duo70 Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 Zadałam teraz pytanie dot kontaktu od niego: jaki będzie odzew z jego strony na mojego maila do końca grudnia? WIEŻA CESARZ 2 PUCHARY Ta wieża to mówi, że nie będzie odpowiedzi ale te dwa puchary na końcu dają mi dużo do myślenia. Czyżby miał się w końcu przełamać i zaproponować mi to spotkanie już konkretnie umówione? W końcu cesarz to zwycięzca Jak to widzicie? Cytuj
Gość Lukrusia Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 WIEŻA CESARZ 2 PUCHARY Pan będzie w szoku na e-maila bo nie spodziewa się , ale jako cesarz nie będzie skory do odpisania bo Cesarz lubi rządzić on nie jest skory do kontaktu ale 2 kielichy to fajna karta może skłoń pana poprzez dodanie do maila życzeń Cytuj
Gość SooYoung Napisano 15 Grudnia 2012 Napisano 15 Grudnia 2012 Od rycerza pucharów ? Napisałam we wcześniejszym temacie na tego pana, że Pan czuje się w tej relacji pewnie i nie chce zmieniać swojego stanowiska, a raczej przekonania, że to on tu rozdaje karty. Dobrze mu tak jak jest. W 2 pucharów może być mail, ale trochę poczekasz, a to czekanie nieźle Cie wkurza. Cytuj
duo70 Napisano 15 Grudnia 2012 Autor Napisano 15 Grudnia 2012 pan sam zaproponował kawę a ja odpisałam ze ok, tylko, że teraz cisza tak, to czekanie wkurza mnie na maxa Cytuj
maddie88 Napisano 15 Grudnia 2012 Napisano 15 Grudnia 2012 WIEŻA CESARZ 2 PUCHARY Pan tutaj stanie na wysokości zadania, zaproponował kawę, to kawa będzie Ale może w późniejszym terminie... W sumie masz Koło Fortuny, pewnego biegu wydarzeń nie da się przyspieszyć, może panu przytrafiła się jakaś sytuacja losowa... Cytuj
duo70 Napisano 15 Grudnia 2012 Autor Napisano 15 Grudnia 2012 jemu ciągle się coś przytrafia. ten typ tak ma Cytuj
SacralNirvana Napisano 15 Grudnia 2012 Napisano 15 Grudnia 2012 A ja to widze tak, ze skoro zaproponowal te kawe to ona bedzie. Mozliwe nawet, ze szybciej niz sobie to pierwotnie zaplanowal. Cesarz jest konkretny a za nim sa 2 Kielichy, to karta otwartosci i spotkania wlasnie. Wieza moze tu po prostu zmienic powaznie jego pierwotne plany z Toba. Mozliwe nawet, ze zaproponowal Ci te kawe nie liczac konkretnie na to, ze sie zgodzisz a tu jednak tak. I skoro tak, w Cesarzu postanowil to juz konkretnie zaplanowac, zeby slowa cialem sie staly. Podsum (HB) to XXII Glupiec i 0 Glupiec. Pan najpierw sam sobie musi (musial) poukladac swoje prywatny chaos w glowie, zeby moc Tobie cos konkretnego zaproponowac. Dlatego dla niego moze byc to sprawa przyspieszona, bo wczesniej moze bylo to bardziej w sferze planow a teraz juz czyms, co chce zrealizowac. Dla Ciebie moze to jednak chwilunie potrwac. Ale bedzie ok. Cytuj
duo70 Napisano 15 Grudnia 2012 Autor Napisano 15 Grudnia 2012 Sacral masz rację, on raczej nie liczył na to, że się zgodzę Cytuj
Selenit666 Napisano 15 Grudnia 2012 Napisano 15 Grudnia 2012 Wieza własnie mowi, ze bedzie bo się przelamie. Wazne jest ułozenie kart, na ktorej sa pozycji. Owszem będzie odzew ale bez fajerwerków a pan to mi się kojarzy z kims kto chce zapomniec o przeszłosci i zaczac od nowa. Cytuj
duo70 Napisano 15 Grudnia 2012 Autor Napisano 15 Grudnia 2012 my nie byliśmy razem tzn nie byliśmy parą Cytuj
werona Napisano 15 Grudnia 2012 Napisano 15 Grudnia 2012 Pan chyba nie spodziewał Twojego "tak" i chyba nie za bardzo widzi w tej chwili opcję spotkania. Natomiast 2 Puchary mówią, że do spotkania dojdzie jak pan będzie miał ochotę i zdecyduje, że to ten dzień i ten czas. Cytuj
duo70 Napisano 19 Grudnia 2012 Autor Napisano 19 Grudnia 2012 (edytowane) Weryfikacja A więc pan odpisał na maila ale nie wspomniał o kawie :/ ja mu też coś znowu odpisałam. I tak sobie co jakiś czas piszemy.... Zadałam kartom pytanie: Jaki będzie odzew ? 2 BUŁAWY 4 DENARY 6 BUŁAW Myślę, że dostał to czego chciał (tzn moją odpowiedź) i teraz znowu będę czekała aż łaskawie się odezwie Bardzo bym prosiła o zerknięcie na to. pzdr Edytowane 19 Grudnia 2012 przez duo70 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi