agaMAJ Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 7 denarów Król Pucharów gwiazda hmmm inna baba? w podsumie HB Kochankowie czyli wybór, głos serca, no mnie coś trafi Cytuj
nirva2991 Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 wydaje mi się , że coś robił/opracowywał i był bardzo tym pochłonięty 1 Cytuj
Gość e Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 A mi się wydaje, że najzwyczajniej w świecie chciałby odpocząć. Pobyć sam ze sobą. Cytuj
agaMAJ Napisano 14 Grudnia 2012 Autor Napisano 14 Grudnia 2012 ufff troche mnie ta Gwiazda tu zaniepokoiła, a swoich kart nie potrafię obiektywnie Cytuj
Vivere Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 A może przygotowywał się do Świat? Przygotowywał prezenty pod choinkę ? (Gwiazdka zwłaszcza) Cytuj
Gość SooYoung Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 Gwiazda to też bujanie w marzeniach i wygląda na to że chciał pobyć sam, odpocząć, coś przemyśleć - 7 den Przemyśleć swoje plany, właśnie marzenia. Może nie chciał się rozpraszać, bo myślał co Ci tu kupić na Gwiazdkę, tu zgadzam się z Vivere Cytuj
Vivere Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 A na karcie 7 denarów jakie ładne drzewko, przystrojone błyszczącymi krążkami ( denarami). Jak choinka z bombeczkami Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 7 denarów Król Pucharów gwiazda hmmm inna baba? w podsumie HB Kochankowie czyli wybór, głos serca, no mnie coś trafi A czy Pan ma żonę ? Czy to singiel ? Bo jeśli ma żonę, to patrząc na karty no i sumę ~ Sąd (według moich wyliczeń)...powiedziałabym że dlatego iż poświecał swój czas ~ zaangażowany był w swoją stałą relację - rodzinę... Cytuj
agaMAJ Napisano 15 Grudnia 2012 Autor Napisano 15 Grudnia 2012 A czy Pan ma żonę ? Czy to singiel ? Bo jeśli ma żonę, to patrząc na karty no i sumę ~ Sąd (według moich wyliczeń)...powiedziałabym że dlatego iż poświecał swój czas ~ zaangażowany był w swoją stałą relację - rodzinę... żona to przeszłość , pan jest z odzysku Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi