Gość sheina Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 1. praca księżyc,dwójka buław, as buław mysle,ze jakies oferty prze zneta beda przeze mnie przegladane, co da mi pewien impuls do ruszenia z impasu 2. zdrowie 6 pucharów, gwiazda, as pcharów hahaha będę śmigać jak ta lala, samopoczucie całkiem pieknei się prezentuje bede LSNIC zdrowiem cos duzo wody w tych kartach i tak sobie mysle ...co to moze byc... hmm moze prawidlowy obieg plynow )) limfatycznych szczegolnie po spoyzciu ( 6 picharow ma kielona hahahaha bo si impreza szykuje.. 3. rozrywka diabel, smierc, królowa buław hahahaha alkohlizacja PO TRUPACH czyli dzampreza piatkowa się pokazuje 4. mezczyzni papież, 8 buław, mag a taki jedne znowu bedzie czarowal ;P 5. przyjaznie 9 pucharów, słonce, giermek pucharów milo cieplo i serdecznie, tak jak powinno byc 6. co mnie mile zaskoczy w przyszlym? głupiec, dwójka pucharów, kapłanka no i nei wiem chyba mila zabawa i mile spotkanie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi