Gość Lukrusia Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 3kije to było diabeł to jest 10 mieczy mój następny krok król kijów co mi da 2 kije wynik Rozkład droga Początek stażu ciekawy , uczyłam się wielu nowych rzeczy na pierwszym stanowisku pracy , następnie zmieniono mi stanowisko pracy na inne co prawda spokojniejsze ale nudnawe. Teraz strasznie się męczę w obecnym miejscu pracy , praca pozbawiona kontaktu z klientami , miejsce informacji nie dla wszystich pracowników dostępne muszą mieć przepustkę , Mój następny krok odchoruję ten stan sama się podniosę z tego przygnębienia . Co mi da energia działania , jak wrócę do pracy bo narazie to jestem przeziębiona i odchorowuje w domu wynik jak wrócę to odrazu będę sobie szukać rozmówców bo 2 szuka drugiej osoby kontaktu.. ] Cytuj
Gość SooYoung Napisano 15 Grudnia 2012 Napisano 15 Grudnia 2012 Żeby coś się zmieniło musisz sama zadziałać i uderzyć z prośbą, albo naświetlić sprawę jakiemuś szefowi lub kierownikowi - Król buław. Widać że na obecnym miejscu pracy czujesz się jak w pułapce i się meczysz, dlatego najlepiej to skończyć. Zrobisz, bo masz 10 mieczy. A 2 buławy pokazują mi właśnie punkt informacyjny i albo przejdziesz w nowe miejsce, oby sądząc po 10 mieczach, albo znowu szef cię wrzuci tu gdzie jesteś i masz jak ta postać z 2 buław - stoisz, Ty raczej siedzisz i tępym wzorkiem patrzysz się w dal, bo nic się nie dzieje. Znajdź kogoś kto Cię poprze i pomoże zmienić stanowisko Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi