Selenit666 Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 (edytowane) Za karciochy dziękuje.... Wiadomo komu ;-* czakra korzenia 9 kielichów za mocno prze energetyzowana ale jest optymizm czakra sexu Kaplan uuu tu nie fajnie tu się idalnie zgadza z moim bólem jajnika coś cholera mam w tej czakrze - podłączenia może i nie ma ale jest za mocno rozwinięta czakra splotu - Krol kielichów jest dobrze oczyszcza się ale widać, że powinnam przyjmować więcej płynów - co by się zgadzało bo ost za mało piję wody Czakra serca - Królowa Denarów no tak właśnie się czuje, już jest stabilnie i bardzo mnie to cieszy )) Czakra gardła - 6 denarów jest dobrze, gotowość do rozmów o pieniądzach ) Czakra 3 oka - Swiat a tu widać ost skutki medytcji i otwierania 3 oka. Bardzo dobrze mi się z nim współpracowało podczas medytacji i dobrze daje. Już odeszły destrukcyjne myśli Czakra głowy - Gwiazda trochę rozmarzona ta głowa ale już wiem skad u mnie ta migrena..cos tam się czyści po otwarciu czakry Jak ktoś będzie miły spojżeć )) Edytowane 14 Grudnia 2012 przez Selenit666 Cytuj
nirva2991 Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 czakra korzenia 9 kielichów- stąpasz twardo po ziemi nie masz problemów z "uziemieniem " . moim zdaniem jest ok . czakra sexu Kaplan też mi się wydaje , że ta czakra jest najaktywniejsza i trochę za bardzo przeciążona czakra splotu - Krol kielichów - dla mnie bez zarzutów Czakra serca - Królowa Denarów -działa dobrze chyba dużo pracowałaś nad nią Czakra gardła - 6 denarów potrafisz słuchać i wyrażać swoje zdanie . moim zdaniem super karta w tym miejscu Czakra 3 oka - Swiat -wydaje mi się , że ona pracuje bardzo dobrze , ale jeszcze nie jest w pełni otwarta. chociaż niewiele brakuje . Czakra głowy - Gwiazda idzie wszystko w dobrym kierunku , powiedziałabym , że jesteś bardzo blisko . 1 Cytuj
Selenit666 Napisano 14 Grudnia 2012 Autor Napisano 14 Grudnia 2012 Dziekuje dziękuje a no pracuje nad czakra serca ojj pracuje ) Cytuj
SacralNirvana Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 czakra korzenia 9 kielichów- stąpasz twardo po ziemi To woda, wiec uczucia. 9 Kielichow to tez taka karta spoleczna, gdy zaczynamy swoje bogate emocje przenosic na innych. Wydaje mi sie, ze tutaj powinno byc cos bardziej ziemistego. Zbyt emocjonalnie tu. Ale moge sie oczywiscie mylic. czakra sexu Kaplan -Jak na miejsce seksu Kaplana troche zbyt zasadniczy. Wiecej luzu. czakra splotu - Krol kielichów - Krol Kielichow wspiera i umie wymagac wsparcia. Jest dobrze. Czakra serca - Królowa Denarów - Krolowa Monet bardzo skupiona na zyciu materialnym. Jezeli nie dom, rodzina, praca, to zmyslowa strona zycia. Nie jest to natomiast karta uczuc. Takze jak to mi ktos przy Cesarzowej napisal. Troche duzo tu ziemi. Czakra gardła - 6 denarów Jest dobrze. Twoje slowa lecza, niosa ukojenie. Czakra 3 oka - Swiat - Otwarta. Dobrze jest. Czakra głowy - Gwiazda Wydaje mi sie, ze bardzo dobrze. Nic... probowalam sie. Czakr za bardzo nie czuje... Cytuj
Selenit666 Napisano 14 Grudnia 2012 Autor Napisano 14 Grudnia 2012 kochana wiesz za jakie zywioły odpowiadają karty i wystarczy sobie poczytac o czakrach )) Cytuj
anais_33 Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 czakra korzenia 9 kielichów za mocno ale jest ok czakra sexu Kaplan tutaj nie zbyt dobrze, lepiej się przebadaj czakra splotu - Krol kielichów jest ok Czakra serca - Królowa Denarów stabilna ok:) Czakra gardła - 6 denarów jest ok jesteś gotowa do wymiany poglądów, otwarta na dyskusje ) Czakra 3 oka - Swiat dla mnie ok Czakra głowy - Gwiazda dla mnie ok Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi