adrienneb Posted December 15, 2012 Share Posted December 15, 2012 Sniło mi się, że mój kolega, który chodzi z takim chłopakiem do klasy(który podoba mi się) zapytał się mnie kto mi się podoba a ja skłamałam mówiąc, że jest to ktoś inny no i mój kolega zaczął się śmiać, że ten ktoś jest beznadziejny itp. To ja próbowałam odkręcić, że to jednak nie on mi sie podoba, ale nie zdradziłam o kogo chodzi tak naprawdę. Później w jedej chwili znalazłam się w sytuacji, kiedy to jakiś nieznajomy mówi mi, że podobam sie temu chłopakowi, który mi się podoba. Dodam, że to było w okresie kiedy już przestałam myśleć o tym chłopaku i dałam sobie z nim spokój, bo myślałam, że on nie zwraca na mnie uwagi. I moje pytanie dotyczy czy to może być prawda czy to tylko moja podświadomość chce żeby to była prawda. Dodam, że czasami mam prorocze sny i one się sprawdzają, ale nie zawsze. Mam nadzieje, że nie zawiłam za bardzo mojej wypowiedzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KatiJo Posted December 15, 2012 Share Posted December 15, 2012 Dużo myślisz o nim to i tak Ci się śni. Nie ma w tym nic proroczego. Nie jest wykluczone, że mu się podobasz, ale nie ma to nic wspólnego ze snem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrienneb Posted December 16, 2012 Author Share Posted December 16, 2012 Ale napisałam właśnie, że już o nim nie myślałam i on mi się przyśnił. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KatiJo Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 Świadomie nie myślałaś, podświadomość jeszcze coś tam przechowała. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrienneb Posted December 16, 2012 Author Share Posted December 16, 2012 dzięki za odpowiedź Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts