Maestro Inez2503 Napisano 15 Grudnia 2012 Maestro Napisano 15 Grudnia 2012 (edytowane) Co miłego w kontekście mojej relacji z panem wydarzy się u mnie w uczuciach w okresie między Świętami a Sylwestrem?? Wisielec 8 buław 7 buław 6 denarów chyba po okresie odpoczynku będzie kontakt i możliwe, ze ktos tu zawalczy o spotkanie Jak ja na to zareaguję? 7 denarów 2 mieczy Moc Król Kielichów nie wiem.,..wstrzymam się chyba chwilowo z podejmowaniem decyzji,ale jak załatwię swoje sprawy to chyba poczuję się fajnie i jemu będzie miło... Dodałam : co najważniejsze jest w tej chwili dla mnie w uczuciach? W sensie co ważnego się rozgrywa w tej kwestii.. Król Buław Rycerz Kielichów Królowa Buław 2 kielichów ale ładnie się karty ułozyły, chyba dużo emocji między mną,a panem Edytowane 15 Grudnia 2012 przez Inez2503 Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 15 Grudnia 2012 Napisano 15 Grudnia 2012 Kurcze... no ja nie wiem... ale ja to zupełnie coś innego widzę... nie wiem też po czym wnioskujesz to spt? czy po całości kart? Co miłego w kontekście mojej relacji z panem wydarzy się u mnie w uczuciach w okresie między Świętami a Sylwestrem?? Wisielec 8 buław 7 buław 6 denarów - dla mnie to tutaj jest jakieś zatrzymanie... 8 buław to u mnie zawsze karta dziwnych zbiegów okoliczności i całościowo to ja to widzę tak, jak Ty miałabyś w sensie emocjonalnym o niego zawalczyć i coś musiałabyś dla niego poświęcić... Jak ja na to zareaguję? 7 denarów 2 mieczy Moc Król Kielichów dla mnie to takie przedsięwzięcie jakichś planów długoterminowych wobec niego i jakieś takie wewnętrzne rozdarcie... ale też dużo siły do działania i do zmian w stosunku do niego.... Cytuj
anais_33 Napisano 15 Grudnia 2012 Napisano 15 Grudnia 2012 Wisielec 8 buław 7 buław 6 denarów za jakiś czas wiec sądzę po okresie o który pytasz Pan moze zaproponować spontaniczne spotkanie Jak ja na to zareaguję? 7 denarów 2 mieczy Moc Król Kielichów nie polecisz tak od razu bo będziesz ograniczona z przyczyn okoliczności ... wiesz o co chodzi ) Dodałam : co najważniejsze jest w tej chwili dla mnie w uczuciach? W sensie co ważnego się rozgrywa w tej kwestii.. Król Buław Rycerz Kielichów Królowa Buław 2 kielichów Pan ładnie zauroczony i otwarty na romantyczną relacją z Tobą ... 1 Cytuj
Gość gość5 Napisano 16 Grudnia 2012 Napisano 16 Grudnia 2012 Co miłego w kontekście mojej relacji z panem wydarzy się u mnie w uczuciach w okresie między Świętami a Sylwestrem?? Wisielec 8 buław 7 buław 6 denarów bedzie kontakt i byc moze spotkanie Jak ja na to zareaguję? 7 denarów 2 mieczy Moc Król Kielichów bedziesz starała się ukryc uczucia- na zasadzie niech troche powalczy zanim sie spotkamy Dodałam : co najważniejsze jest w tej chwili dla mnie w uczuciach? W sensie co ważnego się rozgrywa w tej kwestii.. Król Buław Rycerz Kielichów Królowa Buław 2 kielichów poczujesz sie piekna i kochana- no i wzbudzi to w Tobie bardzo pozytywne uczucia Cytuj
Gość Linkinia Napisano 16 Grudnia 2012 Napisano 16 Grudnia 2012 Co miłego w kontekście mojej relacji z panem wydarzy się u mnie w uczuciach w okresie między Świętami a Sylwestrem?? Zastanawiam się, czy Wisielec nie oznacza, że te wydarzenia będą po czasie przez Ciebie określonym... Po tym zawieszeniu widać spotkanie albo przynajmniej wymianę wiadomości i tak jak piszesz, ktoś tu zawalczy, a potem już powinno być ok Jak ja na to zareaguję? Wydaje mi się, że będziesz czekała na ruch z jego strony, już mocno zniecierpliwiona i zaczniesz walczyć z sobą, czy odezwać się pierwsza czy nie. Albo jak już ten kontakt nastąpi to będziesz bała się/wahała zrobić poważniejszy krok, będziesz biła się z myślami, aż się zdecydujesz zadziałać. I to tak konkretnie ) Dodałam : co najważniejsze jest w tej chwili dla mnie w uczuciach? W sensie co ważnego się rozgrywa w tej kwestii.. Wow, jakie karty... pierwsze skojarzenie, to dużo ognia, ale też dojrzałości, odpowiedzialności, uczciwości. Seksapil, pociąg fizyczny, no ciągnie was do siebie bardzo mocno. I zadzieje się, bo energii miłosnej i seksualnej jest tu od groma. Cytuj
SacralNirvana Napisano 16 Grudnia 2012 Napisano 16 Grudnia 2012 Miedzy swietami a sylwestrem to bedzie na poczatku zastoj, a potem Ty zawalczysz o to, zeby cos tam bylo. Podsum HB to XI Pasja i II Kaplanka. Cokolwiek sie zadzieje, to bedzie z Twojej inicjatywy. A latwo nie bedzie, bo widac, ze albo czasu malo albo obowiazkow duzo, trzeba bedzie duzo sie postarac, zeby wcisnac w to wszystko pana. Jak Ty zareagujesz. Bedziesz wytrwale szukala mozliwosci spotkania i w koncu Ci sie uda. Podsum HB to XX Sad i II Kaplanka. Spotkacie sie, bedzie milo, bedzie fajna ciepla atmosfera. Bedziecie oboje ostatecznie zadowoleni. To, co w tej chwili najwazniejsze jest, to to, ze Ty z panem otwieracie sie na siebie, adorujecie sie nawzajem, moze z tego byc cos bardzo fajnego. Podsum HB to II Kaplanka. Kieruj sie tu swoja intuicja. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 5 Stycznia 2013 Autor Maestro Napisano 5 Stycznia 2013 WERYFIKACJA Co miłego w kontekście mojej relacji z panem wydarzy się u mnie w uczuciach w okresie między Świętami a Sylwestrem?? Wisielec 8 buław 7 buław 6 denarów chyba po okresie odpoczynku będzie kontakt i możliwe, ze ktos tu zawalczy o spotkanie - On probował zawalczyc o spotkanie ze mną, ale musiałam odmówić z powodu istotnych przeszkód w tamtym momencie Jak ja na to zareaguję? 7 denarów 2 mieczy Moc Król Kielichów nie wiem.,..wstrzymam się chyba chwilowo z podejmowaniem decyzji,ale jak załatwię swoje sprawy to chyba poczuję się fajnie i jemu będzie miło...- zgadza się, ja się subtelnie wycofałam, a on ?- chyba mu zalezało Dodałam : co najważniejsze jest w tej chwili dla mnie w uczuciach? W sensie co ważnego się rozgrywa w tej kwestii.. Król Buław Rycerz Kielichów Królowa Buław 2 kielichów ale ładnie się karty ułozyły, chyba dużo emocji między mną,a panem - tak, emocji jest mnóstwo przy okazji kontaktów Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi