duo70 Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 Witam Czy pan X myśli o mnie? RYCERZ PUCHARÓW, 10 PUCHARÓW, GWIAZDA Myśli nawet o byciu ze mną, Ma nadzieję na udany związek. Nie wiem ile jest w tym wszystkim moich emocji i nadziei ale mam nadzieję, że nie o moje emocje tu chodzi Zerknijcie proszę szybciutko Pzdr H Cytuj
nirva2991 Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 ja się już nauczyłam nie zadawać pytań zaczynających się od czy wychodziły mi wtedy piękne karty aż za piękne tylko np "jaka jest treść jego rozmyślań na mój temat " ale według tych kart to tak jak napisałaś ma nadzieję na udany związek z Tobą i chciałby zadziałać w tym kierunku Cytuj
duo70 Napisano 14 Grudnia 2012 Autor Napisano 14 Grudnia 2012 Masz rację. Muszę przestać zadawać pytania od :czy Cytuj
Gość Amfora Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 Można zamienić na "Jak pan o mnie myśli?" "Jak pan mnie postrzega" A odbiegając od pytania układa sobie w myślach przyszłość, fantazjuje i w tych myślach jest perfekcyjnie, ma nadzieje na związek ie nie zamierza przepuścić okazji aby go stworzyć Pozdrawiam Cytuj
nirva2991 Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 ale jeśli zadałaś pytanie "czy myśli " i wyszły takie karty to odpowiedź jest jak najbardziej twierdząca . tak , myśli o Tobie. nawet może tęskni Cytuj
duo70 Napisano 14 Grudnia 2012 Autor Napisano 14 Grudnia 2012 (edytowane) na razie to on tylko myśli, myśli i ciągle się zastanawia ja też bym chciała i nie wiem kto bardziej zobaczymy jak to będzie. Oczywiście zweryfikuję za jakiś czas Edytowane 14 Grudnia 2012 przez duo70 Cytuj
Selenit666 Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 nie mysli karta pucharowego to mała śmierć skupiony jest na czyms innym co mu daje zużo radości i jest nowe w jego życiu Cytuj
duo70 Napisano 14 Grudnia 2012 Autor Napisano 14 Grudnia 2012 to skoro Rycerz pucharów nie myśli, to jakie karty mówią, o tym, że ktoś o kim myśli z uczuciem? Cytuj
Selenit666 Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 przy tak zadanym pytaniu to nic ale R pucharów to nie jest ten co mysli on skacze z kwiatka na kwiatek taki wiecznie w kims zakochany lowelas. Cytuj
Gość Daffne Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 Czy pan X myśli o mnie? RYCERZ PUCHARÓW, 10 PUCHARÓW, GWIAZDA Ja to widzę podobnie jak Selenit. Jest wzajemna świadomość atrakcyjności i sympatii (10 kielichów), ale Pan widzi siebie jako osobę flirtującą...nie traktującą poważnie tej relacji, wszak Rycesz kielichów to taki błędny rycerz...który wiecznie musi czuć upojenie uczuciowe i za tym goni jeśli coś się zakończy... Pytanie co On myśli o Tobie... On pojawił się tu w karcie Rycerza kielichów, a on Ciebie widzi w Gwiaździe. Może widzi, że jesteś nim zauroczona i tak naprawdę to wiele możesz dla niego zrobić. Z pewnością ma świadomość, że wpadłaś po uszy i masz do niego słabość silną. Może sądzić, że chcesz z nim powaznego związku. Troszkę realizmu tu zalecam tak dla równowagi. Cytuj
duo70 Napisano 14 Grudnia 2012 Autor Napisano 14 Grudnia 2012 on wie, że ja bym z nim chciała coś na poważnie mówiłam mu o tym jakiś czas temu Cytuj
duo70 Napisano 14 Grudnia 2012 Autor Napisano 14 Grudnia 2012 Zadałam teraz pytanie dot kontaktu od niego: jaki będzie odzew z jego strony na mojego maila do końca grudnia? WIEŻA CESARZ 2 PUCHARY Ta wieża to mówi, że nie będzie odpowiedzi ale te dwa puchary na końcu dają mi dużo do myślenia. Czyżby miał się w końcu przełamać i zaproponować mi to spotkanie już konkretnie umówione? W końcu cesarz to zwycięzca Jak to widzicie? Cytuj
Gość SooYoung Napisano 15 Grudnia 2012 Napisano 15 Grudnia 2012 (edytowane) Myślę że swoim wyznaniem podbudowałaś mu tylko Ego i Pan jest w fazie cieszenia się, że ktoś się nim interesuje i ma wzięcie. Zachowuje się jak błędny rycerz - Ryc pucharów i podobnie myśli, czyli jest w facie fantazjowania jakie to będzie robił podboje, głównie o tym że Ciebie już zdobył i co tam sobie z Tobą zaplanuje. To tylko faza rozmyślań, a nie ma działania. I ten brak działania że strony Pan potwierdzają też karty na kontakt -> pan się pokazuje jako Cesarz, czyli czuje się bardzo pewny w tej sytuacji i uważa że to on ją kontroluje. Po obu rozkładach widać że lepiej z tym Panem nie wiązać zbyt dużych nadziei, bo trochę czasu Ci zejdzie na czekanie aż Pan zacznie działać. Jemu jest dobrze tak jak jest, a najlepiej to mu z samym sobą, a raczej z wyobrażeniem jaki to on jest wspaniały zdobywca, ekhm...podrywacz Edytowane 15 Grudnia 2012 przez SooYoung Cytuj
duo70 Napisano 15 Grudnia 2012 Autor Napisano 15 Grudnia 2012 podrywacz pełną gębą zgadza się co jakiś czas zawraca mi głowę i za każdym razem rozbudza nadzieję, że coś tym razem przyspieszy, a tu d..a Jestem już wkurzona i zniecierpliwiona, i skłaniam się ku temu, żeby zerwać z nim kontakt i nie odpowiadać więcej na jego sms-y, maile i telefony. Cytuj
Selenit666 Napisano 15 Grudnia 2012 Napisano 15 Grudnia 2012 oj przełamie się i się odezwie powinien być dość miły kontakt, ale fajerwerków się nie spodziewaj. bo moim zdaniem on chce się odcinac od przeszłości i isc dalej. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 15 Grudnia 2012 Napisano 15 Grudnia 2012 oj przełamie się i się odezwie powinien być dość miły kontakt, ale fajerwerków się nie spodziewaj. bo moim zdaniem on chce się odcinac od przeszłości i isc dalej. Zgadzam się z Selenitkiem w 100-u %... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi