women32 Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 Córka ze swoim chłopakiem wybiera się na sylwestrową zabawę w towarzystwie kilkunastu osób,znajomych im i nieznajomych ciekawi ją jak się będzie tam bawić,jak przebiegnie jej noc sylwestrowa ? Król denarów odwr ,Król kielichów,Wisielec,2 mieczy odwr Będzie się kręcił koło niej ktoś złośliwy,nudziarski,nie będzie chciał się od niej odkleić,ale będzie ze swoim chłopakiem ( król kielichów ) a on będzie się nią opiekował i z nim fajnie spędzi czas,karta Wisielca podpowiada mi,że będą tam używki ( no sylwester,moja córka nie pije wcale) więc może będzie się czuć odizolowana,tak na boku.2 mieczy musi uważać na co mówi bo może spowodować awanturę,zamieszanie...ogólnie może fajnie się bawić,ale musi myśleć zanim coś powie. Proszę o Wasze przemyślenia co do tej interpretacji.Zweryfikuję po sylwestrze Cytuj
parapet Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 To wygląda na to, że to Ty wypytujesz za córki plecami o jej Sylwestra, a jeżeli nawet byłoby inaczej, to o osoby 3 nie można pytać kart. Córka jak zechce i o ile jest pełnoletnia, zapyta z własnej woli. Sugeruję zamknięcie tego wątku, bo mija się z celem. Trochę zaufania do córki, a sama Ci powie, jak było. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 To wygląda na to, że to Ty wypytujesz za córki plecami o jej Sylwestra, a jeżeli nawet byłoby inaczej, to o osoby 3 nie można pytać kart. Córka jak zechce i o ile jest pełnoletnia, zapyta z własnej woli. Sugeruję zamknięcie tego wątku, bo mija się z celem. Trochę zaufania do córki, a sama Ci powie, jak było. A ja sugeruję Moderatorom o przyjrzenie się temu, kto założył sobie nowe, zapewne drugie konto tylko po to by strzelać tutaj uwagami... Cytuj
parapet Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 Nie rozumiem. Zauważyłam, że pytanie jest niezgodne z Regulaminem, więc o co chodzi? Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 Nie rozumiem. Zauważyłam, że pytanie jest niezgodne z Regulaminem, więc o co chodzi? Nie powinnam pisać nie na temat ~ czyli poza interpretacją bo to jest niezgodne z regulaminem - off top, czy to też zauważyłaś ? czy przeoczyłaś ? O co chodzi ? Też Ci wytłumaczę, jakoś ciężko mi uwierzyć że jesteś pierwszy dzień na forum i tak dokładnie zapoznałaś sie z regulaminem, co trafiam na Twój post, to co widzę ~ uwaga do osoby która założyła wątek ~ moja intuicja mi podpowiada ze tu jest coś nie tak... P.S. Troszkę więcej wrażliwości co do użytkowników, a mniej przewrażliwienia na regulamin zalecam... Women32 w moim odczuciu jak najbardziej ma prawo zapytać o to co zapytała...natomiast nie wiem skąd Ty wysuwasz wniosek że tym łamie regulamin, jesteś pewna że nie za zgodą Córki dodała ten rozkład ?... Cytuj
women32 Napisano 14 Grudnia 2012 Autor Napisano 14 Grudnia 2012 Córka sama poprosiła mnie o wróżbę :-) nie robię niczego za jej plecami,ale jak to udowodnić ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi