monika991 Napisano 15 Grudnia 2012 Napisano 15 Grudnia 2012 Witajcie. Miałam dziś bardzo dziwny i emocjonalny sen. Jedyne co z niego pamiętam, to to, że miałam psa, o którym marzę od dawna, ale z różnych okoliczności nie mogę go mieć. Niestety, pies ten zniknął mi z oczy kiedy byłam na łodzi i wiedziałam, że utonął. Czułam wtedy ogromną rozpacz. Zapytałam kart o ukryte znaczenie snu. Co mi się śniło dosłownie: IX denarów, VII denarów, VIII denarów => suma X koło fortuny - Zdecydowanie sen o posiadaniu upragnionego zwierzęcia. Praca przyniosła oczekiwane efekty. Coś na co się tyle czekało, w końcu się zrealizowało. Radość i szczęścię z tym związane. W podsumie, strata tego zwierzaka. Jakie było ukryte znaczenie snu: IV Mieczy, Królowa Buław, III Buław dołożyłam potem jeszcze Pazia denarów => III Cesarzowa - Powinnam wycofać się z pewnych spraw dla własnego dobra. Przynajmniej teraz. Możliwe, że dojdzie do jakiegoś przewrotu, wyjdzie coś nowego na jaw. Przypuszczam, że chodzi o nową znajomość z Panem którego niedawno poznałam. Stawiałam karty odnośnie tego pana, co o mnie myśli i pokazałam się właśnie jako Królowa Buław. Jego natomiast widzę w tej 3 buław, jest obecnie daleko zagranicą i szykuje się do powrotu na święta do domu. Paź denarów podpowiada mi, żeby być w tej relacji bardziej otwarta i ciepła. Dbać o tą relację, ale dopiero za jakiś czas. W podsumie jakby czekało mnie coś miłego wraz z korzystnym rozwojem wydarzeń. Liczę na Waszą pomoc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi