabyś jechać, to zostałabym w domu rodzinnym, z osobami bliskimi i ostatecznie w ich towarzystwie mogłabyś Świętowanie Nowego Roku spędzić. 4- jak się sytuacja rozwinie , czego mogę oczekiwać 8 buław - Ktoś Ci niespodziewanie zaproszenie da - wyślę.. 5- wynik / rezultat giermek mieczy - podejmiesz decyzję, chociaż będziesz się wahać ale ostatecznie się gdzieś wybierzesz Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Grudnia 2012 Maestro Napisano 14 Grudnia 2012 Chcesz wyjechać, sądzę, zrobisz wiele, obecna sytuacja mówi o przyjemnym okresie Świąt..Będziesz miała intensywny kontakt z kimś, w efekcie moze być pyskówka - ja bym dołożyła ze dwie karty, bo wynik jest niejednoznaczny, patrząc jednak na punkt 1. uważam, ze jednak do wyjazdu dojdzie. Cytuj
Vivere Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 Czy wyjadę na Sylwestra ? ( plany jakieś tam są... ale nic sprecyzowanego ) 1- kontekst pytania, nastawienie do sprawy - Rywan - chciałabym wyjechać 2- najbliższa przeszłość dotycząca zadanego pytania ( moze okreslać czas jakiego ma dotyczyć przeszłość) moc tutaj to nie wiem pomocy ??? 3- obecna sytuacja - terażniejszość-położenie pytajacego, rozwój sytuacji 10 pucharów spełnienie że wyjadę albo moje położenie że ostatecznie zostanę w domu 4- jak się sytuacja rozwinie , czego mogę oczekiwać 8 buław - że będę musiała szybko podjąc decyzję o wyjeżdzie bo coś nagle sie zadzieje ... ? 5- wynik / rezultat giermek mieczy że będę musiała podjąć decyzję .... sama nie wiem .... albo nigdzie nie wyjadę i będę sama na siebie zła ) ooo może to pomocy mam jakieś zaciemnienie myslowe Rydwan, 8 buław, giermek mieczy - to karty wiercipiętki. A i moc pociska w ruch. Moim zdaniem ma się ku wyjazdowi. Trzymam kciuki by się udało. Tak jak Inez, szkoda, że go giermka nie dołożyłaś. Cytuj
nirva2991 Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 Czy wyjadę na Sylwestra ? ( plany jakieś tam są... ale nic sprecyzowanego ) 1- kontekst pytania, nastawienie do sprawy - Rywan - chciałabym wyjechać 2- najbliższa przeszłość dotycząca zadanego pytania ( moze okreslać czas jakiego ma dotyczyć przeszłość) moc tutaj to nie wiem pomocy ??? 3- obecna sytuacja - terażniejszość-położenie pytajacego, rozwój sytuacji 10 pucharów spełnienie że wyjadę albo moje położenie że ostatecznie zostanę w domu 4- jak się sytuacja rozwinie , czego mogę oczekiwać 8 buław - że będę musiała szybko podjąc decyzję o wyjeżdzie bo coś nagle sie zadzieje ... ? 5- wynik / rezultat giermek mieczy że będę musiała podjąć decyzję .... sama nie wiem .... albo nigdzie nie wyjadę i będę sama na siebie zła ) ooo może to pomocy mam jakieś zaciemnienie myslowe chciałabyś wyjechać i to bardzo. w tej mocy mam wrażenie , że jesteś nastawiona na bardzo dobrą imprezę. w obecnej sytuacji jakaś rezygnacja , że właśnie zostaniesz w domu . 8 buław - według mnie dostaniesz jakaś interesującą propozycję , której sama się nawet nie spodziewasz . w rezultacie wydaje mi się , że bez problemu zgodzisz się na propozycję którą dostaniesz. ale dla mnie też mało kart Cytuj
anais_33 Napisano 14 Grudnia 2012 Autor Napisano 14 Grudnia 2012 dociągnęłam do giermka mieczy ....papież diabeł 6 kielichów chyba wyjadę i spędzę go ze starymi znajomymi ... Cytuj
werona Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 (edytowane) Dla mnie Giermek Mieczy jest źródłem plotek i problemów towarzyskich i zawsze pokazuje mi kłótnie, pyskówki i dziecinne zachowanie osób, których dotyczy... Nie za bardzo widzę go jako kartę wyjazdu, a i dociągnięte karty moim zdaniem wyjazdu nie pokazują. Edytowane 16 Grudnia 2012 przez werona Cytuj
Selenit666 Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 1- kontekst pytania, nastawienie do sprawy - Rywan - no własnie to co pisałam na FB chyba chcesz gdzieś być zabrana - wyjechać 2- najbliższa przeszłość dotycząca zadanego pytania ( moze okreslać czas jakiego ma dotyczyć przeszłość) moc ze moze na coś mocno liczyłaś, wystroiłaś przygotowałaś na impreze 3- obecna sytuacja - terażniejszość-położenie pytajacego, rozwój sytuacji 10 pucharów - masz zaproszenie od rodziny???? 4- jak się sytuacja rozwinie , czego mogę oczekiwać 8 buław - dobra zabawa i dużo rozmów 5- wynik / rezultat giermek mieczy mozesz coś zrozumieć zupełne inaczej niż będzie przekaz co cię wkurzy Cytuj
Selenit666 Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 1- kontekst pytania, nastawienie do sprawy - Rywan - no własnie to co pisałam na FB chyba chcesz gdzieś być zabrana - wyjechać 2- najbliższa przeszłość dotycząca zadanego pytania ( moze okreslać czas jakiego ma dotyczyć przeszłość) moc ze moze na coś mocno liczyłaś, wystroiłaś przygotowałaś na impreze 3- obecna sytuacja - terażniejszość-położenie pytajacego, rozwój sytuacji 10 pucharów - masz zaproszenie od rodziny???? 4- jak się sytuacja rozwinie , czego mogę oczekiwać 8 buław - dobra zabawa i dużo rozmów 5- wynik / rezultat giermek mieczy mozesz coś zrozumieć zupełne inaczej niż będzie przekaz co cię wkurzy Cytuj
anais_33 Napisano 15 Grudnia 2012 Autor Napisano 15 Grudnia 2012 może ktoś jeszcze rzuci okiem .... Cytuj
Caliel Napisano 16 Grudnia 2012 Napisano 16 Grudnia 2012 Czy wyjadę na Sylwestra ? ( plany jakieś tam są... ale nic sprecyzowanego ) 1- kontekst pytania, nastawienie do sprawy - Rywan Tak, chcialabys 2- najbliższa przeszłość dotycząca zadanego pytania ( moze okreslać czas jakiego ma dotyczyć przeszłość) moc Masz jakas silna motywacje wewnetrzna, chec przelamania impasu, ale tez podchodzisz z zalozenia ze nic na sile. 3- obecna sytuacja - terażniejszość-położenie pytajacego, rozwój sytuacji 10 pucharów Obecnie cieszysz sie zyciem rodzinnym 4- jak się sytuacja rozwinie , czego mogę oczekiwać 8 buław Tak, moze byc nagly natlok ofert.. Np pare dni przed czy tydzien przed sylwkiem kilka osob naraz zapyta co robisz w sylwka - a moze przyjdziesz? Ewentualnie moze byc tak, ze spedzisz sylwka przed komputerem 5- wynik / rezultat giermek mieczy Tutaj jakas klotnia czy sprzeczka o tego sylwka, np o to kto popilnuje dzieci itp dociągnęłam ....papież diabeł 6 kielichów Moze sie okazac ze ktos Ci narzuci jak masz sie zachowac, jakos skojarzylo mi sie ze zostaniesz z dziecmi w domu Cytuj
anais_33 Napisano 16 Grudnia 2012 Autor Napisano 16 Grudnia 2012 Czy wyjadę na Sylwestra ? ( plany jakieś tam są... ale nic sprecyzowanego ) dociągnęłam ....papież diabeł 6 kielichów Moze sie okazac ze ktos Ci narzuci jak masz sie zachowac, jakos skojarzylo mi sie ze zostaniesz z dziecmi w domu nie ma takich dzieci u mnie ) wiec to odpada ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi