Skocz do zawartości

Jak rozwiąże sytuacja?

malefica

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak rozwiąże się sytuacja konfliktowa pomiędzy mną a pewnym panem?

rycerz kielichów, wisielec, kapłan

Kompletnie nie wiem, rycerz kielichów to próba przyjacielskiego rozwiązania, ale wisielec i kapłan nie wróżą nic dobrego, będzie uparcie stał przy swoim stanowisku?

• Maestro
Napisano

Dla mnie to się pogodzicie,choć cięzko bedzie, trzeba przeczekac jeszcze trochę

Napisano

Jest mozliwosc, ale jezeli przeskoczycie pewne Wasze ograniczenia. Tu pokazuje sie Wisielec a ten moze swiadczyc o tym, ze sytuacja chwilowo utknac w martwym punkcie, jezeli nie zostanie rozpatrzona od innej strony. W Rycku Kielichow jest wprawdzie gest i wyjscie w strone partnera, ale to nie Krol, wiec i zapal nie taki. Rycek raz chce a raz mu sie nie chce. Po Wisielcu, jezeli inaczej do tego podejdziecie, jest Kaplan. To moze pokzazywac poglebienie relacji. Podsum (HB) to XV Diabel i VI Kochankowie. Tu znowu, tak jak w Wisielcu jest wskazane na potrzebe wyjscia poza pewne ograniczenia. Obejetnie w kim tkwiace. Moze w Tobie, moze w nim, moze w Was obojgu. Jezeli tak sie stanie, mozliwe jest wejscie na droge decyzji prosto z serca... Ale troche pracy to wymaga.

Napisano

Generalnie teraz do mnie się nie odzywa w ogóle. Ja w sms-ach napisałam co mnie boli. Ale zero odzewu. Konflikt jest na dwóch polach. Zaangażowania, i pożyczonych pięniążków.