Skocz do zawartości

matka mojego BYłEGO Chłopaka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

będę bardzo wdzięczna jesli ktoś powie mi jak można zinterpretować mój sen - gdyż ciężko mi znaleźć takową interpretacje.. niestety sny mi się sprawdzają i już uzależniona jestem od tego :dostal_na:

rozstałam się ze swoim byłym chłopakiem dlatego że mnie zdradzał... jego matka i ojciec dowiedzieli się o tym i grzecznie to ujmę "zbesztali go"- miejsce miało pół roku temu kiedy to zakończyłam z nim kontakt i ze złości rodzice o wszystkim się dowiedzieli jkaiego to gada pod dachem trzymają który na zycie swojej matki przysięga że nigdy nie dopuści się zdrady.

i niedawno miałam sen w którym jechałam samochodem - i miałam wypadek - jego rodzice przybiegli mi na pomoc - pomogli mi się wydostać z samochodu i byli bardzo mili dla mnie - nie zaprzecze w życiu normlanym pomijając sen byli również dla mnie bardzo mili.

i kolejny sen miałam dzisiejzej nocy - odwiedziła mnie jego matka z siostrą - cały czas na mnie patrzyła i się uśmiechała - nic się do mnie nie odzywała

CZY TAKIE SNY MAJą JAKIś SENS? JAKIEś ZNACZENIE?

:dostal_na: czy sobie wogóle głowy nie zawracać?:tongue:

JEśLI KTOś BYłBY SKłONNY COś DOPOWIEDZIEć BYłABYM NA PRAWDE BARDZO WDZIęCZNA :uscisk:

Napisano

Prooosze o interpretacje tego snu - zalezy mi na niej bardzo :-)

Napisano

Witam chcialabym Ci pomoc, ale nie wiem czy wlasciwie to zinterpretuje. Wypadek to jakies klopoty, raczej natury finansowej, były chłopak to znak, ze myslisz o nim, ale sadze, ze bardziej wspominasz jego rodzicow jako ludzi z ktorymi naprawde mialas dobre kontakty. Szczerze to wedlug mnie ten sen nie ma wiekszego znaczenia, ukazuje tylko dobre relacje twoje glownie z rodzina bylego i to, ze po prostu czesto to wspominasz, ale moge sie mylic, pozdrawiam :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...