malefica Napisano 15 Grudnia 2012 Napisano 15 Grudnia 2012 Jak rozwiąże się sytuacja konfliktowa pomiędzy mną a pewnym panem? rycerz kielichów, wisielec, kapłan Kompletnie nie wiem, rycerz kielichów to próba przyjacielskiego rozwiązania, ale wisielec i kapłan nie wróżą nic dobrego, będzie uparcie stał przy swoim stanowisku? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 15 Grudnia 2012 Maestro Napisano 15 Grudnia 2012 Dla mnie to się pogodzicie,choć cięzko bedzie, trzeba przeczekac jeszcze trochę Cytuj
SacralNirvana Napisano 15 Grudnia 2012 Napisano 15 Grudnia 2012 Jest mozliwosc, ale jezeli przeskoczycie pewne Wasze ograniczenia. Tu pokazuje sie Wisielec a ten moze swiadczyc o tym, ze sytuacja chwilowo utknac w martwym punkcie, jezeli nie zostanie rozpatrzona od innej strony. W Rycku Kielichow jest wprawdzie gest i wyjscie w strone partnera, ale to nie Krol, wiec i zapal nie taki. Rycek raz chce a raz mu sie nie chce. Po Wisielcu, jezeli inaczej do tego podejdziecie, jest Kaplan. To moze pokzazywac poglebienie relacji. Podsum (HB) to XV Diabel i VI Kochankowie. Tu znowu, tak jak w Wisielcu jest wskazane na potrzebe wyjscia poza pewne ograniczenia. Obejetnie w kim tkwiace. Moze w Tobie, moze w nim, moze w Was obojgu. Jezeli tak sie stanie, mozliwe jest wejscie na droge decyzji prosto z serca... Ale troche pracy to wymaga. Cytuj
malefica Napisano 15 Grudnia 2012 Autor Napisano 15 Grudnia 2012 Generalnie teraz do mnie się nie odzywa w ogóle. Ja w sms-ach napisałam co mnie boli. Ale zero odzewu. Konflikt jest na dwóch polach. Zaangażowania, i pożyczonych pięniążków. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi