Skocz do zawartości

myślenie o kimś a karta księżyc

Gość sheina

Rekomendowane odpowiedzi

Gość sheina
Napisano

słychajcie..:)

czesto mi ostatnio wychodzi w rozkladach np , przy pytaniu czy pan jakis mysli o pani miedzy innymi kartami własnei k SIEZYC z reguly karty są dobre. Panstwo sie do siebie oedzywaja po klotni, zakonczyli znanjomosc, ale pani pyta wlasnei czy on o niej mysli, - reszt kart nie jest zła

jak to widzicie? ze pani snuje iluzje ze on o niej mysli a ten ma gdzies :P? ja mam czesto an kartach na obrazku w ksiecyzu twarz kobiety...

Napisano

jak jest ksiezyc to jak najbardziej mysli ale tez zalezy jakie karty obok sa

Napisano

Karta tajemnicy,złudzen,nieodkrytych pragnien..

Napisano

Zgadzam sie z Selenit... mysli. Ksiezyc pokazuje swiat mysli, wyobrazen itd. To moga byc jakies marzenia, wyobrazenia, rozmyslania. Nie czysto intelektualne, bardziej dotykaja swiat wyobrazni i marzen, jak np. myslenie o kims bliskim, niekoniecznie dostepnym. :)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Gdy wypada Księżyc w pytaniach ~ Czy myśli...no to oczywiste jest ze wszystko zależy od tego jakie karty są obok, ale bez tego powiem Ci Kochanie że jeśli wypada Księżyc przy takim pytaniu - myśleć myśli na pewno (poza myśleniem działa też Panu wyobraźnia, Księżyc to zmienność, uleganie uczuciom/emocjom, marzenia i sny), ~ jest pełen lęków i obaw, no nie wiem np. może się bać o to że relacja już się nie odrodzi, albo że jak się odezwie Pani nie zechce z Nim gadać etc...

Księżyc to też odczuwanie tęsknoty, marzenia o kimś "nieosiągalnym"...no i smutek...

Więc można wnioskować że myśli i mało tego Tęskni...

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

No właśnie, szkoda...ale widzisz Kochanie...właśnie te lęki często są blokadą w działaniach...

Ehh, no ciężko zrozumieć ludzi którzy milczą, nie dzwonią, nie piszą pomimo tego że im zależy...ale uwierz mi ~ bywa i tak...że gdy ktoś się nie odzywa, nie działa ~ nie zawsze oznacza że mu nie zależy, wiem to z doświadczenia, z obserwacji, ale i sama po sobie...też potrafiłam nie odpisywać nie oddzwaniać, wyłączać telefon na kilka dni, z powodów ~ przeróżnych, tylko mi znanych, mimo tego że okropnie mocno mi zależało (no i co sobie wtedy myślała osoba której "unikałam"(?) )...no, i myślę że właśnie Księżyc doskonale obrazuje takie właśnie zachowania...

Oczywiście nie wiem jak jest w tym przypadku...ale...różnie może być...

Gość sheina
Napisano

ehh ja mam albo 5 mieczy albo ten ksiezyc...nei rozmiem tych karta a nei bede naciągać pod swoją wizję....

ja wiem miss ,ale kurde no... jak ktos pisze do Ciebie mimo,ze TY konczysz to jakos nie bardzo sobei moge wyobrazic ,ze koms moze zalezec..

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Czy ja dobrze rozumiem ? Zamilkł gdy mu Pani napisała, no napisałaś że to koniec ? Wtedy zamilkł ?

Gość sheina
Napisano

ni eon napisal, potem ja pisalam ,z neich sie odcina z radoscia a potem pisalam co sjeszcze i mnei zlal, a po paru dniach,ze neich ma chcoiaz tyle klasy zeby mi chociaz co tam napisac.- odezwal sie,ale ja bylam wkurzona i tak to skonczylam sobei a on ze i tak bedzi emnei lubil i zawsze lubil...poszlamm,,, ..wkurzylam sie znowu i na fejsi episalam,ale mnei jzu zlal.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Heh no trudne są takie sytuacje, ale tutaj ewidentnie widać że "kto się lubi ten się czubi" ~ łapiecie się za "grzywy", jedno na drugie wkurzone, jedno drugiemu

"wbija szpileczki" jest full emocji...nie wiem o co Wam poszło, no ale oczywiście to już Wasze "priv"...powiem Ci Kochanie, to dobrze że są emocje, gorzej jeśli nie ma ich wcale...podsumuje to tak ~ na czuja ~ to nie koniec Waszego rozdziału... z resztą pamiętam karty na tę relację, tam też nie bylo widać żadnego końca tej znajomości...

Gość sheina
Napisano

ale teraz ja juz ię wypalilam...przegial pale a on iagle nei widzi prblem albo go bagatelizuje i cioagel o t samno..ile mozna..wicej nie.

Gość gość5
Napisano
słychajcie..:)

czesto mi ostatnio wychodzi w rozkladach np , przy pytaniu czy pan jakis mysli o pani miedzy innymi kartami własnei k SIEZYC z reguly karty są dobre. Panstwo sie do siebie oedzywaja po klotni, zakonczyli znanjomosc, ale pani pyta wlasnei czy on o niej mysli, - reszt kart nie jest zła

jak to widzicie? ze pani snuje iluzje ze on o niej mysli a ten ma gdzies :P? ja mam czesto an kartach na obrazku w ksiecyzu twarz kobiety...

hm.... czesto mi wychodzi w odp. na pytanie czy pan myśli - generalnie odbieram to na "tak"- to takie marzenia/tęsknota przede wszystkim...........