blueeyes210 Napisano 15 Grudnia 2012 Napisano 15 Grudnia 2012 Dzisiaj chcialam postawic karty na zdrowie moich rodzicow. Mojej mamie wyszly dobre karty : 3 Pentakli Odwrocona, As Pentakli, Krol Pentakli i Krol Mieczy. Ale mojemu tacie juz nie wyszly tak pomyslne karty... : As Mieczy Odwrocony, Kolo Fortuny Odwrocone,Krolowa Bulaw Odwrocona i 6 Pentakli. Jestem przerazona...podobno moze to oznaczac powazne choroby zwiazane z watroba,chorobami psychicznymi,krwiakami mozgu,a nawet smiercia samobojcza badz morderstwem. Czy te karty w polaczeniu sa az tak zle ? Powiedzialam tacie zeby zbadal watrobe to mnie wysmial...nie wierzy w tego typu rzeczy. ;(
Selenit666 Napisano 15 Grudnia 2012 Napisano 15 Grudnia 2012 nie igra się kartami na zdrowie. Od zdrowia są lekarze nie karty a po tych nic nie wiadać złego od zwykłe przeziebienie z zapaleniem zatok i gorączka moze być u taty a u mamy problemy moga być z trawieniem ale nikogo umierającego tu nie widać.
blueeyes210 Napisano 15 Grudnia 2012 Autor Napisano 15 Grudnia 2012 sprawdzilam po kolei co znaczy kazda karta w sprawid zdrowia i mowily wlasnie o takich a nie innych dolegliwosciach.. No to namieszalam
KatiJo Napisano 15 Grudnia 2012 Napisano 15 Grudnia 2012 Tata Cię wyśmiał mówiąc, że nie wierzy w takie rzeczy. Stąd wniosek, ze stawiałaś te karty bez zgody rodziców. Tak się nie robi moja droga, poczytaj sobie Regulamin Interpretacji i Kodeks Etyczny Tarocisty.
blueeyes210 Napisano 15 Grudnia 2012 Autor Napisano 15 Grudnia 2012 Czyli jak sie stawia karty bez zgody to pokazuja nieprawde? A co jesli np do wrozki przychodzi klient i chce sie dowiedziec czy jego corka jest szczesliwa.Wiele razy widzialam w tv jak stawiaja karty, wiem, ze polowa przynajmniej to falszywe tarocistki no ale jednak...
KatiJo Napisano 15 Grudnia 2012 Napisano 15 Grudnia 2012 blueeyes - co zrobi wróżka w takiej sytuacji to już kwestia jej etyki, osobiście najczęściej odmawiam. Tutaj zaś mamy forum i Regulamin. Nie chodzi o nieprawdę, nic nie zrozumiałaś.... Prosiłam, być ów Regulamin i Kodeks poczytała. Wątek zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi