Skocz do zawartości

jaki będzie odzew na mojego maila?

duo70

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zadałam teraz pytanie dot kontaktu od niego: jaki będzie odzew z jego strony na mojego maila do końca grudnia?

WIEŻA CESARZ 2 PUCHARY

Ta wieża to mówi, że nie będzie odpowiedzi ale te dwa puchary na końcu dają mi dużo do myślenia. Czyżby miał się w końcu przełamać i zaproponować mi to spotkanie już konkretnie umówione? W końcu cesarz to zwycięzca

Jak to widzicie?

Gość Lukrusia
Napisano

WIEŻA CESARZ 2 PUCHARY

Pan będzie w szoku na e-maila bo nie spodziewa się , ale jako cesarz nie będzie skory do odpisania bo Cesarz lubi rządzić on nie jest skory do kontaktu ale 2 kielichy to fajna karta może skłoń pana poprzez dodanie do maila życzeń

Gość SooYoung
Napisano

Od rycerza pucharów ? Napisałam we wcześniejszym temacie na tego pana, że Pan czuje się w tej relacji pewnie i nie chce zmieniać swojego stanowiska, a raczej przekonania, że to on tu rozdaje karty. Dobrze mu tak jak jest.

W 2 pucharów może być mail, ale trochę poczekasz, a to czekanie nieźle Cie wkurza.

Napisano

pan sam zaproponował kawę a ja odpisałam ze ok, tylko, że teraz cisza

tak, to czekanie wkurza mnie na maxa :)

Napisano

WIEŻA CESARZ 2 PUCHARY

Pan tutaj stanie na wysokości zadania, zaproponował kawę, to kawa będzie :) Ale może w późniejszym terminie... W sumie masz Koło Fortuny, pewnego biegu wydarzeń nie da się przyspieszyć, może panu przytrafiła się jakaś sytuacja losowa... :mysli:

Napisano

A ja to widze tak, ze skoro zaproponowal te kawe to ona bedzie. Mozliwe nawet, ze szybciej niz sobie to pierwotnie zaplanowal. Cesarz jest konkretny a za nim sa 2 Kielichy, to karta otwartosci i spotkania wlasnie. Wieza moze tu po prostu zmienic powaznie jego pierwotne plany z Toba. Mozliwe nawet, ze zaproponowal Ci te kawe nie liczac konkretnie na to, ze sie zgodzisz a tu jednak tak.

I skoro tak, w Cesarzu postanowil to juz konkretnie zaplanowac, zeby slowa cialem sie staly.

Podsum (HB) to XXII Glupiec i 0 Glupiec. Pan najpierw sam sobie musi (musial) poukladac swoje prywatny chaos w glowie, zeby moc Tobie cos konkretnego zaproponowac. Dlatego dla niego moze byc to sprawa przyspieszona, bo wczesniej moze bylo to bardziej w sferze planow a teraz juz czyms, co chce zrealizowac. Dla Ciebie moze to jednak chwilunie potrwac. :) Ale bedzie ok.

Napisano

Sacral masz rację, on raczej nie liczył na to, że się zgodzę :)

Napisano

Wieza własnie mowi, ze bedzie bo się przelamie. Wazne jest ułozenie kart, na ktorej sa pozycji. Owszem będzie odzew ale bez fajerwerków a pan to mi się kojarzy z kims kto chce zapomniec o przeszłosci i zaczac od nowa.

Napisano

Pan chyba nie spodziewał Twojego "tak" i chyba nie za bardzo widzi w tej chwili opcję spotkania. Natomiast 2 Puchary mówią, że do spotkania dojdzie jak pan będzie miał ochotę i zdecyduje, że to ten dzień i ten czas.

Napisano (edytowane)

Weryfikacja

A więc pan odpisał na maila ale nie wspomniał o kawie :/ ja mu też coś znowu odpisałam. I tak sobie co jakiś czas piszemy....

Zadałam kartom pytanie: Jaki będzie odzew ?

2 BUŁAWY 4 DENARY 6 BUŁAW

Myślę, że dostał to czego chciał (tzn moją odpowiedź) i teraz znowu będę czekała aż łaskawie się odezwie

Bardzo bym prosiła o zerknięcie na to.

pzdr

Edytowane przez duo70