Skocz do zawartości

Sylwester

anais_33

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Czy wyjadę na Sylwestra ? ( plany jakieś tam są... ale nic sprecyzowanego )

1- kontekst pytania, nastawienie do sprawy - Rywan - chciałabym wyjechać :)

2- najbliższa przeszłość dotycząca zadanego pytania ( moze okreslać czas jakiego ma dotyczyć przeszłość) moc tutaj to nie wiem pomocy ???

3- obecna sytuacja - terażniejszość-położenie pytajacego, rozwój sytuacji 10 pucharów

spełnienie że wyjadę albo moje położenie że ostatecznie zostanę w domu

4- jak się sytuacja rozwinie , czego mogę oczekiwać 8 buław - że będę musiała szybko podjąc decyzję o wyjeżdzie bo coś nagle sie zadzieje ... ?

5- wynik / rezultat giermek mieczy że będę musiała podjąć decyzję .... sama nie wiem .... albo nigdzie nie wyjadę i będę sama na siebie zła :)) ooo może to

dociągnęłam ....papież diabeł 6 kielichów

:bukiet: pomocy mam jakieś zaciemnienie myslowe :(

Edytowane przez anais_33
Napisano

1- kontekst pytania, nastawienie do sprawy - Rywan - Jesteś bardzo chętna do wyjazdu, chciałabyś się ruszyć gdzieś na te sylwestra :)

2- najbliższa przeszłość dotycząca zadanego pytania ( moze okreslać czas jakiego ma dotyczyć przeszłość) moc - no wygląda na to że jednak pojedziesz :) będziesz działała w tym kierunku, ażeby udać się gdzieś.

3- obecna sytuacja - terażniejszość-położenie pytajacego, rozwój sytuacji 10 pucharów - no jeśli nie miałabyś jechać, to zostałabym w domu rodzinnym, z osobami bliskimi i ostatecznie w ich towarzystwie mogłabyś Świętowanie Nowego Roku spędzić.

4- jak się sytuacja rozwinie , czego mogę oczekiwać 8 buław - Ktoś Ci niespodziewanie zaproszenie da - wyślę..

5- wynik / rezultat giermek mieczy - podejmiesz decyzję, chociaż będziesz się wahać ale ostatecznie się gdzieś wybierzesz :)

• Maestro
Napisano

Chcesz wyjechać, sądzę, zrobisz wiele, obecna sytuacja mówi o przyjemnym okresie Świąt..Będziesz miała intensywny kontakt z kimś, w efekcie moze być pyskówka - ja bym dołożyła ze dwie karty, bo wynik jest niejednoznaczny, patrząc jednak na punkt 1. uważam, ze jednak do wyjazdu dojdzie.

Napisano

2- najbliższa przeszłość dotycząca zadanego pytania ( moze okreslać czas jakiego ma dotyczyć przeszłość) moc tutaj to nie wiem pomocy ???

3- obecna sytuacja - terażniejszość-położenie pytajacego, rozwój sytuacji 10 pucharów

4- jak się sytuacja rozwinie , czego mogę oczekiwać 8 buław - że będę musiała szybko podjąc decyzję o wyjeżdzie bo coś nagle sie zadzieje ... ?

5- wynik / rezultat giermek mieczy że będę musiała podjąć decyzję .... sama nie wiem .... albo nigdzie nie wyjadę i będę sama na siebie zła :)) ooo może to

Rydwan, 8 buław, giermek mieczy - to karty wiercipiętki. A i moc pociska w ruch.

Moim zdaniem ma się ku wyjazdowi.

Trzymam kciuki by się udało.

Tak jak Inez, szkoda, że go giermka nie dołożyłaś.

Napisano

chciałabyś wyjechać i to bardzo. w tej mocy mam wrażenie , że jesteś nastawiona na bardzo dobrą imprezę. w obecnej sytuacji jakaś rezygnacja , że właśnie zostaniesz w domu .

8 buław - według mnie dostaniesz jakaś interesującą propozycję , której sama się nawet nie spodziewasz .

w rezultacie wydaje mi się , że bez problemu zgodzisz się na propozycję którą dostaniesz. ale dla mnie też mało kart :)

Napisano

dociągnęłam do giermka mieczy ....papież diabeł 6 kielichów

chyba wyjadę i spędzę go ze starymi znajomymi ...

Napisano (edytowane)

Dla mnie Giermek Mieczy jest źródłem plotek i problemów towarzyskich i zawsze pokazuje mi kłótnie, pyskówki i dziecinne zachowanie osób, których dotyczy... Nie za bardzo widzę go jako kartę wyjazdu, a i dociągnięte karty moim zdaniem wyjazdu nie pokazują.

Edytowane przez werona
Napisano

1- kontekst pytania, nastawienie do sprawy - Rywan - no własnie to co pisałam na FB chyba chcesz gdzieś być zabrana - wyjechać

2- najbliższa przeszłość dotycząca zadanego pytania ( moze okreslać czas jakiego ma dotyczyć przeszłość) moc ze moze na coś mocno liczyłaś, wystroiłaś przygotowałaś na impreze

3- obecna sytuacja - terażniejszość-położenie pytajacego, rozwój sytuacji 10 pucharów - masz zaproszenie od rodziny????

4- jak się sytuacja rozwinie , czego mogę oczekiwać 8 buław - dobra zabawa i dużo rozmów

5- wynik / rezultat giermek mieczy mozesz coś zrozumieć zupełne inaczej niż będzie przekaz co cię wkurzy

Napisano

1- kontekst pytania, nastawienie do sprawy - Rywan - no własnie to co pisałam na FB chyba chcesz gdzieś być zabrana - wyjechać

2- najbliższa przeszłość dotycząca zadanego pytania ( moze okreslać czas jakiego ma dotyczyć przeszłość) moc ze moze na coś mocno liczyłaś, wystroiłaś przygotowałaś na impreze

3- obecna sytuacja - terażniejszość-położenie pytajacego, rozwój sytuacji 10 pucharów - masz zaproszenie od rodziny????

4- jak się sytuacja rozwinie , czego mogę oczekiwać 8 buław - dobra zabawa i dużo rozmów

5- wynik / rezultat giermek mieczy mozesz coś zrozumieć zupełne inaczej niż będzie przekaz co cię wkurzy

Napisano

1- kontekst pytania, nastawienie do sprawy - Rywan

Tak, chcialabys ;)

2- najbliższa przeszłość dotycząca zadanego pytania ( moze okreslać czas jakiego ma dotyczyć przeszłość) moc

Masz jakas silna motywacje wewnetrzna, chec przelamania impasu, ale tez podchodzisz z zalozenia ze nic na sile.

Obecnie cieszysz sie zyciem rodzinnym ;)

4- jak się sytuacja rozwinie , czego mogę oczekiwać 8 buław

Tak, moze byc nagly natlok ofert.. Np pare dni przed czy tydzien przed sylwkiem kilka osob naraz zapyta co robisz w sylwka - a moze przyjdziesz?

Ewentualnie moze byc tak, ze spedzisz sylwka przed komputerem :P

5- wynik / rezultat giermek mieczy

Tutaj jakas klotnia czy sprzeczka o tego sylwka, np o to kto popilnuje dzieci itp

Moze sie okazac ze ktos Ci narzuci jak masz sie zachowac,

jakos skojarzylo mi sie ze zostaniesz z dziecmi w domu :(

Napisano

Moze sie okazac ze ktos Ci narzuci jak masz sie zachowac,

jakos skojarzylo mi sie ze zostaniesz z dziecmi w domu :(

nie ma takich dzieci u mnie :)) wiec to odpada :))