Skocz do zawartości

czy to choroba ;( ?

blueeyes210

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzisiaj chcialam postawic karty na zdrowie moich rodzicow.

Mojej mamie wyszly dobre karty : 3 Pentakli Odwrocona, As Pentakli, Krol Pentakli i Krol Mieczy.

Ale mojemu tacie juz nie wyszly tak pomyslne karty... : As Mieczy Odwrocony, Kolo Fortuny Odwrocone,Krolowa Bulaw Odwrocona i 6 Pentakli.

Jestem przerazona...podobno moze to oznaczac powazne choroby zwiazane z watroba,chorobami psychicznymi,krwiakami mozgu,a nawet smiercia samobojcza badz morderstwem.

Czy te karty w polaczeniu sa az tak zle ?

Powiedzialam tacie zeby zbadal watrobe to mnie wysmial...nie wierzy w tego typu rzeczy.

;(

Napisano

nie igra się kartami na zdrowie. Od zdrowia są lekarze nie karty a po tych nic nie wiadać złego od zwykłe przeziebienie z zapaleniem zatok i gorączka moze być u taty a u mamy problemy moga być z trawieniem ale nikogo umierającego tu nie widać.

Napisano

sprawdzilam po kolei co znaczy kazda karta w sprawid zdrowia i mowily wlasnie o takich a nie innych dolegliwosciach..

No to namieszalam

Napisano

Tata Cię wyśmiał mówiąc, że nie wierzy w takie rzeczy.

Stąd wniosek, ze stawiałaś te karty bez zgody rodziców.

Tak się nie robi moja droga, poczytaj sobie Regulamin Interpretacji i Kodeks Etyczny Tarocisty.

Napisano

Czyli jak sie stawia karty bez zgody to pokazuja nieprawde?

A co jesli np do wrozki przychodzi klient i chce sie dowiedziec czy jego corka jest szczesliwa.Wiele razy widzialam w tv jak stawiaja karty, wiem, ze polowa przynajmniej to falszywe tarocistki no ale jednak...

Napisano

blueeyes - co zrobi wróżka w takiej sytuacji to już kwestia jej etyki, osobiście najczęściej odmawiam.

Tutaj zaś mamy forum i Regulamin.

Nie chodzi o nieprawdę, nic nie zrozumiałaś....

Prosiłam, być ów Regulamin i Kodeks poczytała.

Wątek zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...