Skocz do zawartości

jaką przyszłość przyniesie mi staż

Gość Lukrusia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Lukrusia
Napisano

3kije to było

diabeł to jest

10 mieczy mój następny krok

król kijów co mi da

2 kije wynik

Rozkład droga

Początek stażu ciekawy , uczyłam się wielu nowych rzeczy na pierwszym stanowisku pracy , następnie zmieniono mi stanowisko pracy na inne co prawda spokojniejsze ale nudnawe.

Teraz strasznie się męczę w obecnym miejscu pracy , praca pozbawiona kontaktu z klientami , miejsce informacji nie dla wszystich pracowników dostępne muszą mieć przepustkę , Mój następny krok odchoruję ten stan sama się podniosę z tego przygnębienia .

Co mi da energia działania , jak wrócę do pracy bo narazie to jestem przeziębiona i odchorowuje w domu wynik jak wrócę to odrazu będę sobie szukać rozmówców :) bo 2 szuka drugiej osoby kontaktu..

]

Gość SooYoung
Napisano

Żeby coś się zmieniło musisz sama zadziałać i uderzyć z prośbą, albo naświetlić sprawę jakiemuś szefowi lub kierownikowi - Król buław.

Widać że na obecnym miejscu pracy czujesz się jak w pułapce i się meczysz, dlatego najlepiej to skończyć. Zrobisz, bo masz 10 mieczy.

A 2 buławy pokazują mi właśnie punkt informacyjny i albo przejdziesz w nowe miejsce, oby sądząc po 10 mieczach, albo znowu szef cię wrzuci tu gdzie jesteś i masz jak ta postać z 2 buław - stoisz, Ty raczej siedzisz i tępym wzorkiem patrzysz się w dal, bo nic się nie dzieje.

Znajdź kogoś kto Cię poprze i pomoże zmienić stanowisko