SacralNirvana Napisano 15 Grudnia 2012 Napisano 15 Grudnia 2012 Chodzi o to, co bedzie mnie dzis najbardziej zajmowalo? Karty ciagnelam wczoraj, weryfikacja bedzie wieczorem. Ciekawe karty, wiec pisze rozklad ogolnie, zeby zobaczyc, co takiego pokazaly i jak trafnie. 4 Bulaw, XX Sad, Krol Monet ---> suma (normalos) XXI Swiat; suma (HB) VI Kochankowie. Tak sobie patrze i mysle, ze dzien bedzie pracowity po prostu. 4 Bulawy to ja i moje corki (czesto sie tak pokazujemy, pomimo, ze my energia zenska ), XX Sad to rodzina i sprawy rodzinne. Pracowicie w tym Krolu Monet. Roboty domowe i przydomowe. Ewentualnie moze jakis Krolik Monet sie przyodezwie. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 15 Grudnia 2012 Napisano 15 Grudnia 2012 Wiesz Kochana, tutaj zdecydowanie najwięcej będziesz pochłonięta sprawami domowymi ~ rodzinnymi...ale, jak na moje czucie zaznacza się tutaj obecność jakiegoś Pana, na pewno nie jest to jakiś kolega ~ tylko ktoś kto ma spory wpływ właśnie na sprawy dotyczące Twojej rodziny...to będzie dziś najważniejsze dla Ciebie w ciągu dnia - tak uważam... Zatem ~ Milutkiego i Szczęśliwego dnia. Cytuj
werona Napisano 15 Grudnia 2012 Napisano 15 Grudnia 2012 Oj tak, dzień w domku i sprawy rodzinne najważniejsze, 4 Buław to też rodzina, harmonia i pokój, zabawa w gronie przyjaciół (więc może dlatego pokazujecie się w 4 Buław, a poza tym Ty+3 dziewczynki, więc 4), a w Królu Monet widziałabym ojca dziewczynek albo jakiegoś innego mężczyznę związanego z materią lub po prostu z ustabilizowaną sytuacją życiową lub takiego, na którego możesz liczyć. Miłego dnia Cytuj
SacralNirvana Napisano 15 Grudnia 2012 Autor Napisano 15 Grudnia 2012 Kolezanka za niedlugo wpadnie, wiec towarzystwo bedzie swietne. Krol Monet jako facet - jest kilka opcji. Zobaczymy... Cytuj
SacralNirvana Napisano 17 Grudnia 2012 Autor Napisano 17 Grudnia 2012 Weryfikacja Jw. Wpadla kolezanka. Poza tym dzien bardzo poswiecony domowi. Przed wizyta kolezanki jeszcze polecialam na zakupy, kupic 1-2 rzeczy... a wracalam obladowana zakupami jak wielblad i tak sobie myslalam, ze teraz to ze mnie Krol a nie Krolowa. Kontaktu zadnego nie bylo z Krolem Monet. Czyli to chyba ja zapracowana po uszy sie pokazalam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi