Skocz do zawartości

Jak na moje szczere wyznanie zareagował urzędnik państwowy? ;p

Gość Amfora

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Amfora
Napisano

Mądry Polak po szkodzie, a kobieta tym bardziej, a ze mam dłuuugggiii jęzor to palnęłam w nieodpowiednim momencie w nieodpowiednim towarzystwie... No własnie w obecności urzednika państwowego i co on sobie pomyślał...?

Jak zareagował na moją szczerośc i długi jęzor?

Mag, As Mieczy, Sprawiedliwość

Pogroził paluchem, poradził, żeby nie "to co w mysli to na jezyku", Powiedział swoje, Czyzby zamierzał wykorzystać? Ta sprawiedliwośc jakbym miała dostać po tyłku na samym końcu :(

Chyba czas wybrać Krzyżaka i wcielić sie w postać Juranda ze Spychowa ;/

Napisano

no że masz cięty język ;) i że potrafisz dopiąć swego :)

Napisano

Stwierdzil, ze jestes bardzo komunikatywna, wrecz az za bardzo

(poradził, żeby nie "to co w mysli to na jezyku")
. Zalapal od razu, o co chodzi i wykazal Ci, jakie konsekwencje moze miec taki sposob postepowania. Podsum to X Kolo i I Mag. Karty zalecaja rzeczywiscie na drugim razem byc bardziej uwaznym i uwazac na to, co sie mowi.

Facet, gdyby chcial cos wykorzystac przeciwko Tobie nie ostrzeglby Cie. Mysle, ze nie masz sie czego obawiac. Jedynie nastepnam razem mniej mowic. Uwazac na slowa.

Gość Amfora
Napisano

Sacral to wbrew pozorom bardzo miły pan jak na urzędy państwowe ;)

Nirva ja cięty? Ja byłam tym razem taka opanowana ;p

Dziękuje Wam bardzo Kochane ;*

Napisano

Jak zareagował na moją szczerośc i długi jęzor?

Chyba przyjął to na spokojnie :) Jego zdaniem powiedziałaś prawdę i trafiłaś z Twoją opinią w "10", lepiej tego nie można było ująć w jego opinii :D

Napisano

Widac, ze mily, bo niemily by Cie nie ostrzegl... :icon_smile2: To bylo na zasadzie "fajnie, ze jestes szczera i to doceniam, ale uwazaj, bo mozesz natknac sie na kogos, kto to wykorzysta".

Tez mialam kiedys sytuacje w urzedzie (chodzilo o wlasna dzialalnosc, o ktorej gdzies tam od wiekow mysle) i tez cos chlapnelam i pan urzednik powiedzial, zeby nastepnym razem tego nie mowic, bo on tego nie wykorzysta, ale info takie, ze mogloby sie obrocic przeciwko mnie... i nie uzyskalabym tego, na czym mi zalezy.

Gość Amfora
Napisano

Tutaj podobnie ;) Dzięki wielkie jeszcze raz uspokoiłyście mnie dodatkowo :D

Czasem miło dostać po łapach od kogos kto w sumie dobrze Ci życzy ;)