Skocz do zawartości

Co bedzie dzis dla mnie najwazniejsza sprawa dnia?

SacralNirvana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chodzi o to, co bedzie mnie dzis najbardziej zajmowalo? Karty ciagnelam wczoraj, weryfikacja bedzie wieczorem. Ciekawe karty, wiec pisze rozklad ogolnie, zeby zobaczyc, co takiego pokazaly i jak trafnie.

4 Bulaw, XX Sad, Krol Monet ---> suma (normalos) XXI Swiat; suma (HB) VI Kochankowie.

Tak sobie patrze i mysle, ze dzien bedzie pracowity po prostu. 4 Bulawy to ja i moje corki (czesto sie tak pokazujemy, pomimo, ze my energia zenska :hahahaha: ), XX Sad to rodzina i sprawy rodzinne. Pracowicie w tym Krolu Monet. Roboty domowe i przydomowe. Ewentualnie moze jakis Krolik Monet sie przyodezwie.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Wiesz Kochana, tutaj zdecydowanie najwięcej będziesz pochłonięta sprawami domowymi ~ rodzinnymi...ale, jak na moje czucie zaznacza się tutaj obecność jakiegoś Pana, na pewno nie jest to jakiś kolega ~ tylko ktoś kto ma spory wpływ właśnie na sprawy dotyczące Twojej rodziny...to będzie dziś najważniejsze dla Ciebie w ciągu dnia - tak uważam...

Zatem ~ Milutkiego i Szczęśliwego dnia.;):)

Napisano

Oj tak, dzień w domku i sprawy rodzinne najważniejsze, 4 Buław to też rodzina, harmonia i pokój, zabawa w gronie przyjaciół (więc może dlatego pokazujecie się w 4 Buław, a poza tym Ty+3 dziewczynki, więc 4), a w Królu Monet widziałabym ojca dziewczynek albo jakiegoś innego mężczyznę związanego z materią lub po prostu z ustabilizowaną sytuacją życiową lub takiego, na którego możesz liczyć.

Miłego dnia :)

Napisano

Kolezanka za niedlugo wpadnie, wiec towarzystwo bedzie swietne. Krol Monet jako facet - jest kilka opcji. Zobaczymy... :)

Napisano

Weryfikacja

Jw. Wpadla kolezanka. Poza tym dzien bardzo poswiecony domowi. Przed wizyta kolezanki jeszcze polecialam na zakupy, kupic 1-2 rzeczy... a wracalam obladowana zakupami jak wielblad i tak sobie myslalam, ze teraz to ze mnie Krol a nie Krolowa. :hahahaha: Kontaktu zadnego nie bylo z Krolem Monet. Czyli to chyba ja zapracowana po uszy sie pokazalam.