Skocz do zawartości

Czy myśli o mnie?

duo70

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Czy pan X myśli o mnie?

RYCERZ PUCHARÓW, 10 PUCHARÓW, GWIAZDA

Myśli nawet o byciu ze mną, Ma nadzieję na udany związek.

Nie wiem ile jest w tym wszystkim moich emocji i nadziei ale mam nadzieję, że nie o moje emocje tu chodzi :)

Zerknijcie proszę szybciutko

Pzdr

H

Napisano

ja się już nauczyłam nie zadawać pytań zaczynających się od czy :D wychodziły mi wtedy piękne karty :D aż za piękne :D tylko np "jaka jest treść jego rozmyślań na mój temat "

ale według tych kart to tak jak napisałaś ;) ma nadzieję na udany związek z Tobą i chciałby zadziałać w tym kierunku :)

Gość Amfora
Napisano

Można zamienić na "Jak pan o mnie myśli?" "Jak pan mnie postrzega" ;)

A odbiegając od pytania układa sobie w myślach przyszłość, fantazjuje i w tych myślach jest perfekcyjnie, ma nadzieje na związek ie nie zamierza przepuścić okazji aby go stworzyć ;)

Pozdrawiam

Napisano

ale jeśli zadałaś pytanie "czy myśli " i wyszły takie karty to odpowiedź jest jak najbardziej twierdząca . tak , myśli o Tobie. nawet może tęskni

Napisano (edytowane)

na razie to on tylko myśli, myśli i ciągle się zastanawia

ja też bym chciała i nie wiem kto bardziej :)

zobaczymy jak to będzie. Oczywiście zweryfikuję za jakiś czas

Edytowane przez duo70
Napisano

nie mysli karta pucharowego to mała śmierć skupiony jest na czyms innym co mu daje zużo radości i jest nowe w jego życiu

Napisano

to skoro Rycerz pucharów nie myśli, to jakie karty mówią, o tym, że ktoś o kim myśli z uczuciem?

Napisano

przy tak zadanym pytaniu to nic ale R pucharów to nie jest ten co mysli on skacze z kwiatka na kwiatek taki wiecznie w kims zakochany lowelas.

Gość Daffne
Napisano

Czy pan X myśli o mnie?

RYCERZ PUCHARÓW, 10 PUCHARÓW, GWIAZDA

Ja to widzę podobnie jak Selenit.

Jest wzajemna świadomość atrakcyjności i sympatii (10 kielichów), ale Pan widzi siebie jako osobę flirtującą...nie traktującą poważnie tej relacji, wszak Rycesz kielichów to taki błędny rycerz...który wiecznie musi czuć upojenie uczuciowe i za tym goni jeśli coś się zakończy...

Pytanie co On myśli o Tobie... On pojawił się tu w karcie Rycerza kielichów, a on Ciebie widzi w Gwiaździe. Może widzi, że jesteś nim zauroczona i tak naprawdę to wiele możesz dla niego zrobić. Z pewnością ma świadomość, że wpadłaś po uszy i masz do niego słabość silną. Może sądzić, że chcesz z nim powaznego związku.

Troszkę realizmu tu zalecam tak dla równowagi.

Napisano

on wie, że ja bym z nim chciała coś na poważnie :) mówiłam mu o tym jakiś czas temu

Napisano

Zadałam teraz pytanie dot kontaktu od niego: jaki będzie odzew z jego strony na mojego maila do końca grudnia?

WIEŻA CESARZ 2 PUCHARY

Ta wieża to mówi, że nie będzie odpowiedzi ale te dwa puchary na końcu dają mi dużo do myślenia. Czyżby miał się w końcu przełamać i zaproponować mi to spotkanie już konkretnie umówione? W końcu cesarz to zwycięzca

Jak to widzicie?

Gość SooYoung
Napisano (edytowane)

Myślę że swoim wyznaniem podbudowałaś mu tylko Ego i Pan jest w fazie cieszenia się, że ktoś się nim interesuje i ma wzięcie.

Zachowuje się jak błędny rycerz - Ryc pucharów i podobnie myśli, czyli jest w facie fantazjowania jakie to będzie robił podboje, głównie o tym że Ciebie już zdobył i co tam sobie z Tobą zaplanuje. To tylko faza rozmyślań, a nie ma działania. I ten brak działania że strony Pan potwierdzają też karty na kontakt -> pan się pokazuje jako Cesarz, czyli czuje się bardzo pewny w tej sytuacji i uważa że to on ją kontroluje.

Po obu rozkładach widać że lepiej z tym Panem nie wiązać zbyt dużych nadziei, bo trochę czasu Ci zejdzie na czekanie aż Pan zacznie działać.

Jemu jest dobrze tak jak jest, a najlepiej to mu z samym sobą, a raczej z wyobrażeniem jaki to on jest wspaniały zdobywca, ekhm...podrywacz :D

Edytowane przez SooYoung
Napisano

podrywacz pełną gębą :P zgadza się co jakiś czas zawraca mi głowę i za każdym razem rozbudza nadzieję, że coś tym razem przyspieszy, a tu d..a

Jestem już wkurzona i zniecierpliwiona, i skłaniam się ku temu, żeby zerwać z nim kontakt i nie odpowiadać więcej na jego sms-y, maile i telefony.

Napisano

oj przełamie się i się odezwie powinien być dość miły kontakt, ale fajerwerków się nie spodziewaj. bo moim zdaniem on chce się odcinac od przeszłości i isc dalej.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
oj przełamie się i się odezwie powinien być dość miły kontakt, ale fajerwerków się nie spodziewaj. bo moim zdaniem on chce się odcinac od przeszłości i isc dalej.

Zgadzam się z Selenitkiem w 100-u %...:)