Veroniczka Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 Wypatrzyłam jednego na portalu pewnym - nawet nie wiedziałam że mam go w znajomych, aahhh Co on o mnie sądzi? Król Pucharów - Walet Buław - 10 Denarów suma Koło Fortuny Sądzę że go pociągam w jakiś sposób, lecz zachowuje dystans - Siła pod Królem, Pod Waletem Cesarz.. No nie pokaże tego za skarby.. Cytuj
nirva2991 Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 bardzo go zaciekawiasz , ale na razie za dużo nie myśli nie wyrobił jeszcze zdania 1 Cytuj
Gość e Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 (edytowane) Sądzi sobie - no fajna dziewczyna... Chyba trochę romantyczna, taka z głową w chmurach, troszkę niedojrzała, młoda... Ale odnoszę wrażenie, jakby uważał, że jesteś przez to niedostępna - taki swój świat, swoje kredki. Na pewno wizualnie mu się podobasz, ale ogólnie to jakiegoś konkretnego zdania nie ma o Tobie wyrobionego, chyba... Edytowane 14 Grudnia 2012 przez e Cytuj
agaMAJ Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 lubi sobie popatrzeć, wzbudzasz w nim zainteresowanie ale traktuje to lekko, na zasadzie " fajna laska" Cytuj
anais_33 Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 Co on o mnie sądzi? Król Pucharów - Walet Buław - 10 Denarów suma Koło Fortuny postrzega Cię ciepło, z perspektywą ale nie wyrobił sobie jeszcze zdania obserwuje Cię 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi